The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Weekend Weddingbells are ringing

By ThehouseofKelly.com

Wij hadden een heerlijk en gezellig weekendje. Een weekend waarin de meisjes een nachtje gingen logeren, we naar Limburg gingen voor een prachtige bruiloft en waarin we een fijne zondag hadden. Kijk je gezellig mee?

Vrijdagmorgen = Boodschappenmorgen. Mijn vader gaat ook bijna iedere week mee. Hij heeft een drukke agenda maar de vrijdagochtend probeert hij altijd vrij te houden.
Het is natuurlijk ook wel heel gezellig met drie dames op stap.;)

By ThehouseofKelly.com

Naast dat m’n vader ook gezellig mee gaat boodschappen doen, is hij tevens in te huren als fotograaf.;) Zo geduldig als dat hij is klikt hij heel wat keren en roept hij een paar keer naar de meiden ‘Kijk eens naar opa’. En voor de mensen die denken dat de foto’s in één keer lukken, bovenstaand is het bewijs.

By ThehouseofKelly.com
Slaapspullen en weekendtassen gepakt. De meisjes gaan een nachtje logeren bij lieve opa en oma. Als Ger en ik willen gaan, krijgen we als we geluk hebben nog net één kusje.
Er is dan geen aandacht meer voor papa en mama. Zoals Ger altijd zegt dat is alleen maar fijn.

Papa en mama gaan een nachtje naar Heerlen. Want we hebben een bruiloft, altijd leuk natuurlijk. Heerlijk even 24 vuur samen weg en helemaal als je naar een feestje toegaat. Als we de auto instappen krijg ik het weekend gevoel af. In de auto kletsen we gezellig over van alles en nog wat. Helaas enige file maar na 2,5 uur kwamen we aan in het zonnige Heerlen. We hadden een hele leuke Bed & Breakfast geboekt. Spulletjes op de kamer, even opfrissen en op naar het centrum van Heerlen.

De eigenaar van de Bed & Breakfast had ons een restaurant aanbevolen en dat was een hele goede tip! Eerst een heerlijke gin tonic en daarna een club sandwich en hamburger. Samen eten is samen delen natuurlijk. De bodem voor de avond was gelegd.;)

Eenmaal terug op de kamer gingen we in de steigers hoor! We pakten goed uit, haren werden party ready gemaakt, make-up op de toet (alleen ik) mooie outfits aan en niet te vergeten de dansschoenen gingen aan. Daar toeterde de taxi chauffeur, time to go.

By ThehouseofKelly.com
Tadaaa! Picture credit = de taxi chauffeur. #goodjob

Weddingbells are ringing and my gin tonic & i were singing. Hihi! De bruiloft was prachtig! Zo’n gezellige sfeer.
Ze hadden een photobooth maar dan in de vorm van een spiegel, niet normaal zo leuk. Volgens mij ben ik met iedereen die op de bruiloft was op de foto geweest.

De volgende morgen werd ik wakker met deze heerlijke screensaver en een Instagram DM box vol vragen en complimenten over mijn jurkje. En wat niet zichtbaar is, een klein katertje…

We hadden ontbijt afgesproken om 10:00 en al zeg ik het zelf ik vond het best heel knap van ons, we zaten er om 10:02. Chapeau Ger & Kel.
Na een heerlijk ontbijt waren onze plannen niet zo wild en bedachten we ineens hoe lekker het zou zijn om thuis (zonder kinderen) te luieren op de bank. Onder het mom, gewoon omdat het kan gingen we in één streep door naar huis. Beetje gezellig kletsen plus een beetje regen onderweg en na 2 uur waren we thuis.

By ThehouseofKelly.com

Thank god we have the pictures. Zo leuk hé? And thank god voor dit flesje spa blauw die we na afloop van de bruiloft kregen. Het flesje spa blauw was fijn, de twee paracetamols een geschenk en het briefje te hilarisch: Wij bedanken jullie voor vandaag, jullie bedanken ons morgen. Alsof ze een vooruitziende blik hadden…. Overigens iedereen kreeg een spa blauw flesje mee naar huis. #justsaying

By ThehouseofKelly.com

Nadat we heerlijk op de bank hadden gelegen, gingen we naar mijn ouders. Daar stonden de meisjes en m’n moeders kookkunsten al op ons te wachten. En zoals altijd had m’n moeder zichzelf weer overtroffen. Het was zeeer smakelijk.
Daarna naar huis en als Ger en ik dachten dat het bedtijd was voor de meisjes, dan hadden we dat verkeerd gedacht. De ballenbak ging op de kop en feesten maar!
Het was immers ook zaterdagavond.

Zondagmorgen… Ik hou van de zondagmorgen! Fijnste ochtend van de week. Knuffelen in bed met elkaar, rustig ontbijten, spelen in de tuin met een kopje koffie erbij en in de middag wandelen en veel knuffelen.

By ThehouseofKelly.com

Ja en voor we het wisten was het alweer maandag! Isabella kan het ook nog niet geloven… Het wordt een tropisch warme week maar we zijn er klaar voor.
Hele fijne week toegewenst namens mij en de rest van de familie!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

11

No Comments

Leave a Reply