The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Middag winkelen in Elst

By ThehouseofKelly.com

Als ik tegenwoordig ga winkelen, ben ik niet alleen en gaan er twee lieve en gezellige meisjes met mij mee. Doordat winkelen nog niet hun grootste hobby is en aangezien ze nog slaapjes overdag doen, blijven we meestal in de buurt. Totdat een vriendin van mij laatst zei, ‘Ga eens een keer in Elst winkelen. Ik weet zeker dat je dat heel leuk zult vinden. Lekker dichtbij en ze hebben heel veel leuke winkels.’ Ik dacht, daar gaan we snel een keer heen. Afgelopen week, ging ik samen met mijn vader en de kindjes naar Elst. Ik had een aantal boodschappen op mijn briefje staan en de meisjes beloofde ik een lekkere lunch.

By ThehouseofKelly.com
In Elst kun je in tegenstelling tot bijvoorbeeld Arnhem, gratis parkeren. Voor het centrum geldt de blauwe zone en dus kun je er 2 uur parkeren. Wij parkeerden onze auto op het parkeerdek bij Albert Heijn Driessen. Daar kun je zelfs langer dan 2 uur kosteloos parkeren. Nadat we de kinderen in de wandelwagens hadden gezet, gingen we met de roltrap naar beneden en ideaal want vanaf daar loop je zo naar Albert Heijn, Dries & Co, de visboer en Action.

DA + MOOI van Oort
De eerste stop was bij DA + Mooi van Oort. Ik was verrast door het grote aanbod van deze winkel. Bij DA kocht ik wattenschijfjes en bij Mooi kon ik terecht voor een mooi Moederdag cadeau voor mijn moeder. Ze hebben een prachtig aanbod van Rituals, de nieuwste geur van Tiffany & Co en ook verkopen ze mijn lievelingsmerk Chanel. Oftewel ik vond een mooi cadeau voor mijn moeder. Isabella-Beau denkt dat het cadeau voor haar is.;) Uiteraard kan ik jullie nog niet laten zien wat het is want dan is het geen verrassing meer voor mijn moeder.;)

Meer info: DA + MOOI van Oort

Het Kadopakket
De winkelstraat is echt een aaneensluiting van allerlei leuke winkels in allerlei segmenten; van groot tot klein. Zo kwamen we ook terecht bij Het Kadopakket. In eerste instantie lijkt het een heel klein pand maar het blijkt dat het helemaal naar achteren doorloopt. Trots vertelde eigenaresse Loes dat het pand onlangs was gerenoveerd. We werden echt verrast door het grote aanbod van allerlei kaarten, kleding, boeken en echte hebbedingetjes. We hebben daar heerlijk rond gesnuffeld en leuke dingen gescoord die je ergens anders bijna niet tegen komt.

Meer info: Het Kadopakket

By ThehouseofKelly.com
Primera
Toen we langs de Primera liepen bedacht ik mij, hoe graag ik eigenlijk een tijdschrift lees. Heerlijk lekker bladeren in plaats van swipen op mijn mobiel.;) Dus nam ik een paar tijdschriften mee en verheugde mij al op de avond, op de bank met een kop thee en een magazine.

Meer info: Primera Elst

By ThehouseofKelly.com
De Verleiding
Dé bloemenzaak van Elst die er al bijna 25 jaar gevestigd is. Prachtige bossen bloemen worden hier met veel passie en liefde gemaakt. Van kleine tot grote boeketten. Ook verkopen ze mooie vazen en sierlijke accessoires voor in huis.

Meer info: De Verleiding

Bistro bar Coco
Gelukkig was het ook heerlijk weer en hebben we heel gezellig samen diverse winkels bezocht en uiteraard ook aan window shopping gedaan. Ondertussen begonnen de kindjes steeds vaker te vragen wanneer we hun beloofde tosti gingen eten. Ons oog viel op een hele leuke bistro bar genaamd Coco. Nou dat was een goede keuze. We werden heel gastvrij ontvangen door Estelle en toen ze ook tosti’s voor de mini’s op de kaart hadden staan was het helemaal goed. Want als de kinderen het naar de zin hebben dan ….

De tosti’s hadden we als eerste besteld en om te starten overheerlijke cappuccino voor mijn vader en voor mij. Ik had de iPad meegenomen dus we hadden geen kind aan de kleintjes. Toen mochten wij gaan genieten van onze gerechten namelijk een overheerlijke carpaccio salade en een Club sandwich. Mijn vader vond dat hij wel een wijntje had verdiend en daar was ik het roerend mee eens natuurlijk.

Meer info: Bistro Bar COCO

Topslager de Leeuw
Na de heerlijke lunch hadden we nog twee boodschappen op ons lijstje staan. We gingen we naar Topslager De Leeuw.  Manlief vroeg namelijk ‘s morgens aan mij of ik een lekker stukje vlees voor het avondeten wilde halen. Op advies van de slager zelf, koos ik voor de Black Angus hamburgers. Terwijl ik aan het afrekenen was, viel mij op dat de keuze echt gigantisch is. Luxe salades, vleessoorten en uiteraard ook alles voor als het zomerseizoen begint, de barbecue. De meisjes werden ook nog verwend want ondanks dat ze net hun tosti op hadden, zeiden ze geen nee tegen een heerlijk plakje worst.  

Meer info: Topslager de Leeuw

Albert Heijn Driessen Elst
Laatste stop, XL Albert Heijn. Wat een grote winkel is dat vergeleken met de vestiging waar ik zelf meestal boodschappen doe. Voor Olivia-Fay hadden ze hele schattige kleine winkelwagentjes met zelfs een digitaal scherm met allerlei tekenprogramma’s en spelletjes zoals Memory. Tussen het tikken op het scherm door, wilde ze zoals altijd mama graag helpen.  

Meer info: Albert Heijn Driessen Elst

Toen we terug naar de auto liepen, hadden we een voldaan gevoel over een hele leuke middag shoppen in Elst. Alle boodschappen die op mijn lijstje stonden waren afgevinkt en al onze buikjes waren gevuld. De kindjes vielen nog voordat we van het parkeerdek af waren al in slaap. Winkelen is ook heeel vermoeiend en ook zeker heel gezellig in Elst.

Voor meer informatie over alle winkels in Elst, kijk hier. Of neem een kijkje op de Facebookpagina van Elst Sfeervol & gastvrij.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

17

4 Comments

 • Reply
  Lidy
  May 27, 2019 at 5:08 am

  Jewelz and more & Labelz by do mag je de volgende keer ook niet voorbij lopen! Hele leuke winkels !

  • Reply
   Thehouseofkelly
   May 27, 2019 at 10:51 am

   Bedankt voor de leuke tips! Ik ga er de volgende keer zeker kijken. Groet, Kelly

 • Reply
  Romy
  May 23, 2019 at 6:36 pm

  Met muisjes is ook een heel leuke kinderkleding winkel in Elst. Het is een conceptstore met echt leuke merkjes.

  • Reply
   Thehouseofkelly
   May 24, 2019 at 11:52 am

   Bedankt voor je leuke tip. De volgende keer als ik weer in Elst ben, ga ik er kijken. Fijn weekend!

  Leave a Reply