The House Of Kelly

Thehouseofkelly & The best of 2018

By ThehouseofKelly.com

Dag 2018 and hello 2019! Happy new year to you all! Ik hoop dat 2019 een prachtig jaar voor jullie mag worden. Hebben jullie een heerlijke jaarwisseling gehad? Toen ik afgelopen week door mijn filmrol heen ging, op zoek naar de leukste foto’s van 2018, moest ik toch even slikken. Jeetje een heel jaar is weer voorbij. Een jaar waarin we ontzettend veel liefde hebben gedeeld, veel hebben geknuffeld, zoveel mooie momenten hebben beleefd. Het was eerlijk gezegd geen doen om een selectie te maken, teveel mooie foto’s. Het duurde dan ook dagen voordat ik een keus had gemaakt. Nu heb ik keuzes gemaakt omdat ik een overzichtelijke blogpost wilde posten maar eigenlijk zijn er zoveel mooie foto’s. Ik besef me dat eigenlijk iedere dag al maar na de afsluiting van het jaar 2018 besef ik mij dat nog meer, ik ben een heel gezegend mens. Ik laat je mijn favoriete foto’s zien!

By ThehouseofKelly.comStart van 2018
Zo zag begin 2018 mijn feed op Instagram er uit. Twee kleine ukkies, hele trotse papa & mama en veel roze.

By ThehouseofKelly.com

Januari
Een van onze eerste uitstapjes als een gezin van vier. Zo trots als twee pauwen liepen Ger en ik begin van dit jaar met onze twee meisjes over straat. En zo trots lopen we nog steeds. Isabella-Beau was net een paar weekjes oud. Het was heel koud toen we deze foto’s maakten maar onze jassen moesten even uit want Ger en ik hadden beiden toepasselijke truien aan, the dad & the mom.

Februari
Lieve kleine zusjes. Vanaf het eerste moment dat Olivia-Fay haar zusje Isabella-Beau zag was ze al zo lief voor haar zusje.
Ze hield haar goed in de gaten en gaf haar uit zichzelf lieve kusjes. Hun liefde en band zie je met de dag sterker worden. Zo bijzonder om te zien.

Maart
Voor de rubriek ‘Fashion meets kids interior’ van Prêt à Pregnant kwamen lieve interieur stylist Sanne van Gestel samen met fotograaf Paul van de Looi shooten bij ons thuis. Het was een hele gezellige dag en het resultaat is zo mooi geworden. Alle beelden van de shoot vind je hier.

April
Iedere keer als ik deze foto’s zie, stroomt mijn hartje over. Zulke heerlijke en ongedwongen foto’s terwijl we toch echt aan het shooten waren. Ook deze mooie foto’s mede dankzij Sanne van Gestel en ook deze zijn bij ons thuis gemaakt. De witte hemden, het zwart wit effect gaf het eenvoud en daardoor meer kracht.

By ThehouseofKelly.com

Mei
Lekker warm en veilig bij mama. Gehuld in leopard samen met mijn kleine Isabella-Beau op pad voor een wandeling.
Deze foto hangt ook in onze Wall of fame.

By ThehouseofKelly.comJuni
Als ik deze foto zie, moet ik zo hard lachen. We waren op vakantie in Turkije en mijn zusje en ik stelden aan onze moeder voor om een leuke shoot te doen. Mijn moeder is overal voor in en kwam met badjassen, zonnebrillen en zelfs met de telefoon van hun kamer. Haha, te heerlijk!

Juli
Onze Olivia-Fay mocht 2 kaarsjes uitblazen. Het jaar ervoor, toen ze 1 jaar werd was ik 20 weken zwanger en hadden we de 20 weken echo op haar verjaardag.
Een jaar later viert ze haar haar tweede verjaardag met haar zusje naast haar. Zo bijzonder!

By ThehouseofKelly.comAugustus
En over bijzonder gesproken. Mijn vader is op 20 augustus jarig en in 2017  maakten we de linkerfoto. Toen mijn vader afgelopen augustus uiteraard weer jarig was bedacht ik mij hoe leuk het zou zijn als we de foto nog een keer zouden maken. Uiteraard had ik deze outfit nog in mijn kast en konden we de foto opnieuw maken. Misschien moeten we hier een jaarlijkse foto van maken.

September
Zoals hierboven te zien, kon ik hier geen keuze maken. Onze familie vakantie’s zijn altijd zulke fijne en bijzondere vakantie’s. Het is altijd zo gezellig. En mijn familie weet gelukkig hoe dol ik ben op dit soort heerlijke familie foto’s. Gelukkig zijn ze niks te beroerd om de beste glimlach op te zetten. Gaat gewoon vanzelf hoor met zoveel gezelligheid.

By ThehouseofKelly.com

Oktober
Vol trots kijk ik naar deze foto. Deze foto is gemaakt tijdens haar verjaardags surprise party. Wat een heerlijke en geslaagde party was het. 4 dagen na deze gezelligheid vertrok mijn zusje naar Australië. Op naar een mooi en groot avontuur. Ze is inmiddels al/pas 2,5 maand aan het genieten van dit avontuur. Deze foto heeft mijn zusje in de vorm van een kaart aan mij gegeven. Hij staat op mijn nachtkastje.

By ThehouseofKelly.com

November
Never a dull moment met mij en mijn foto ideeën. Zo ben je rustig aan het winkelen in Düsseldorf en zo vraagt je vrouw of je haar wilt helpen midden in de winkelstraat door een paraplu boven haar hoofd te houden voor de Chanel store. Hij doet het gewoon he?;)

December
Onze lieve Isabella-Beau werd 1 jaar oud. 1 jaar! Van een heel klein baby’tje naar een kleine en vrolijke dreumes.

Hoe kijken jullie terug op het afgelopen jaar? Bekijk je dan net als ik je filmrol, fotoalbums of iets anders om herinneringen op te halen?
Een jaar gaat zo snel voorbij dus geniet met volle teugen! Ik ben benieuwd wat 2019 ons allemaal mag gaan brengen.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

7

1 Comment

  • Reply
    Daisy
    January 1, 2019 at 11:24 pm

    Lieveling! LOVE it

  • Leave a Reply