Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Olivia’s schooltraktatie

By ThehouseofKelly.com

Olivia-Fay was 26 juli jarig en dat viel in de zomervakantie. Stiekem vond ik het best jammer dat ze daardoor niet op school haar verjaardag kon vieren en kon trakteren. Haar juf was een tijdje niet op school en vorige week toen ze weer aanwezig was zei ze, Olivia-Fay was in de vakantie jarig, ze mag nog trakteren als ze dat leuk vindt. Ik dacht ik weet niet of Olivia-Fay het nog helemaal begrijpt dat ze nu ‘weer’ jarig is maar trakteren is altijd leuk natuurlijk!

By ThehouseofKelly.com
Thuis ging ik meteen nadenken voor een leuke traktatie, ook keek ik op Pinterest. Maar ik kon het niet echt vinden.
‘s Avonds kwam er een vriendin en samen kwamen we op deze leuke traktatie. In roze en goud thema, een klein potje klei als cadeautje en popcorn om te snoepen. Hema was m’n beste vriend en de klei had mijn lieve moeder gekocht. Maar de klei is ook online te bestellen. Ik was ongeveer 1,5 uur bezig.

Men neme voor 15 stuks traktatie:

 • 1x Play Doh mini klei 15 stuks €6,99 Top1Toys
 • 3x Bakjes wit met gouden stippen Hema
 • 1x Confetti gekleurd Hema
 • 1x Verschillende kleuren lint Hema
 • 2x Cellofaan Hema
 • 1x Drukstripzakjes 0,4 liter Hema ik zie ze online niet staan…
 • 3x Popcorn zoet Albert Heijn
 • Zelfgemaakt kaartje
 • Rieten mand
 • Plus een lekker kopje koffie.;) Ik stond er om 6:15 voor op, aangezien ik het op de dag zelf wilde maken i.v.m. de versheid van de popcorn.

Ik vulde de zakjes met popcorn. Uit één zak popcorn haalde ik 5 kleine zakjes. Ik drukte de lucht uit de zakjes terwijl ik de zakjes sloot.
Om ieder zakje deed ik vervolgens een klein lintje. Ieder bakje vulde ik met het zakje popcorn en een bakje klei.

Daarna rolde ik het cellofaan uit en knipte de vellen ongeveer 45 cm breed. Vervolgens legde ik de rol op het eerste geknipte vel en knipte zo de rest van de vellen totdat ik een stapel had. Vervolgens pakte ik de confetti en verdeelde een klein handje met confetti op het cellofaan. Ik legde het bakje op het cellofaan en pakte de punten van het cellofaan en maakte er een verpakking van. Sloot de bovenkant met een stukje plakband. Maakte om de bovenkant met de drie kleuren lint een feestelijke sluiting. Twee knopen erin en met een schaar krulde ik de uiteindes. Op de computer had ik kleine kaartjes gemaakt met een foto van Olivia-Fay en een kleine tekst. Met de perforator maakte er een gaatje in. Aan het uiteinde van één lint haalde ik het kaartje door en maakte ik er een klein knoopje in. Alles in de grote rieten mand en klaar!

Tadaaaa het eindresultaat! Te leuk geworden he? Ook kun je deze traktatie makkelijk omtoveren voor een jongetje. Blauwe lintjes gebruiken en voilà. Maar die begreep je denk ik wel.;) Mocht ik je geïnspireerd hebben dan zou ik het super leuk vinden als je mij dat laat weten.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

25

2 Comments

 • Reply
  Raisa
  February 25, 2020 at 10:24 am

  Ik ga ook zo iets maken! Zag bij Bol.com een goede actie op klei. Het thema voor de jongetjes is dit jaar Mickey Mouse en heb leuke bekertjes besteld. Daar ga ik kleine volkoren koekjes in doen en dan ook zo met het cellofaan. Top tip!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 25, 2020 at 1:57 pm

   Aah super leuk om te horen. Nou dat komt helemaal goed zo te horen. Succes! Liefs

  Leave a Reply