The House Of Kelly

Thehouseofkelly & November

By ThehouseofKelly.com

Daaag november, hallo december! De laatste maand van het jaar is aangebroken. Ook wel bekend als de feestmaand, zo zien wij de maand december zeker. Maar eigenlijk maken wij van iedere maand wel een feestmaand. Zo ook in november. Wat wij allemaal hebben gedaan? Ik laat het jullie zien!

De meisjes vinden het heerlijk om te badderen. Ze vermaken zich ook best lang met hun speeltjes, het water en elkaar. Na het badderen makkelijke huispakjes aan en Olivia-Fay weet inmiddels al wat er na het badderen volgt, drinken en een lekker koekje. Zo gezellig!

By ThehouseofKelly.comMijn lieve ouders samen met mijn lieve zusje in Australië. Zo ver van ons vandaan maar wat geeft deze foto een warm gevoel.
Wat hebben ze een fijne tijd met elkaar gehad.

Dit komische duo vergezelt mij iedere week met boodschappen doen, altijd zo gezellig. Ze kletsen wat af, zwaaien naar mensen die ons aanspreken, Olivia-Fay laat aan het winkelend publiek weten dat Bella haar zusje is, ze knuffelen en dansen samen. Het duurt even voordat ik alle boodschappen heb maar dat is voor de zusjes geen probleem.

By ThehouseofKelly.com

Even een kleine fotoshoot met de meisjes. Gelukkig maakt Gerben meer dan 1 foto want voordat we alle drie er leuk op staan…;)

Links: Ger heeft op zaterdagavond altijd bardienst. Haha! Een flauw grapje die we enige tijd geleden maakte maar inmiddels zorgt Ger altijd op zaterdagavond voor lekkere drankjes. De volgende morgen vertrokken papa en mama (zonder kids) naar Amsterdam. Even een dagje samen op pad.

By ThehouseofKelly.com

We gingen namelijk naar Amsterdam naar lieve Melvin & Tessa. Zij namen ons mee naar de Foodhallen in Amsterdam. Echt een leuke tip! Zo leuk en gezellig met zoveel lekkere eettentjes en barretjes. Gezellig samen borrelen, eten en bijkletsen.

Na heeeel lang zeuren heb ik het voor elkaar dat er nog een extra boom in huis komt, namelijk in de slaapkamer. Gerben vond het redelijk onzinnig (logisch) maar ik vind het zo leuk. Dus ik ging op zoek naar een boom en kerstballen. Nu is er nog veel keus dus hup inslaan.
Heb medelijden met Isabella-Beau die met mama mee ging. Het arme kind kreeg allemaal gezellige kerstversiering op en om. Rechts, de buit. Oftewel goed geslaagd. De boom staat nog niet, dit weekend gaan we alles opzetten. Foto’s volgen!

Met de meisjes naar de markt en op visite. Op beide locaties hadden ze lekkere koekjes voor de meisjes. Daar worden ze heel blij van!;) Het zijn beide goed eters maar ook echt kleine koekjesmonsters.

Wij namen mijn lieve oom en tante mee uit eten naar Loetje in Gorssel. Ik ben niet een echte vleeseter maar de biefstuk bij Loetje is niet normaal lekker. Uiteraard in een laagje jus. YUM!

Wat wordt ons kleine meisje Isabella toch groot. Volgende maand wordt ze 1 jaar! Niet normaal zo snel als dat de tijd gaat. Ze kruipt en klimt fanatiek, ze heeft al 5 tandjes en ze kan echt eten als een bouwvakker.

Stiekem ben ik een echte Mickey Mouse fan, zo leuk. Dus ik trok mijn Mickey panty aan, inclusief matching Mickey tas en portomonnee. Na een leuke dag moesten Mickey en ik helaas aan het eind van de dag afscheid nemen… De panty had de dag niet overleefd,;)

By ThehouseofKelly.com
Meat free Monday. Heel bewust probeer ik 2 dagen per week geen vlees (wel vis) te eten.

