My Go-To-Places The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Pillows Baarlo

By ThehouseofKelly.com

Afgelopen weekend gingen manlief en ik voor het eerst weer sinds een lange tijd een nachtje weg samen. We gingen naar het mooie Limburg en om precies te zijn naar Baarlo. Daar ligt op een kasteelachtige plek Pillows Charme Hotel Château De Raay. Een prachtig kasteelhotel midden in een mooie groene omgeving.

Het Pillows Charme Hotel Château De Raay ligt in een prachtige, bosrijke omgeving, op slechts 5 minuten rijden van Venlo en op 20 minuten van Roermond.  Het volledig gerestaureerde kasteel ligt in het pittoreske Baarlo en biedt smaakvolle kamers. Het hotel is volledig gerenoveerd met moderne faciliteiten maar straalt nog steeds geschiedenis uit. Leuk weetje, deze voormalige residentie was een klooster voor nonnen.

Daarna wandelden we door de grote tuin en over het landgoed. Er waren gasten aan het picknicken in de tuin, mensen zaten op het terras heerlijk te genieten van de zon en een kop koffie… een hele fijne rust heerste er. Aangezien het vrijdagmiddag 5 uur was vonden wij dat het borreltijd was.;) Nadat we een tijd op het terras hadden gezeten besloten we de in de tuin onder de bomen verder te borrelen. Heerlijke ligstoelen, schoenen uit, drankje en wat lekkers te snoepen erbij en daar zaten we samen te genieten.

En voor we het wisten was het al laat… Haha! We maakten ons klaar voor diner, liepen de trap naar beneden en liepen De Tuin van de Barones in. Alle tafels waren mooi gedekt, kaarsverlichting en de gasten aan de tafels genoten zichtbaar van hun diner. Het diner was echt in één woord heerlijk! Heerlijke gerechten met passie bereid en opgediend. Als dessert bestelden we nog een borrel en genoten we van de warme zomeravond.

Na een heerlijke nachtrust werden we rustig wakker. We maakten de ramen open en het enige dat we hoorden was het geluid van de vogels, heerlijk. We maakten ons klaar voor een heerlijk ontbijt. De tafel werd voorzien van een etagère met broodjes en zoete lekkernijen. Daarna konden we van de à  la carte nog extra bijgerechten kiezen. Ik koos voor toast met roerei, zalm en avocado. Na het ontbijt namen we nog een extra kop koffie, gingen we in de tuin zitten en genoten we van de fijne start van de dag en maakten we plannen voor de dag.

By ThehouseofKelly.com
Bedankt Pillows hotel Baarlo voor het fijne en heerlijke verblijf.
Manlief en ik hebben genoten!

Op mijn Instagram staat een highlight van ons gezellige nachtje weg inclusief leuke video’s.
Pillows Baarlo

Voor meer informatie en/of boekingen neem een kijkje op de site van Pillows hotels.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

9

No Comments

Leave a Reply