Hotel life The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Met kids de wereld rond

By ThehouseofKelly.com

‘Met kids de wereld rond’ heeft een super leuke rubriek: 6x vakantie. Voor de editie van deze maand vroegen ze of ze mij 6 vragen mochten stellen.
Natuurlijk mocht dat!

Kelly Janssen geeft op haar online platform The House of Kelly een kijkje in haar leven samen met Gerben en hun dochters Olivia-Fay (22 maanden) en Isabella-Beau (18 weken). En ook haar liefde voor fashion, familie en reizen deelt ze daar.
Speciaal voor Met kids de wereld rond schreef ze haar beste reistip, favoriete bestemming en travel essentials op. Lees snel verder!

1. Favoriete bestemming?
Wij gaan elk jaar met mijn familie op vakantie. Heerlijk een week luieren en genieten met z’n allen. Onze ultieme vakantiebestemming is Titanic in Belek Turkije. Al jaren gaan wij met heel veel liefde naar dit hotel. Het voelt voor ons als thuiskomen. Het hotel heeft alles waar wij op vakantie van houden. Heerlijke zwembaden, een spa, sportschool en diverse luxe restaurants. Over een paar weekjes gaan we weer, voor het eerst als een gezin van vier personen.

2. Reis je anders sinds je moeder bent?
We zijn allemaal echte zon- en skiliefhebbers. Vanaf dat mijn zusje en ik klein waren, gaan we elk jaar met mijn ouders een weekje skiën. En één tot twee keer per jaar gaan we met de hele familie op zonvakantie. Super gezellig! Vorig jaar zijn we met Olivia-Fay een weekje op wintersport geweest. Dat was heerlijk. Dit jaar zijn we voor het eerst thuis gebleven. Met twee kleine kindjes zagen we het niet zitten. Het vrije leven dat je hebt tijdens de wintersport, ski’s onderbinden en lekker gaan, zit er met twee kleine kindjes niet in. Ze zijn nog te klein om te skiën en ook om bijvoorbeeld te sleeën. Misschien gaan we volgend jaar wel, maar ik denk dat we het nog even overslaan. Gelukkig vliegen we wel met z’n allen naar de zon.

3. Wat vind je het leukst aan reizen met kinderen?
Ik vind dat je niet op de klok leeft het heerlijkst. Lekker knuffelen ‘s morgens in bed, uitgebreid ontbijten, lekker relaxen, genieten van de zon. Dat we echt alle tijd hebben voor elkaar.

4. Wat doe je echt nooit meer?
Ik spreek gelukkig nog niet uit ervaring….

5. Wat neem je zeker mee op reis?
Ik probeer het net zo fijn als thuis te maken. Daarom neem ik alles mee wat ze thuis prettig vinden, dat raad ik iedereen aan. Zoals de lievelingsknuffel van je kleintje, speelgoed, eventueel potjes eten, koekjes, diksap, medicijnen, nachtlampje, fijne dekens en hydrofielendoeken.

6. Wat is jouw beste reistip?
Mijn beste reistip is om je hoofd koel te houden tijdens de reis. Je komt vanzelf aan op de plek van bestemming. Niemand in het vliegtuig, en zeker jij als mama niet, zit te wachten op een huilend kind. Maar je komt uiteindelijk aan op je reisbestemming, de mensen uit het vliegtuig zie je daarna niet meer en je vakantie begint! Je kinderen voelen je spanning, denk ik. Vorig jaar onderweg naar Oostenrijk, vielen we van de ene file in de andere. Uiteindelijk duurde onze reis in plaats van 9 uur, maar liefst 13 uur! Olivia-Fay doorstond de reis prima, wij bleven allemaal relaxt, stopten een keer extra en zorgden voor genoeg vermaak.
Bedenk van te voren goed wat je allemaal mee moet nemen, zoals bijvoorbeeld een thermosfles in het vliegtuig of de auto zodat je snel kunt schakelen als je kleintje honger krijgt en je een flesje kunt maken. Extra kleertjes, mocht er een ongelukje gebeuren en mijn moeder neemt altijd een tas vol speeltjes voor Olivia-Fay mee. Werkt altijd!

Bedankt ‘Met kids de wereld rond’ voor dit leuke artikel! Wil je meer zien en lezen, kijk dan hier.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

4

No Comments

Leave a Reply