My Outfits The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Snake it off

By ThehouseofKelly.com
Ik heb echt een liefde voor kleding met een print. Ik ben een animal printjes type. Zeg maar Nel Veerkamp maar dan iets minder hysterisch.;) Overigens heb ik de liefde voor printjes niet van een vreemde. Mijn oma droeg vroeger zo vaak een kledingstuk met een animal print. En ook mijn moeder is groot fan van printjes. Mijn oma droeg vooral de leopard print. Een print die ook mijn lievelings print is. Leopard is nog steeds überhip. Maar inmiddels is er sterke concurrentie namelijk….

By ThehouseofKelly.com

De snake print! Je ziet deze trend inmiddels overal. De winkels hangen er vol mee. En ook Instagram blijft natuurlijk niet achter, ook daar is de snake print aanwezig. Afgelopen winter waren de snake overknee laarzen helemaal hot. Zoveel modebloggers die met zoveel flair de boots droegen.
Ook aankomende lente en zomer zullen we de snake print weer veel zien. En een goede meid is natuurlijk op de toekomst voorbereid en dus staan de eerste lente/zomer schoenen met snake print al in mijn kast.

By ThehouseofKelly.com

Ik heb het over deze prachtige enkellaarsjes van Toral shoes. Toen ik ze zag was ik meteen verkocht.
Geweldige print, leer van binnen en buiten, goede prijs voor zulke mooi schoenen en echte musthaves voor aankomende lente en zomer.
Boots waarvan ik zeker weet dat ik die vaak ga dragen.
Ik hou ervan om prints in combinatie met rustigere items te dragen zodat het print kledingstuk/item extra goed opvalt.
In deze look worden de boots gecombineerd met een mooie elegante zwarte jurk. De boots springen er op deze manier echt uit.

By ThehouseofKelly.com
Wat ook een hele leuke combinatie met deze boots is: een geheel witte outfit.  Super zomers & chic. Of een spijkerbroek met zwarte col, basic & zeer stijlvol. Of op een zonnige dag een spijkershort met een witte blouse.  Eén van mijn favoriete looks. Of met een mooi zwart, wit, grijs of roze jurkje. Je kunt de snake print op zoveel verschillende manieren dragen. En zoveel kleuren zijn een mooie match met deze print. Het allerbelangrijkste, kies voor een combinatie die bij jou past. Het is te zonde om deze trend niet te dragen.
Cause a snake print is always a good idea.

By ThehouseofKelly.com

Wat vind jij van de print trend? Heb jij veel print items in je kast hangen?

Snake boots: Van den Assem

Jurk: Now fashion Putten

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

5

No Comments

Leave a Reply