The House Of Kelly

Thehouseofkelly & March

By ThehouseofKelly.com

Tijd voor een nieuwe foto diary. Dit keer van de maand maart. Een maand waarin Gerben en ik allebei jarig waren, ik naar super leuke events ben geweest, fotoshoots heb gehad en nog veel meer. Ik neem je mee!

Ik vind het heel leuk om Olivia-Fay in zachte kleurtjes te kleden. Zoals roze, wit en grijs bijvoorbeeld. Maar af en toe is een stoer lookje ook wel heel leuk natuurlijk. Ik zag deze sweater bij H&M voor Olivia-Fay en aangezien er dad op staat, dacht ik dat zal papa Gerben wel heel leuk vinden. Een paar blauwe Superga gympen eronder, een fijne legging en draagt ze papa op haar hart.

We namen mijn schoonouders gezellig mee uiteten en daarvoor reden we maar liefst 50 km (enkele reis) voor de allerlekkerste biefstuk.
We gingen eten bij Loetje in Gorssel. Zooo heerlijk! En heel gezellig natuurlijk.;)

By ThehouseofKelly.comLinks Olivia-Fay, rechts mini Kelly.
Als ik Olivia zie, zie ik veel van mezelf in haar toen ik klein was.
Ik maakte deze foto van Olivia en zag ‘ineens’ heel duidelijk mezelf. Zien jullie de overeenkomst ook?

Ik was uitgenodigd voor een brunch bij Koeka. Wat was het gezellig! We werden hartelijk ontvangen, Richard de oprichter van Koeka heette ons hartelijk welkom, de allernieuwste collectie werd aan ons gepresenteerd en er werd een heerlijke brunch verzorgd.

Super leuk om mede bloggers & mama’s te ontmoeten. Via Instagram heb ik regelmatig contact met leuke meiden en waaronder met lieve Faye. Het was voor het eerst dat we elkaar in het echt ontmoetten. Dat idee hadden we totaal niet, het was alsof we elkaar al zo lang kenden. Heel leuk!

De volgende ochtend stapte ik weer vroeg in de auto, dit keer naar Amsterdam voor de Talkies Breakfast Club. Een event dat door lieve Kristina Bozilovic van Talkies Magazine werd verzorgd. Een prachtige tafel was er  voor ons gedekt. Er was een heerlijk ontbijt, koffie, gepersonaliseerde tekeningen en veel lieve dames. We kwamen samen voor een quick lifestyle en beauty update. Tijdens het ontbijt werd de nieuwste editie van Talkies Magazine gepresenteerd samen met covermodel Romy Monteiro.

By ThehouseofKelly.com

Genoeg knappe dames en genoeg confetti op deze leuke groepsfoto. Helemaal op rechts sta ik.;)

By ThehouseofKelly.comWe hadden een kinderverjaardag van het zoontje van vrienden van ons. De jongens waren lekker in het zand aan het spelen en Olivia bleef met haar mooie outfit buiten de zandbak om het zandtafereel van een afstandje te bekijken.

Het was voor Isabella-Beau weer tijd voor het consultatiebureau. Ze groeit heel goed en doet het heel goed.
Niet alleen het consultatiebureau maar vooral wij zijn erg trots op ons kleinste meisje.

By ThehouseofKelly.com Tegenwoordig zijn de fotos’s niet alleen meer van mijn outfits maar ook van die van Olivia.
Van Haren stuurde ons deze super leuke sneakers toe en dus gingen we weer gezellig samen op de foto.

Matching outfits voor de meisjes. Vind het zo leuk om ze in dezelfde kleding te kleden. Het is even zoeken om de verschillende maten in 1 collectie te vinden. De schattige jurkjes zijn van H&M en droegen de meisjes tijdens onze verjaardag. Ook de badpakjes zijn van H&M en komen in juni als we met de familie op vakantie gaan heel goed van pas natuurlijk.

By ThehouseofKelly.comEen mooie bos bloemen haalde ik voor mijn ouders. Ze waren namelijk een weekje op vakantie geweest.
Want hoe fijn is het dat als je thuiskomt dat er een mooie bos bloemen voor je klaarstaat als welkom thuis?

