The House Of Kelly

Thehouseofkelly & October

By ThehouseofKelly.com

Wat een heerlijke maand was de maand oktober. Ik had zoveel leuke foto’s om te delen dat ik nog selectief moest zijn. Is deels gelukt en deels niet helemaal. Dus een lange maar gezellige fotodiary. Veel gezelligheid, veel verjaardagen en zoals altijd veel eten. Maar ook een maand met wat tranen… Waarom? Ik neem je mee!

De tranen begonnen bij dit lieve kleine meisje. Isabella-Beau kon ‘s nachts haar slaap niet goed vatten. Heel veel gebroken nachten. Sprongetje, doorkomende tandjes… Maar gelukkig werden de nachtrusten in de loop van de maand weer wat beter. En gelukkig is ze overdag vrolijk als altijd en deelt ze graag haar mega lieve lach.

We begonnen de maand zonder jassen maar in de loop van de maand mochten de jassen weer uit de kast. Weer of geen weer de meisjes zijn altijd wel in voor een lekkere wandeling. Kleine neefje Hoevert kwam op speeldate. Wat een vrolijke snuutjes.

By ThehouseofKelly.com

Door de vakantie was mijn haar aardig licht van kleur geworden en ik hou van een mooie diepe haarkleur.
Gelukkig weten ze bij Sanco Coiffure altijd raad en waren mijn lokken na een kleurbehandeling weer mooi donker. Heerlijk!

Soms heb je van die dagen…. Eerst sloeg de ijsmachine op hol en een paar uur later was een fles rode wijn die echt graag de kast uit wilde komen.

Oma Conny was jarig! En om haar nieuwe levensjaar te vieren waren we uitgenodigd voor een heerlijke stampottenavond. Zo heerlijk!
Nu het weer weer kouder wordt, komen de stamppotten bij ons ook weer zeer geregeld op tafel.

Van kleine ramenzemers naar fotomodellen. In een tijdsbestek van nog geen uur… Wat staan de bontjasjes ze schattig he?
Ook in hun hemdjes zijn ze om op te eten.

Tijd om weer leuke foto’s te maken. Dus man, kinderen en kleding de auto in en shooten maar.

Mijn ouders kwamen eten. Manlief was de chef, samen met de patatboer zorgde dat voor een overheerlijke en gezellige maaltijd.

Lunchen met zusjelief. Van kletsen met koffie, naar een lekkere lunch, naar een after dinner dip….
Goed van genoten want voorlopig de laatste lunchdate met m’n lieve zusje.

Mijn lieve zusje en oom waren jarig! Hiep hiep hoera! En ome Jan nodigde ons uit voor een heerlijk ontbijt bij Van der Valk Duiven. Gezellig met z’n allen (minus manlief want die moest werken) ontbijten. We gaven mijn zusje een Bose koptelefoon, die komt goed van pas tijdens haar reis. Isabella-Beau wilde het mooie geluid ook wel eens horen en ze was duidelijk onder de indruk.

Of ik eng ben omdat ik maskers van het gezicht van m’n zusje heb gemaakt?! En dat ik haar ogen eruit heb geknipt? Nee joh! Dit is de aankleding van de surpriseparty.

Surprise! Want dit hele gezelschap stond als verassing op haar te wachten bij restaurant Renao waar Daisy nietsvermoedend naar binnen stapte, compleet in de veronderstelling dat we met de familie ter ere van haar verjaardag gingen eten. Wat een feest dat we haar zo mochten verassen!

Wat een heerlijke avond was het! Er werd gelachen, heerlijk gegeten, geborreld, geknuffeld en een paar tranen gedeeld.

Twee dagen later werden we uitgenodigd om bij Daisy te komen eten. Ter ere van haar verjaardag en het vertrek dat steeds dichterbij begon te komen.
Maar door het heerlijke eten en de gin tonics konden we die gedachten iets naar de achtergrond schuiven.

De volgende morgen was het tijd voor een frisse neus, wandeling, eendjes voeren en een rondje door de speeltuin. Oh how i love a good Sunday.

En om de zondag nog leuker te maken, en het vertrek van Daisy nog meer op de achtergrond te houden, gingen we heerlijk borrelen en sushi eten bij mijn ouders samen.
Tante Daisy had een cadeautje voor de meisjes gekocht, Ikke in Australië. Een heel leuk boekje.
Als je nu aan Olivia-Fay vraagt, waar is tante Deedee? Dan zegt ze, boek.

Twee meisjes hebben tutu’s aan en een heeft haar sportkleding aan. Twee meisjes gaan weer shinen en een mag gaan zweten in de sportschool.
Verschil moet er zijn natuurlijk.

