The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Sinterklaas Kapoentje

By ThehouseofKelly.com

Hij is er weer! Onze goed heilig man uit Spanje. Kinderen staan te popelen om de schoen te zetten en wachten met smart op 5 december. Sinterklaas is druk in de weer, op zoek naar de juiste en leukste cadeaus. De grote kinderen maken een eigen wensenlijstje maar de allerkleinsten die nog geen verlanglijstje kunnen maken is het best lastig om leuke en betaalbare cadeaus te vinden. Het moet geen overdaad worden en het is natuurlijk leuk om zinvolle cadeaus te geven. Om alle hulp Sinterklaasjes in Nederland een handje te helpen, heb ik leuke cadeautips voor je op een rijtje gezet. En alle cadeaus zijn onder de 15,-

Afgelopen weekend mochten de meisjes bij ons thuis de schoen zetten, uiteraard begrijpen ze het principe van schoen zetten nog niet maar wat was het leuk om te doen. De meisjes stonden zondagmorgen opgetogen bij hun schoen en cadeautje te kijken. De aandacht van Isabella-Beau werd vooral getrokken door alle schuddebuikjes (ipv pepernoten. Leuke tip!) die op de grond lagen. Olivia-Fay keek verbaasd naar de appel waar Amerigo (lees papa) uit gegeten had. De hulp Sinterklaas had een ontzettend leuke pop inclusief toebehoren bij Action gevonden voor slechts 7,- (zie hieronder) en de poppen zijn een groot succes. Onze meisjes zijn inmiddels echte poppenmoeders en de popjes gaan overal mee naar toe.

By ThehouseofKelly.com

 

By ThehouseofKelly.com

 • Pluche schoudertasje H&M €9,99
 • Babypop met toebehoren Action €6,99
 • Badspeeltje wolk A little lovely company €7,95
 • Lama sleutelhanger Doudou €12,50
 • Muts met bont & fleece H&M €9,99 (ook in blauw)

By ThehouseofKelly.com

Ik hoop dat jullie deze leuke tips kunnen gebruiken. Mocht je iets leuks met mij willen delen of willen vragen, let me know!

Fijne Sinterklaas allemaal!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

9

1 Comment

 • Reply
  Daisy
  November 25, 2018 at 11:12 am

  Trots op jou ❤️

 • Leave a Reply