My Go-To-Places The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Pillows Anna Van den Vondel

By ThehouseofKelly.com
Vorige week had manlief een paar dagen vrij en we vonden dat het weer tijd was voor een nachtje weg samen. Och zo heerlijk! Even fijn met z’n tweeën. We kozen dit keer voor het gezellige en bruisende Amsterdam maar dan het hotel op een fijne en rustige plek, Pillows Anna van den Vondel. Heerlijk dichtbij het Vondelpark en daardoor ook zeer centraal.

Het is zo’n prachtig en stijlvol hotel. Bij binnenkomst voel je meteen een warm thuisgevoel.
Er zijn 30 kamers met uitzicht op de tuin of de stad. Sommige hebben een eigen terras of een Frans balkon. De kamers zijn voorzien van een queensize bed, een inloopdouche, mooi beddengoed, een Nespresso-apparaat, een smart tv en een draadloos audiosysteem. Op onze kamer lag een persoonlijk welkomstbriefje namens het hotel, chocolaatjes en slippers om je nog meer thuis gevoel te geven. Wij snappen de score van een 9,2 voor de beste prijs-kwaliteitverhouding in Amsterdam dan ook volledig.

By ThehouseofKelly.com

Zoals ik al zei ligt het prachtige Pillows Anna van den Vondel hotel aan het Vondelpark. Je loopt het hotel uit en je loopt zo het Vondelpark in. Echt een bijzondere locatie. En na een rondje Vondelpark liepen we zo de Pc Hoofstraat in. Daarna pakten we de tram en gingen we naar Amsterdam centrum, de Dam. We genoten de hele dag in Amsterdam. 

Na een heerlijke nachtrust werden we rustig wakker. We liepen 1 verdieping naar beneden voor het ontbijt en daar werden we zeer hartelijk ontvangen door de gastheer. Hij voorzag ons van een heerlijk kop koffie, kopje thee en bordjes met vers fruit. Yummy! De tafel werd daarna voorzien van een etagère met croissants en zoete lekkernijen. Daarna konden we van de à  la carte nog extra bijgerechten kiezen. We kozen allebei voor scrambled eggs, manlief met gebakken bacon en ik koos voor gerookte zalm Na het ontbijt namen we nog een extra kop koffie en genoten we samen van de fijne start van de dag en maakten we ondanks het regenachtige weer, leuke plannen voor de dag. Dat is het voordeel van Amsterdam, er is altijd wel ergens iets leuks te zien of te doen. 

By ThehouseofKelly.com

Bedankt Pillows hotel Anna van den Vondel voor het fijne en heerlijke verblijf.
Manlief en ik hebben genoten!

Op mijn Instagram staat een highlight van ons gezellige nachtje weg inclusief leuke video’s.
Pillows Amsterdam

Voor meer informatie en/of boekingen neem een kijkje op de site van Pillows hotels.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

6

No Comments

Leave a Reply