The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Moederdag cadeau tips

By ThehouseofKelly.com

Aanstaande zondag is het Moederdag! Dit jaar wordt mijn eerste Moederdag als moeder van twee lieve meisjes. Het hele jaar staat natuurlijk al in het teken van mama, toch? Maar toch is het extra leuk om met Moederdag een cadeau te krijgen en/of te geven.
Dus wil je je liefste moeder, schoonmoeder, oma of misschien wel een mommy to be extra in het zonnetje zetten, ik deel een paar leuke cadeautips.
Laat ook vooral je man dit artikel lezen als stille hint.;)

Parfum kopen voor een ander is een lastig klusje.
Maar met de nieuwe Marc Jacobs Daisy zit je zeker goed! Die is vrolijk, die ademt lente en het flesje alleen al is een feestje.
Bloemige noten, gele bosbraam en drijfhout brengen je met één spray naar het strand, de oceaan en de heldere blauwe hemel.
Zal prachtig in je badkamer staan en zal je heerlijk laten ruiken. Meer informatie over Marc Jacobs vind je hier.

La Collerette is gespecialiseerd in losse kraagjes om de garderobe van jezelf maar ook van je mini me mee te verfraaien. De volwassen en kinderkraagjes hebben precies dezelfde stijl en kwaliteit. Te combineren van kek tot cute en uitermate geschikt om je moeder-dochter outfit helemaal op elkaar af te stemmen. De verpakking alleen al maakt het een prachtig cadeau om te geven. Meer informatie over La Collerette vind je hier.

By ThehouseofKelly.com

Geef je moeder een nieuwe coupe cadeau. Een bezoekje aan de kapper zorgt voor een nieuwe coupe en zeker voor een ontspanningsmoment. Een heerlijke wasmassage, een kopje koffie in rust kunnen drinken en glanzend haar zorgen ervoor dat je moeder weer de wereld aan kan.;) Wil je je moeder’s haar of je eigen haar ook eens laten verwennen, maak een afspraak bij SanCo Coiffure.

Een familiefoto in een lijstje is natuurlijk leuk maar een persoonlijk getekende portrettekening is nog leuker! Als je dit aan iemand kunt overlaten dan is het wel aan Ideeën Studio. Meet Jamie en Kiki van Ideeën Studio, zij maken met veel passie en totdat je helemaal tevreden bent gave portrettekeningen. Die heb je niet meer voor aanstaande zondag in huis maar een cadeau na Moederdag geven is ook altijd goed. Meer informatie over Ideeën Studio vind je hier.

My go-to-places By ThehouseofKelly.com
Een heerlijk ontbijtje op bed is ook altijd een goed idee! Een lekker croissantje, heerlijk kopje koffie en vergeet de roos niet.
Zet de lieve moeders maar goed in het zonnetje aanstaande zondag.
Veel plezier alvast toegewenst!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

5

2 Comments

 • Reply
  Nadine
  May 10, 2018 at 6:42 am

  Lief leuk stukkie ?

  • Reply
   Thehouseofkelly
   May 15, 2018 at 4:04 am

   Leuk om te horen! Hoop dat je een heerlijke Moederdag hebt gehad. Kusjes

  Leave a Reply