The House Of Kelly

Thehouseofkelly & The house of….

By ThehouseofKelly.com
Je eigen huis moet echt een plek zijn van thuiskomen. Dat hebben wij zeker.
Een plek waar heel veel liefde is. Dat hebben wij zeker in ons huis. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dat kunnen wij zeker in ons huis.
8 jaar geleden ontmoetten Gerben en ik elkaar. Al heel snel trok Gerben bij mij in en woonden wij met heel veel plezier in ons appartement in Arnhem.
4 jaar geleden hadden wij de wens om in een echt groot mensenhuis te gaan wonen. Je weet wel een huis met een tuin, oprit en garage. Wij hadden toen het geluk dat we een mooi stuk grond konden kopen en zo gingen we op in het bouwen van ons eigen droomhuis. Inmiddels wonen wij al 3 jaar met heel veel plezier in ons droomhuis. Alles is meer dan naar wens en dit huis voelt echt als ONS huis. Pas geleden zeiden we tegen elkaar dat we het huis meer wilden aankleden. Extra finishing touch. En dat zijn we nu aan het doen. We gaan diverse ruimtes in huis meer aankleden. Ik ga jullie telkens meenemen. Kijk je mee?

By ThehouseofKelly.com
Een hele fijne plek in ons huis, is mijn kantoor. Ik zit er graag in alle rust te werken. Spotify muziekje op, kopje koffie erbij en werken maar.
Ik had een prima bureau maar die werd te klein en was niet helemaal naar mijn tevredenheid. En aangezien ik er steeds meer en vaker werk vond ik het een goed idee om mijn kantoor een makeover te geven. Dus tijd voor een nieuw kantoor.
Op mijn wensenlijstje stond: een groter bureau met een blad dat licht van kleur is, meer aankleding & sfeer en een hele fijne stoel.
Mijn wensen werden verhoord en zo kwam de makeover snel tot stand. Ik vond de tafel en stoel bij Richmond. Eigenlijk is mijn bureau een eettafel maar ik vond ‘m perfect als bureau. Ik koos voor de maat 200 cm breed en 100 cm diep. Op m’n vorige bureau stonden m’n bureauspullen zo dicht op elkaar. Daar heb ik met dit formaat geen last van.;) Het blad is wit/grijs marmer en is werkelijk prachtig. Ik merk sinds dat ik aan dit bureau werk, hoe fijn het is om een licht werkblad te hebben en het is ook zoveel fijner voor je ogen. De poten van de tafel maken het een waar plaatje. Toen ik de stoel zag was ik op slag verliefd. De kleur was natuurlijk a match made in heaven. De prachtige stof, sierlijke poot (die perfect matcht met de tafel) en vooral dat de stoel zo lekker zit maakte het een echte match.

Wat een prachtig eindresultaat hè? Ben er zo super blij mee!
Eettafel Lavonto en eetkamerstoel Scarlett via Richmond Interiors.

En natuurlijk had ik van te voren al bedacht hoe ik mijn bureau wilde gaan aankleden.
* De linker foto, ik liet mijn favoriete foto’s afdrukken en kocht bij de Ikea de Ribba lijsten. Vanaf €4,99,- per stuk.
* De middelste & rechter foto, tekening & beker door Sophie de Ruiter. Goud koraal Richmond Interiors. Spiegel en goud notitieboekje Flying Tiger. Doorzichtig opbergbakje Action. Plakbandhouder, accessoires van Hema & Action.

Zoals de meeste mensen denk ik wel van mij weten is dat ik van orde hou. Zo fijn als alles mooi opgeruimd is. Maar te goed opruimen kan ook betekenen, out of sight out of mind. En dat is weer zonde want als je het niet ziet, dan gebruik je het niet… Deze beauty tower is de perfecte oplossing. Je make-up mooi & goed opgeruimd, heel overzichtelijk en het staat ook nog eens prachtig in je interieur.
* Beauty tower YOSMO €85,96 als je de code kelly bij het afrekenen gebruikt, krijg je 20% korting op je gehele bestelling.

