The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Stokke Serene Pink

By ThehouseofKelly.com
Genieten jullie ook zo van deze zonnige dagen? Als je niet beter zou weten zou je denken dat de lente al begonnen is. Het is pas februari dus voordat het daadwerkelijk lente is… dat duurt nog even. Maar met deze zonnige dagen is het zeker genieten al begonnen.  En met Stokke wordt de lente zeker in huis gehaald.

By ThehouseofKelly.com
Volgens mij zijn er maar weinig mensen die de Stokke Tripp Trapp kinderstoel niet kennen. Deze populaire kinderstoel is één van de meest favoriete kinderstoelen in Nederland, waaronder bij ons thuis. Vanaf de geboorte zaten de meisjes al in de stoel bij ons aan tafel en dat kan tot en met dat ze volwassen zijn. De stoel is zo aan te passen dat ook een volwassene comfortabel zit op deze kinderstoel.
Afgelopen november was ik aanwezig bij het Stokke Tripp Trapp diner en daar zaten wij op een jawel Stokke Tripp Trapp stoel aan het diner.
De Stokke Tripp Trapp is een zogenaamde meegroeistoel. Daar komt de slogan #Chairforlife vandaan.

Terug naar het lentegevoel. Meet het allernieuwste familielid van de Stokke Tripp Trapp collectie namelijk de Serene Pink. Deze nieuwste kleur is geïnspireerd op de kersenbloesem. En als ik denk aan kersenbloesem dan denk ik zeker aan de lente. Wat is de kleur mooi! Ik postte vorige week een Instastory van deze nieuwste stoel en kreeg zoveel leuke reacties van mensen die ook helemaal verliefd zijn op deze kleur. Ik mag wel zeggen dat Serene Pink heel goed werd ontvangen. Ook hier werd die door de meisjes en zelfs door manlief.

By ThehouseofKelly.com

Want zoals de meeste mensen wel weten, kleurt ons huis behoorlijk roze. Zo roze dat mijn man het eigenlijk niet eens meer ziet. Hij is eraan gewend geraakt zeg maar.;) Maar ik heb wel een voorkeur voor de kleur roze, namelijk een zachte en warme roze tint.
Dus de Serene Pink is de perfecte kleur voor bij ons in huis.

Dus wij zijn klaar voor de lente en kijken er naar uit! Hebben jullie thuis ook een Stokke Tripp Trapp?
En zijn jullie ook grote fans?

Voor meer informatie over de Stokke Chair for Life Serene Pink.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

6

No Comments

Leave a Reply