By ThehouseofKelly.com

En toen kwamen er heel veel tranen, heel veel dikke tranen… Want mijn zusje vertrok naar Australië. Het moment waar ik al die tijd tegenop had gezien. Beetje egoïstisch misschien maar wat ben ik dol op haar en wat heb ik graag om mij heen. Maar wat gun ik haar dit mooie avontuur. Ze is nu 21 dagen weg en we hebben al heel veel contact met elkaar gehad. En wat geniet ze van dit mooie avontuur. Wat een stoer zusje heb ik toch!

Ik stapte al vroeg in de auto en vertrok naar Almere. Daar had ik een meeting en fitting bij Burcin Dagli.
Een waanzinnig mooi merk en alles uit hun collectie is mijn smaak. Zooo mooi!

Daarna ging ik door naar Bussum waar het event van Koeka plaats vond. Er stond een prachtig gedekte tafel voor ons klaar, veel gezellige dames, lekker eten en de presentatie van de nieuwste Koeka collectie werd ons gepresenteerd. Het was meer dan geslaagd!

Boodschappen doen met dit duo is een feestje! Ook een kleine uitdaging. De een wil graag een banaan eten en dus gevoerd worden. Terwijl je met een banaan in je hand een pak melk pakt, en je weer terug hebt gedraaid heeft de ander haar schoenen uit gedaan. Er wordt geknuffeld met elkaar, Olivia wil graag aan de hele winkel laten weten dat Bella haar zusje is. Maar het lukt iedere week weer en iedere week is het gezellig.

By ThehouseofKelly.comJe kunt je verjaardag niet vaak genoeg vieren is mijn motto. Tevens ook het motto van mijn zusje. Maar ook het motto van oma Conny.;)
We werden samen met de familie uitgenodigd voor een heerlijk etentje bij haar thuis. De week ervoor was het stampottenavond dit keer Italiaanse avond.

De meisjes gingen een nachtje uit logeren en papa en mama gingen een avondje op stap. Namelijk naar Nijmegen voor het concert van Tino Martin. Zooo leuk! We hebben heerlijk mee staan zingen, swingen en genoten van zijn stem. Na afloop gingen we nog even gezellig een borreltje drinken.

Zo vreemd om ‘s morgens wakker te worden zonder de kindjes in huis. Maar stiekem ook wel even heel lekker. Met een kopje koffie in bed, muziekje aan en lekker tuttelen. Nadat we opgestaan waren (lees om 9:00!) besloten we om in de auto te stappen en naar Outlet Roermond te rijden. Daar hadden we heerlijk geshopt, geluncht, veel gelachen en onderweg veel gekletst samen. Eerlijk is ook eerlijk, op de terugweg reden we rechtstreeks naar mijn ouders en de kindjes. Heerlijke 24 uur voor ons allemaal!

Het is weekend en dus kan er s’ochtends heerlijk met papa worden geknuffeld. Voel mij zo mega trots en rijk als ik deze foto’s zie.

Wat al zooooo lang op de planning stond, onze ‘Wall of fame’. We wilden heel graag de muur op de overloop personaliseren door mooie gezinsfoto’s op te hangen. Heeel blij mee! Wil je meer uitleg over onze ‘Wall of Fame’, kijk dan hier.

Het uitzwaai team stond weer paraat en mocht de volgende vakantiegangers uitzwaaien. Ook mijn ouders vertrokken naar Australië. Wat heerlijk, samen reizen door Australië. En zo leuk, ze bezoeken mijn lieve zusje. Ze reizen samen 10 dagen rond en daarna vervolgen mijn ouders hun reis. Gelukkig hebben zij wel een datum op hun retourticket. Dus hoef ik ze maar even te missen… Een paar knipperen met de ogen en we zijn er weer, aldus mijn vader.

De meisjes houden van lekker tutten in de ochtend, rustig opstarten. Lekker knuffelen samen, samen tandenpoetsen en daarna muziek aan en samen dansen.

By ThehouseofKelly.comDezelfde outfit maar toch verschillend. Welke vind jij het leukst?
Links met zwarte blouse of rechts met witte blouse?

Nieuwe maand en weer genoeg op de planning.
Aftellen tot aan dat mijn ouders weer terug zijn, Sinterklaas, Isabella’s verjaardag, kerst… Oh zo leuk! Ik heb er alweer zin in!

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

16

1 Comment

  • Reply
    Daisy
    November 3, 2018 at 10:18 pm

    Liefdeeee ❤️

  • Leave a Reply