My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & SanCo Coiffure

By ThehouseofKelly.com

Als je haar maar goed zit. Mega cliché maar oh zo waar. Ik voel me sinds de bevalling ontzettend goed. Alleen de zwangerschap heeft een redelijke aanslag op m’n haar achtergelaten. Ze zeggen 9 maanden op en 9 maanden af maar zoveel geduld had ik niet.:) Tijd voor een bezoekje aan de kapsalon. Maar niet zomaar een kapsalon….

By ThehouseofKelly.comIk ging namelijk naar de tot uitgeroepen beste kapsalon van Nederland, SanCo Coiffure in Velp. De slogan van de salon is “Passie voor haar en beleving”. Klinkt helemaal als een salon voor mijn lokken. Vanaf het moment dat ik binnen stapte wist ik dat mijn haar en ikzelf glanzender naar buiten zouden stappen. Na een warm welkom, werd er met een thee’tje in mijn hand, samen met topstylist Sanne mijn wensen besproken. Sanne begreep meteen wat mijn wensen waren. We kwamen tot de conclusie dat er veel opstapeling van verf in mijn haar zat. Een behandelplan werd opgesteld en zo begon het toveren van mijn haar.By ThehouseofKelly.comEr werd een lichte blondeerwassing op mijn haar aangebracht, Sanne verzekerde mij dat het op een zo mild mogelijke manier werd opgelicht. Er zat bescherming in de blondeerwassing om mijn haar te sparen.
By ThehouseofKelly.comZe werken bij SanCo met het luxe merk Kérastase en onder andere met Olaplex. Nadat mijn haar de juiste kleurhoogte had voor een nieuwe kleur werd er eerst een Olaplex verzorgingsbehandeling aangebracht. Deze werd onder de climazon gezet en met een heerlijk kopje koffie kon ik even dagdromen. Maar dagdromen lukte niet want ik was meer geïnteresseerd in dat wat om mij heen gebeurde. Tevreden klanten die de salon met prachtige kapsels verlaten. Alle trofeeën die SanCo heeft gewonnen die op de balie staan. De fijne rust die in de salon hangt. De koffiemachine die zorgde voor genoeg heerlijke kopjes koffie. En de stylistes die duidelijk met ervaring en kennis werken.
By ThehouseofKelly.comNadat mijn haar was uitgespoeld en was gedroogd was het tijd voor de kleuring zelf. Na overleg tussen topstylistes Sanne en Celine werd er gekozen voor een zachte kleuring, om te voorkomen dat mijn haar te hard zou worden van kleur. Een kleuring met veel glans en een goede houdbaarheid. Sounds like music to my ears.

By ThehouseofKelly.comNa een heerlijke wasmassage in een fijne ligstoel werd mijn haar geföhnd en werd het eindresultaat zichtbaar. Mooi, glanzend haar! Wat was ik (en ben nog steeds) blij met mijn nieuwe lokken. Om deze mooie lokken glanzend te houden, gaf Sanne het advies om over een aantal weken terug te komen voor een nieuwe glans/kleurbehandeling. Als een zeer tevreden brilliant brunette liep ik de zaak uit.

Wil je je haar en jezelf ook eens verwennen, maak een afspraak bij SanCo

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

28

No Comments

Leave a Reply