My Go-To-Places The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Largo Dishoek

By ThehouseofKelly.com
Vorige week had Gerben een weekje vakantie en we vonden het fijn om er met elkaar even op uit te gaan. We kozen voor een mini vakantie in Zeeland. We boekten Largo Dishoek. Het weer leek aardig mooi te worden en dus hadden we er nog meer zin in. Vorige week vrijdag was het zover, we pakten onze spulletjes en vertrokken naar Zeeland.

We kozen voor Largo Dishoek en we boekten de villa de Ruyter Luxe Outdoor voor 8 personen. 8 personen? Ja super leuk want m’n ouders gingen namelijk ook het weekendje mee. We hadden beneden een slaapkamer plus badkamer, 1ste verdieping twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer en de 2de verdieping een grote slaapkamer met ook een eigen badkamer. De kinderen hadden ieder een eigen slaapkamer dus dat was heel luxe en fijn. Wat ook ontzettend luxe was, dat alle bedden bij aankomst al waren opgemaakt. Wat een heerlijkheid! Op iedere badkamer lag een luxe verpakking met shampoo, zeep ed. en een ruim aantal handdoeken. Zo fijn.
En echt complimenten over hoe schoon het huisje was. Alles zag er zo ontzettend netjes en schoon uit!

By ThehouseofKelly.com
We waren ons aan het installeren toen de deurbel ging… en werden er twee kinderstoelen gebracht. Zo handig! En als klap op de vuurpijl werd deze mega heerlijke borrelplank inclusief een aantal drankjes bezorgd! Wow wat heerlijk! Op het park zit een horeca gelegenheid en daar kan je deze borrelplank incl drankjes bestellen. Kun je bij aankomst gelijk genieten.

we gingen naar het strand! Daar hadden de meisjes het al vanaf 6:00 ‘s morgens over. Hihi! We liepen het park over, de duinen in en binnen een paar minuten waren we op het strand. We hadden ontzettend veel geluk met het weer dus we konden echt van het strand genieten. Het gaf ons allemaal zo’n vakantie gevoel.

En toen was het tijd voor de vrijdagmiddag borrel, cheers! We hadden de pizzarette van thuis meegenomen en de keuken was voorzien van genoeg bakjes, borden ed. En zo aten we heerlijk met z’n allen pizza’s in ons fijne huis.
Toen de kinderen op bed lagen, werd er nog een borreltje ingeschonken en gingen we een hilarisch spelletje spelen met elkaar.

Na een heerlijke nachtrust, bedachten we aan de ontbijttafel waar we naar toe zouden gaan. Er zijn namelijk zoveel leuke plekken in de omgeving om naar toe te gaan. Het werd Middelburg! We stapten in de auto en na 10 minuten rijden waren we in Middelburg. Het was een heerlijke middag. IJsjes, draaimolen en misschien hebben we ook een heel klein beetje gewinkeld.;)

Na een heerlijke dag kwamen we terug in het huis. We fristen ons allemaal op om ons klaar te maken voor dinner at the beach. We liepen door de duinen en zo het strand op, op naar de strandtent waar we gingen dineren. Heerlijk drankje erbij, naar de ondergaande zon kijken en lekker eten. Echt het ultieme vakantie gevoel.

By ThehouseofKelly.com

De volgende dag genoten we nog een dagje van het strand, aten we fish & chips op het park en daarna pakten we onze spulletjes.

Zeeland wat was je leuk! Mini vakantie in eigen land was heerlijk. Zon, strand, duinen en heel veel gezelligheid.
Bedankt Largo voor het super heerlijke verblijf.

Op mijn Instagram staat een highlight van ons gezellige weekend Zeeland inclusief leuke video’s, echt leuk om te bekijken.
Largo Dishoek

Voor meer informatie en/of boekingen neem een kijkje op de site van Largo.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

9

No Comments

Leave a Reply