The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Mijn allereerste vlog!

By ThehouseofKelly.comMet een kleine kriebel in mijn buik en met heel veel enthousiasme wil ik jullie vertellen dat mijn allereerste vlog online staat! Het voelt toch een beetje als een mijlpaal. Iets dat op mijn bucketlist stond maar toch ergens een beetje eng vond om te doen.
Tegenwoordig geven we al veel van ons privéleven bloot en in een vlog natuurlijk nog meer. Maar aangezien ik zelf bepaal wat ik laat zien, ik er heel veel plezier uit haal en merk dat het heel leuk ontvangen wordt dat ik een stukje van mijn privéleven laat zien, heb ik doorgezet en doorgepakt en deze vlog gemaakt. Dit is zeker gekomen dankzij de support van mijn lieve man en familie.
Ik hoop dat ik met deze vlog een klein beeld kan geven van mijn leven en onze fijne vakantie. Want wat ik geniet ik van onze familie vakantie’s. En hoe ongelooflijk trots ik ben op onze familie! Ik zou het super leuk vinden als jullie hem bekijken en helemaal leuk als jullie jullie reactie aan mij zouden willen laten weten. Dat mag natuurlijk hieronder, op een van mijn social media kanalen of een privéberichtje of…
Geniet van jullie weekend! Liefs & kus, vlogster Kelly

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

8

8 Comments

 • Reply
  Raisa
  July 3, 2018 at 5:50 pm

  Hele leuke vlog, kom helemaal in de vakantiestemming! Waar is die super leuke strandtas van (die rieten met je naam er op)? Ik zag dat je heel veel spullen zoals eten en luiers zelf meegenomen had voor de meisjes, wij gaan met de auto dus voor ons zoontje ga ik luiers op vakantie kopen in Zuid-Frankrijk. Zag ik nou dat Olivia nog maat 3 draagt van de Kruidvat luiers? Wij zweren echt bij de luiers van Kruidvat maar mijn zoontje van net 10 maanden, zit met zijn nog geen 9 kg al in maat 4!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   July 10, 2018 at 9:52 am

   Wat lief je reactie, leuk om te horen! Jaa leuk is die he? Die is van http://www.mananajewels.com
   Wat lekker dat jullie ook op vakantie gaan! Ja wij hebben heel veel spullen meegenomen, heb het liever bij mij dan dat ik daar op zoek moet gaan. Nu zijn luiers overal te koop dus dat scheelt.;) Hahah, ja dat klopt! Olivia-Fay draagt maat 3. Ze weegt net 10 kilo dus ze zou nu naar maat 4 kunnen. Kleine meisjes.;) Hele fijne vakantie toegewenst! Mocht je nog iets willen vragen, mag je mij altijd een DM sturen.
   Liefs

 • Reply
  Lydia
  June 24, 2018 at 3:28 pm

  Hi Kelly,

  Leuke vlog! Lijkt me leuk om te zien hoe jouw dagen eruit zien met de kindjes en werk. Ben zelf ook mama van onze dochter Bibi Elena en wij hebben de eerste vakantie samen achter de rug. Ik zie dat jij wat meer ontspannen en ervaren bent. De eerste keer weg met een kleine is toch even anders dan met zijn tweeën haha!
  Liefs

  • Reply
   Thehouseofkelly
   June 25, 2018 at 11:09 am

   Hi Lydia, wat een leuke en lieve reactie! Ja een vakantie met kindje of kindjes is zeker anders he? Hahah! Hebben jullie genoten van jullie vakantie? Je krijgt steeds meer handigheid, dat zul je zelf ook aan verschillende dingen merken. Leuke tip, zal m zeker onthouden! Liefs

 • Reply
  Britta
  June 24, 2018 at 9:18 am

  Sis!! You have done such a great job on your vlog! I understood a few words here and there haha!
  I am definitely booking this hotel next time I am going to Turkey! Looks so amazing!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   June 25, 2018 at 11:08 am

   Babe! You are always soooo supportive! I will teach you the Dutch language! Let’s go together to Turkey! Lots of love

 • Reply
  Romy
  June 23, 2018 at 7:25 pm

  Wat leuk, een vlog! De vakantie zag er super leuk uit. Ik hoop dat er meer vlogs volgen! Groetjes

  • Reply
   Thehouseofkelly
   June 25, 2018 at 11:06 am

   Hi Romy, wat super lief je reactie! Heel leuk om te horen! De vakantie was echt heerlijk. Ik hoop het ook, wie weet! Ben je geabonneerd op mijn kanaal? Dan krijg je een melding zodra er een nieuwe online staat. Liefs

  Leave a Reply