Dit stoere meisje had controle op het consultatiebureau en kreeg daarna inentingen. Ik vind het (net als vele andere moeders) toch zo sneu hè? De eerste inenting is al vervelend maar als ze net over de schrik van de eerste inenting heen zijn, volgt nummer twee. Dubbele tranen en dubbel verdriet. Maar voordat ze alweer was aangekleed was ze de schrik alweer te boven. Helaas werd ze ‘s avonds behoorlijk ziek van de inenting. Ook de volgende dag was ze nog koortsig en uit haar doen. Gelukkig was ze na twee dagen weer de oude.

Ik was uitgenodigd bij het Hello Kitty event. Zoo leuk! In de uitnodiging stond: zet je schrap voor veel lekkers, veel roze en een flinke dosis creativiteit.
Dat hadden ze waar gemaakt. Wil je meer lezen over dit leuke event? Kijk dan hier.
In de goodiebag zat onder andere deze leuke roze Hello Kitty trui.
Een roze lipstick erbij en ik kon het roze feestje thuis doorzetten. Zoals Gerben zou zeggen, nog meer roze?!

Ik was samen met 85 inspirerende vrouwen aanwezig bij de vierde editie van het Stokke Tripp Trapp diner. Iedereen kwam volledig in stijl van het circusthema.Wat was het weer een mooi feest! Wil je een uitgebreid verslag lezen? Kijk dan hier.

Olivia-Fay en Isabella-Beau mochten hun schoentje zetten. Uiteraard begrijpen ze het principe van schoen zetten nog niet maar wat was het leuk om te doen. De meisjes stonden zondagmorgen opgetogen bij hun schoen en cadeautje te kijken. De aandacht van Isabella-Beau werd vooral getrokken door alle schuddebuikjes (ipv pepernoten. Leuke tip!) die op de grond lagen. Olivia-Fay keek verbaasd naar de appel waar Amerigo (lees papa) uit gegeten had. De hulp Sinterklaas had een ontzettend leuke pop inclusief toebehoren bij Action gevonden voor slechts 7,- (zie hieronder) en de poppen zijn een groot succes. Onze meisjes zijn inmiddels echte poppenmoeders en de popjes gaan overal mee naar toe. Ben je nog op zoek naar leuke cadeautips? Kijk dan hier.

Klaar voor de vrijdag boodschappen. Uiteraard met dit gezellige duo. In matching roze jasjes zorgen ze weer voor genoeg gezelligheid en aanspraak.

We gingen even naar de intocht van Sinterklaas in Arnhem. Olivia-Fay keek samen met haar vriendinnetjes en de papa’s naar Sinterklaas. Ze vond het heel interessant. De pepernoten die door de pietjes werden uitgedeeld vond ze minder interessant. Isabella geloofde het allemaal wel en besloot lekker te gaan slapen.

Meet Olivia Hefner. In haar badjas met naam en haar slippers. Het allerliefst loopt Olivia-Fay in haar hemd rond en op blote voeten. Dat vindt ze zo fijn.

Zie je mij op links? Alleen in een paskamer? Zonder kinderwagen? Zonder kinderen? Yep! Ik ging namelijk alleen even de stad in. Wat was dat lekker! Lekker de winkels en het centrum doorgeslenterd en als kers op de taart, een heerlijk kopje koffie.

Jaaa daar zijn ze weer! Paps en mams weer terug van vakantie. Van 30 graden naar 3 graden. Een kleine omschakeling.;)
De meisjes stonden al voor het raam te wachten totdat opa en oma eraan kwamen.
En ‘s avonds weer familie diner met elkaar. But still one is missing, onze lieve Dee is nog wel in Australië.

De maand december is hier! Zo gezellig. Mijn favoriete maand van het jaar. We gaan sinterklaasavond vieren, Isabella-Beau mag haar eerste verjaardagskaarsjes uitblazen en natuurlijk de kerstdagen. Zo mega veel zin in!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

8

No Comments

Leave a Reply