The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Stuureenkaartje

By ThehouseofKelly.com

Toen ik bevallen was van Olivia-Fay en na de bevalling van Isabella-Beau vond ik het zo leuk wanneer de postbode weer langs was geweest. Zoveeeel lieve en leuke kaartjes kregen we. We hadden zelfs waslijnen in de serre hangen met allemaal kaartjes die daar aanhingen. Zo ontzettend leuk! Het gevoel dat mensen je geven dat ze aan je denken. Maar tegenwoordig sturen we minder kaartjes meer terwijl het zo leuk is. Want stel je ligt ziek in bed, je eerste werkdag bij je nieuwe baan gaat beginnen of een geliefde laat weten dat er aan je wordt gedacht. Zo leuk om dan een kaart te ontvangen toch?

By ThehouseofKelly.comDe meisjes vonden het leuk om tante Daisy te verblijden met een kaart van ons. Onze kaart zou haar zeker opvrolijken.
Men neme voor het sturen van een kaart: knutselspullen, een pen en een mobiel. Terwijl Olivia-Fay aan het knutselen was kwam ik erachter dat ik geen postzegels meer in huis had. Dus ging ik naar de app van PostNL, via de site kan ook. Daar kun je namelijk door middel van enkele clicks een Postzegelcode bestellen. Deze is online te koop, de betaling vind plaats door middel van Ideal. Vervolgens direct je persoonlijke Postzegelcode op de app in beeld, je schrijft de Postzegelcode op de plek waar je normaal de postzegel plakt en de kaart/envelop is klaar om verstuurd te worden. Et voilà.

By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay had een prachtige kaart gemaakt en ik verzorgde de persoonlijke tekst en postzegelcode.
En ik schreef de postzegelcode op de plek waar je normaal de postzegel plakt.

By ThehouseofKelly.comDoe de kaart/envelop op de bus of lever ‘m af op een PostNL- locatie. Echt kinderlijk eenvoudig toch?
Kleine moeite, groot gebaar!

By ThehouseofKelly.comDenk je nu aan iemand die je een kaartje zou willen sturen? Stuur ‘m, het is zo leuk om een persoonlijk kaartje te krijgen.
Voor meer informatie of wil je een Postzegelcode bestellen: PostNL

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

2

No Comments

Leave a Reply