My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & My bedside table

By ThehouseofKelly.com

Wat denk jij dat er op een gemiddeld nachtkastje in Nederland ligt? Ik denk een boek. Op mijn nachtkastje ligt in ieder geval geen boek…
Ik lees tegenwoordig niet meer zo vaak een boek. Ik hou niet zo van lezen voor het slapen gaan, dan ga ik er over dromen. Ja ik weet het, gekke meid.
Maar wat ligt er wel op mijn nachtkastje?

Mijn sieraden: ik draag een horloge, diverse ringen en armbandjes. De armbandjes hou ik altijd om, de rest van mijn sieraden doe ik altijd af.
Zodra ik ‘s ochtends wakker wordt doe ik al mijn sieraden weer om. Uiteraard nadat ik m’n man een kus te hebben geven.

Babor Vitamin C Booster: Een goede nachtrust doet een hoop goed maar met twee kleine kindjes is soms een extra hulp welkom. Voor het slapen gaan breng ik het Vitamin C Booster aan en daarna breng ik m’n nachtcreme aan. Meer over mijn gezichtsverzorging voor het slapen gaan vind je hier.

M’n mobiel: ik probeer zodra ik in bed lig niet meer op mijn mobiel te kijken. Ik ben al de hele dag met dat ding in de weer. Het geluid inclusief trillen gaat eraf, als ik wakker word vind ik het fijn om door 1 druk op de knop te zien hoe laat het is.

Babor lipcream: Ik kan niet slapen zonder lipcream. Tegenwoordig draag ik bijna geen lipgloss meer, aangezien ik de kinderen de hele dag kusjes wil geven en met dat geplak aan de lippen werkt dat niet helemaal. Een droge lippenstift draag ik tegenwoordig wat vaker of ik laat het au naturel. Maar je lippen moeten ‘s nachts verzorgd worden. Een must voor in de winter maar ook zomernacht. Voor soepele, zachte en verzorgde lippen.

Babor Spa daily hand cream: Verzorgde handen is ook een must. Als deze tube opengaat en ik ruik alleen al de creme dan word ik al blij.
Zooo lekker dat deze creme ruikt en nog verzorgend ook. Twee in een. Sterker nog, Babor zegt: De handen zien er zachter, soepeler en gladder uit.
Heeeel veel in een. Handjes insmeren dus.

Daarna telefoon op stil, m’n man een hele dikke zoen geven en welterusten wensen en dan naar dromenland.

Wat ligt er op jouw nachtkastje?

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

6

No Comments

Leave a Reply