The House Of Kelly

Thehouseofkelly & The Mom Q&A

THE MOM TALKS WITH… KELLY JANSSEN

Kelly Janssen (bekend van The House of Kelly) heeft twee prachtige dochters Olivia-Fay (3) en Isabella-Beau (bijna 2). Samen met haar dochters ziet Kelly er altijd waanzinnig en classy uit! Wij gingen samen met Kelly en de enorm schattige Olivia-Fay een koffietje drinken en hebben Kelly het hemd van het lijf gevraagd over haar meiden, de leukste fashion items voor aankomend seizoen en meer. 

Je hebt twee meisjes, Olivia-Fay van 3 en Isabella-Beau wordt alweer bijna 2. Hoe gaan ze samen met elkaar om en hoe zijn deze leeftijden? 

Echt heel leuk, ze zijn beiden echt heel gezellig! Houden allebei van gezelligheid en aandacht,  Isabella-Beau wordt inderdaad bijna 2 jaar. Ze schelen maar 17 maanden van elkaar en ze gaan nu al zo leuk met elkaar om. Het ‘ruzie’ maken begint nu wel een klein beetje te komen. Als Isabella-Beau bijvoorbeeld met iets aan het spelen is en Olivia-Fay dit ziet, dan wilt zij er mee spelen. Dan pakt ze het af en begint Isabella-Beau echt hard te gillen voor aandacht. Ik probeer dan wel te bemiddelen maar probeer ook steeds wat vaker dat ze het samen oplossen. Dat werkt ook aardig goed gelukkig.  

De meisjes zien er altijd waanzinnig uit. Waar shop je het liefst?

Ik koop heel graag bij Designer Outlet Roermond, hier koop ik bijvoorbeeld leuke items van Ralph Lauren. Ik koop ook veel bij Zara, Lil Lemons en zo nu en dan bij H&M. Patachou is ook zeker favoriet. 

Krijgt Olivia Fay al een eigen mening wat kleding betreft? Wat zou je ervan vinden als haar stijl straks heel anders is dan die van jou? 

Nee, nog niet, maar vanmorgen tijdens het aankleden, zei ze: “Mama, Ollie wilt hetzelfde als Bella”. Ze hebben eigenlijk bijna alles hetzelfde. Mijn tante heeft laatst nog dezelfde roze jasjes voor allebei gemaakt, het is echt net een tweeling. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat ze over een aantal jaar ieder hun eigen verschillende stijltje krijgen. Ik zie Olivia-Fay er wel voor aan dat ze over een tijd als prinses door de supermarkt loopt. Dat lijkt me stiekem heel leuk. Ze vraagt nu al soms “Mama, mag ik prinsessenrok aan?”. Straks wilt ze in een Elsa prinsessenjurk mee naar de supermarkt. Tot nu toe zijn allebei dol op roze en ik hoop ook wel dat dat nog even zo blijft. Olivia-Fay is op dit moment dol op regenlaarzen, deze heeft ze het allerliefste aan. Gelukkig voor haar komt het regenseizoen eraan. 

Wat staat er voor dit seizoen op de wishlist voor de meisjes? 

Voor aankomend seizoen wil ik heel graag faux fur jasjes voor de meisjes. Ik heb zelf ook een hele muppet kast vol met faux fur jassen en ik zag ook alweer hele leuke faux fur gilletjes voorbij komen, dus dat zou ik ook heel graag voor hen willen. Ze zijn niet zo heel erg gek op sjaals en mutsen, maar eigenlijk vind ik oorwarmers samen met een matching sjaal echt enorm schattig. Dus daar ga ik nog wel proberen voor te strijden, haha. We gaan in ieder geval furry de winter door. 

Wat draag je zelf het liefst tijdens een mommy day?

Thuis draag ik heel graag The Mom Sweater of een fijne wollige trui samen met een legging, en als niemand me ziet gewoon met UGG sloffen eronder. Deze koop ik ook bij de outlet in Roermond, echt een tip! Als ik ergens heen moet in de winter vind ik het fijn om een koltrui te dragen samen met een zwarte legging, overknee boots en een mooie faux fur jas. 

Welke mommy items zijn op dit moment onmisbaar in jouw leven? 

De meiden slapen nog steeds in een Sleepyhead. De meisjes zijn redelijk klein qua postuur en als ze in hun eigen ledikantje liggen lijkt het of ze en beetje verdwaald liggen, nu in de Sleepyhead liggen ze nog heerlijk geborgen. Ze liggen er ook super graag in. Ik vind de Oei, ik groei app ook echt heel erg fijn om soms even wat informatie vandaan te halen. Als je het even niet helemaal weet – bijvoorbeeld sprongetjes ed- dan kan je dat opzoeken in die app. Een goede kinderwagen vind ik echt onmisbaar, heerlijk om er samen op uit te gaan. De Puckababy slaapzak vind ik ook echt ideaal. 

Last but not least. Wat is jouw ultieme tip voor andere moms?

Het lijkt soms alsof het overal altijd goed gaat, maar dat is echt niet zo. Echt no-shame als je aangeeft als er iets niet goed gaat of als je om advies vraagt. Ik vind het ook echt heel belangrijk dat je tijd voor jezelf neemt, ga een avondje uit met vriendinnen of even alleen de stad in. Ook heel belangrijk is quality-time met je man. Door alle drukte kun je elkaar snel uit het oog verliezen. Wij gaan minimaal een aantal keren per maand samen erop uit en daar genieten we allebei volop van! En laat je vooral niet gek maken door anderen. Mensen hebben altijd een judgement over hoe je je kind opvoedt. Het is nooit goed; als je optreedt hebben mensen een mening en als je je kind even laat ook. Geloof in je zelf en trek je niets aan van wat anderen zeggen. Je weet zelf het allerbeste wat je kind nodig heeft!

6

2 Comments

 • Reply
  daisy
  October 12, 2019 at 7:56 pm

  my babies

  • Reply
   Thehouseofkelly
   October 16, 2019 at 9:31 am

   We missen jou!❤️

  Leave a Reply