By ThehouseofKelly.comLieve Sanne van Gestel en Paul kwamen bij ons thuis voor een fotoshoot. Er zijn prachtige beelden gemaakt van de kinderkamer en de meisjes.
Kan niet wachten om ze te delen. In ieder geval zullen ze volgende maand in de photodiary staan.

Ik ging met mijn lieve vriendinnetjes een nachtje naar Drenthe. We hadden een fijn huisje met jacuzzi en dat betekende veel gezelligheid, lekker eten en bubbelen in de jacuzzi tot laat in de avond. Heerlijk om zo weer even tijd met je vriendinnen door te brengen. De mannen en kindjes konden (en kunnen) ons best even missen en dus zeiden we, volgend jaar gaan we weer.

Heerlijk om Isabella-Beau zo dicht tegen mij aan te dragen. Isabella is graag bij je en het liefst dicht tegen je aan. Deze Cybex buikdrager is daar perfect voor.

By ThehouseofKelly.comTraditiegetrouw nemen mijn vriendinnen en ik elkaar mee uiteten voor elkaars verjaardag. Dit keer namen mijn lieve vriendinnetjes ,Malou en Karin, mij mee voor een lekker etentje. Een borreltje, tapas en veel kletsen. Zo’n leuk verjaardagscadeau!

Je mag mij gerust mevrouw badjas noemen. Ik vind het heerlijk om in de ochtend in m’n badjas rond te lopen. Het liefst haal ik de kindjes in de ochtend in de pyjama naar beneden in plaats van gelijk ze aan te kleden. Dat kan natuurlijk lang niet altijd maar als het kan…. Heerlijk!

Mijn haar werd weer onder handen genomen en verzorgd door Sanco Coiffure.
Na een heerlijk kopje koffie, nieuwe kleuring, knip en föhnbeurt stapte ik weer helemaal tevreden naar buiten.

By ThehouseofKelly.comMet mijn twee meisjes even lekker naar buiten voor een frisse neus.
Het weer wordt gelukkig steeds beter en dat betekent dat we ook meer zin hebben om naar buiten te gaan.

Onze verjaardag kwam dichterbij en dus werden de nodige voorbereidingen getroffen. Mijn nagels kregen een mooie gellak bij Glow Institute.
Kleur = OPI Big Apple.

24 maart was Gerben jarig en 25 maart was het mijn beurt. We hebben het gezellig (misschien een beetje te gezellig) een weekend lang gevierd.
Je kunt hier onze verjaardag diary lezen.

By ThehouseofKelly.comMet een kop koffie genoot ik na het verjaardagsweekend nog even na van alle gezelligheid.

Sanne van Gestel kwam met fotograaf Lesli langs om weer een gave fotoshoot neer te zetten.
Het eindresultaat zal ik zo snel mogelijk delen.

By ThehouseofKelly.comSinds ik weer begonnen ben met sporten heb ik mijn doelstelling een beetje aangepast. Van 3 tot 4 keer in de week naar 2 tot 3 keer per week.
Tot nu toe is het me ieder week nog gelukt. Vind het zo heerlijk om te gaan maar met twee kleine kindjes soms wel een uitdaging.

Goede vrijdag was een hele goede en gezellige vrijdag, Gerben was namelijk vrij. Dus we hadden een lang paasweekend vrij met elkaar. Gerben ging gezellig mee boodschappen doen, outfit foto’s maken en droeg niet alleen de boodschappen maar ook de meisjes.

Daarna vonden we wel dat we klein weekendborreltje hadden verdiend en dus gingen we ‘s middags even naar La Cannette in Arnhem voor een borreltje.
Cheers op het paasweekend.

 

We hadden de familie uitgenodigd om bij ons te komen paasbrunchen. De boodschappen hadden we gehaald, het tafelkleed was gestreken, alleen ontbrak er nog mooie versiering voor op de tafel. Er werden nog mooie rozen gehaald want die kleedden de tafel helemaal af.
De paasbrunch vond in april plaats en dus zie je die in de volgende photodiary.;)

Inmiddels zit de eerste week van april er alweer op en hebben we voor de rest van de maand weer genoeg gezelligheid gepland.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

9

No Comments

Leave a Reply