The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Valentine’s weekend

By ThehouseofKelly.com

Ik denk niet dat het je ontgaan is dat het afgelopen week Valentijnsdag was. Tevens denk ik ook niet dat het mooie weer van afgelopen weekend je ontgaan was. Want jongens wat een heerlijk weer was het. Wij maakten er een heerlijk lang weekend van vol met rozenblaadjes en zonneschijn. Klinkt lekker zoet hè? Viel best mee, maar gezellig was ons weekend zeker.

Valentijnsdag, Gerben ik zijn in 8 jaar tijd nog nooit op Valentijnsdag uit eten geweest. Want hoewel wij graag uit eten gaan vind ik dat tijdens Valentijnsdag altijd een beetje cheesy. Maar toen m’n lieve oom en tante aanboden dat de meisjes een nachtje bij ze mochten logeren waren wij de beroerdste natuurlijk niet en dus gingen wij toch heerlijk uit eten.
Links: Mijn outfit aan het showen op mijn Insta story. Rechts komt de surprise act, Ger die in zijn rode (alsof hij erover na had gedacht) boxershort voorbij kwam gelopen. Ik had het filmpje kunnen wissen maar dat heb ik uiteraard niet gedaan. Aan mijn ontplofte inbox was het wel duidelijk, Ger had een goede second of fame te pakken.

By ThehouseofKelly.comToen we in het restaurant kwamen zagen we dat ons tafel heel romantisch versierd was met rozenblaadjes. We keken rond en zagen veel tafeltjes gevuld met   andere verliefde stelletjes. De gin tonic, sushi en de andere gerechten smaakten ons heerlijk. Ik denk dat de kok er nog meer liefde dan anders aan toegevoegd had. We kletsten heerlijk met elkaar, proostten op de liefde en aten heerlijk. En als klap op de vuurpijl kregen we een roos mee naar huis. Cheesy maar ach een liefdevolle avond met m’n love was het zeker.

Ger had de vrijdag na Valentijnsdag vrij genomen en zo konden we de volgende dag rustig opstarten. Na een heerlijk ontbijtje (en zelfs een beetje stil, zonder de meisjes), haalden wij de meisjes weer op bij m’n oom en tante. Zij hadden ook genoten van hun Valentijnsdag met de kleine Valentijntjes. De meisjes gingen naar bed toen we thuis kwamen en na het slaapje gingen we boodschappen doen. En dit keer ging papa gezellig mee boodschappen doen. Dat vonden papa’s oog appeltjes maar al te gezellig natuurlijk en werden er zelfs in de rij voor de kassa kusjes uitgedeeld. En na het boodschappen doen mocht Olivia-Fay nog een gezellig ritje maken met de hamster maar dat ritje is eigenlijk altijd te kort, according to Olivia-Fay.

Zaterdagmorgen was het tijd voor lekker luieren, flesjes in bed drinken, televisie kijken en knuffelen.
Ik was de deur uit voor verse broodjes en nam gelijk mijn favoriete rozen mee.

Het mooie zonnige weer vroeg natuurlijk voor een wandeling. En dus wandelden we naar Horsterpark toe.
Er werd gekeken bij de diertjes op de kinderboerderij. Heel Duiven was volgens mij uitgerukt voor een lekkere wandeling. Zo gezellig om mensen met kindjes, honden, fietsend en wandelend om je heen te zien. Iedereen genoot van het weer en wij natuurlijk ook.

Uiteraard kon de speeltuin niet worden overgeslagen. Olivia-Fay ging denk ik wel 45 keer van de glijbaan en ook hier hetzelfde liedje toen we naar huis gingen, de tijd in de speeltuin is altijd tekort.

Zondagmorgen, tijd voor gekookte eitjes, heerlijk kopje koffie en lang luieren in de pyjama. De meisjes voelden zich beiden niet echt fit. Olivia-Fay was verkouden en Isabella-Beau was koortsig. Dus even rustig aan doen is dan fijn. Ik werd uitgenodigd om verhaaltjes voor te lezen in de tent.

Na de slaapjes van de kleine meisjes leek het met beide meisjes weer iets beter te gaan en dus vertrokken we naar Arnhem voor een kleine wandeling en een heel klein shop rondje. Het gezicht van Ger spreekt namelijk boekdelen als we in de lift bij Primark staan. Zie middelste foto.;) Ik kocht bij Primark een panty, scoorde bij de Zara sale nog een geweldig leuk rokje voor €6,- en zo was mijn shop rondje al ten einde.;) Zie je wel Ger, dat ik ook heel even kan shoppen?

Daarna sloten we de zondag en daarmee dus het weekend in stijl bij m’n ouders af. We aten overheerlijke sushi en m’n vader had speciaal voor de meisjes frietjes gebakken. Lekker kletsen, borrelen en sushi eten. Heerlijke afsluiting van een heerlijk lang weekend. Helaas werd Isabella-Beau vlak voordat we naar huis gingen weer een beetje koortsig en hangerig. Olivia-Fay gaat op maandagmorgen naar de peuterspeelzaal en dus gingen beide meisjes op tijd weer naar bedje.

Hebben jullie nog iets leuks voor Valentijnsdag gedaan? En hebben jullie ook zo genoten van het prachtige zonnige weekend?

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

9

No Comments

Leave a Reply