By ThehouseofKelly.com
Al 3 jaar lang staat er een prachtige bank in onze woonkamer maar er lagen nog geen kussens op. Kussens geven een bank meer aankleding en meer warmte. Dus we gingen op zoek naar mooie kussens. We wilden graag verschillende dessins maar wel dat het één geheel zou zijn. Volgens mij is dat aardig goed gelukt. En helemaal leuk, voor een hele zachte prijs.

* De kussens op de linker foto zijn van Primark. Verrassend hè? €6,- per stuk inclusief binnenkussen.
* Het middelste kussen op de middelste foto is een kussenhoes met pailletten. De pailletten zijn keerbaar, één kant zilver en de andere kant goud.
Ik kocht ze in de sale bij H&M voor €10,99 per stuk.
* De grijze kussens op de rechter foto, met franjes zijn van H&M. Ik kocht ze in de sale voor €6,99 per stuk. Bij H&M worden de binnenkussens apart verkocht.

By ThehouseofKelly.com
Deze mooie gouden sidetable is eerder van mijn ouders geweest en staat nu in onze woonkamer. Hij was aardig bezet met allerlei spulletjes, fotolijstjes en prulletjes. We wilden er graag een rustigere look van maken en dus werd de sidetable leeggehaald en opgebouwd met nieuwe en bestaande items.

* Koraal op standaard, goud koraal en poef via Richmond Interiors. Deze drie elementen geven de sidetable meteen een warme uitstraling.
* Op de sidetable staat verder, onze favoriete huis geur, Zenzology Camelia. Één spray geeft de woonkamer al meteen een heerlijke geur.
* Ikea fotolijst met een foto van mij samen met de meisjes. We gaven deze foto aan Gerben voor Vaderdag. De foto is gemaakt tijdens een shoot bij ons thuis.
* En een asbak van Zara gevuld met champagne kurken met op de onderkant de datum geschreven dat ze voor een speciale gelegenheid zijn geopend.
* En een echte coffee table book. Deze kocht manlief twee weken geleden nadat hij het Instagram account van Bob Thissen had ontdekt. Echt een gaaf boek en     ook heel leuk om cadeau te geven.

By ThehouseofKelly.com

Bijna al onze familieleden en vrienden nemen de artiesteningang zeg ik altijd, zij komen via de garage binnen. Maar als je via de echte ingang (haha) binnenkomt dan sta je natuurlijk in onze gang.  Ook hier wilden we graag naast onze kapstok en die van de meisjes een gezellig warm welkom geven. Ook hier kozen we voor oude en bestaande elementen.

* Coffee table boeken Tom Ford en Helmut Newton
* Koraal op standaard, goud koraal en sieradendoos via Richmond Interiors. De roze sieradendoos geeft het hoekje een mooie warme kleur.
* Onze eigen te leuke portrettekening via Ideeënstudio. Geheel in overleg wordt deze tekening persoonlijk gemaakt. Zo leuk om te krijgen en/of cadeau te              geven.

We wilden heel graag boven de muur op de overloop personaliseren door mooie gezinsfoto’s op te hangen.
Iedere keer als ik er langs loop, geeft het mij een warm gevoel. Ben er zo blij mee! Alle uitleg over onze Wall of Fame vind je hier.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

30

4 Comments

 • Reply
  Maryjet
  February 26, 2019 at 9:07 pm

  Heel leuk die foto’s op de overloop bij ons is de overloop heel kaal en saai

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 28, 2019 at 12:41 pm

   Leuk je compliment! Misschien een idee voor bij jullie thuis?;)

 • Reply
  Daisy
  February 25, 2019 at 8:06 pm

  Als ik terug ben kom ik bij jullie wonen ❤️

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 26, 2019 at 12:43 pm

   Heeeeel graag! Er is altijd plek voor jou.❤️

  Leave a Reply