The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Kidsproof Christmas tree

By ThehouseofKelly.com

De leukste tijd van het jaar is aangebroken! Ik kan dan ook nooit wachten om de kerstboom te zetten en alles in huis Christmas proof te maken.
Natuurlijk vieren we eerst Sinterklaas en dan komt de kerstboom in huis. Maar we vierden afgelopen zaterdag Sinterklaas met mijn schoonfamilie en aanstaande woensdag met mijn familie. Dan vind ik persoonlijk het weekend na Sinterklaas een beetje laat. Na goed intern overleg 😉 werd er gisteren gestart met de eerste kerstbomen. Wat zeg je bomen? Ja ik ben zo dol op kerst en kerstbomen dat we ieder jaar twee bomen binnen en één buiten zetten. En na heeel lang zeuren komt er dit jaar een boom op onze slaapkamer! Yes! Helemaal te leuk. Ik begrijp dat ik van de werkelijkheid afdwaal maar dat geheel terzijde. Maarrrrr alles leuk met al die kerstbomen, hoe houden we de kinderen op veilig afstand van de boom. Plus alle glasballen…. Na lang nadenken kreeg ik een (al zeg ik het zelf) geniale ingeving. 

By ThehouseofKelly.com

Dit was vorig jaar. Vorig jaar was Isabella-Beau een baby’tje van 2 weekjes oud, logisch dat ze na een jaar bijna 1 jaar oud is.
Ze tijgert, kruipt, trekt zich op, zit rechtop, klimt het liefst over al…. Ik dacht hoe gaan we een 1 jarig meisje uitleggen dat ze niet aan de boom mag komen.

By ThehouseofKelly.comTadaaaa! De box wordt ingezet. In plaats van dat Isabella-Beau erin ligt, wat ze toch al niet meer wil, staat de kerstboom erin!
Dit is nog eens een idee of niet? Wel kijken voor de kids maar aankomen lukt niet. Iedereen blij!

By ThehouseofKelly.com

Dit is een tussenstand. Ik ben er as we speak nog druk mee bezig. Want een paar lampjes en ballen erin en klaar, werkt bij mij niet helemaal. Ik heb gisteren letterlijk 12 keer de lampjes opnieuw erin gedaan. Met m’n ogen geknepen en vanaf alle hoeken gekeken of de 600 lampjes er mooi in hingen. Na een kleine note van manlief dat ik misschien een beetje begon door te draaien (inclusief hijzelf) heb ik er vrede in gevonden hoe de lampjes nu hangen. Ben heel snel tevreden hoor. Haha! En dan beginnen we hierna aan de andere drie kerstbomen. Wat is kerst toch leuk he? Stel deze vraag maar niet aan mijn man….

Heb jij de boom al staan? Of wacht je tot na 5 december? En heb je wat aan deze tip?

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

32

6 Comments

 • Reply
  Nina
  December 5, 2019 at 1:16 pm

  Mag ik misschien vragen waar je die lampjes heb gekocht? Wij hebben altijd nog die dunne lampjes, duurt lang en is nooit super mooi.

  • Reply
   Thehouseofkelly
   December 6, 2019 at 1:35 pm

   Hi, wij hebben deze lampjes bij Intratuin gekocht. Is een net verlichting, heel handig! Liefs

 • Reply
  Lichelle
  December 4, 2019 at 9:54 pm

  Hier komt ie Zaterdagochtend te staan maar wij hebben de box al de deur uit gedaan :o!
  Ze heeft een grote grondbox, maar de verhoging is een top idee.

  • Reply
   Thehouseofkelly
   December 5, 2019 at 9:15 am

   Zo’n leuk vooruitzicht! Een kleine verhoging is al handig inderdaad. Veel plezier met optuigen! Liefs

 • Reply
  Priscilla
  December 4, 2019 at 8:18 pm

  Gaaf 3 kerstbomen. Wil ik ook wel. Wij hebben vandaag de boom gekocht, elk jaar een echte boom. Dit jaar is het een” beetje ” mega boom geworden( I LOVE IT) morgen optuigen.. zin in zin in🌲

  • Reply
   Thehouseofkelly
   December 5, 2019 at 9:15 am

   Aaah thanks! Dit jaar nog gekker, 4 kerstbomen… Hahah! Gaaf dat jullie een mega boom hebben. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Liefs

  Leave a Reply