The House Of Kelly

Thehouseofkelly & June

By ThehouseofKelly.comDe maand juni was heerlijk! We hebben met de familie een week genoten in Turkije. Voor het eerst als een gezin van vier. Wat hebben we het fijn gehad!
Maar we hebben nog meer gezellige dingen gedaan en meegemaakt. Ik neem je mee!

By ThehouseofKelly.comAls dit op tafel staat terwijl je op kraamvisite bent, dan is het duidelijk dat we er al een tijdje waren en dat het erg gezellig was.
De beschuit met muisjes smaakte heerlijk maar de borrel met lekkernij nog meer.;)

 Er kwam een heel mooi pakket van Catimini binnen en daarin zaten genoeg essentials voor de meisjes om ook op vakantie de show te stelen.:)
Wanneer stelen ze de show niet?

By ThehouseofKelly.comOok mama maakte zich vakantieproof en ging naar Glow spa om haar wenkbrauwen weer te laten verven en harsen.

By ThehouseofKelly.comVlak voordat we op vakantie gingen kwam de eerste ‘auto’ van Isabella-Beau binnen. Ze vond het prachtig in het wagentje.
Ze kwam nog niet met haar voeten aan de grond maar Olivia-Fay was er om haar te helpen.
Al vroeg Olivia-Fay zich wel af waar haar nieuwe ride was….

By ThehouseofKelly.comTijd voor vakantie! Volledig bepakt en bezakt vlogen we met de familie naar Turkije om daar heerlijk een weekje te genieten met elkaar.

By ThehouseofKelly.comWe wilden heel graag een leuke familiefoto. Mijn zusje en ik lieten onze gedachten er even op los, de familie ging klaarstaan en zitten en een gast in het hotel was zo vriendelijk om voor fotograaf te spelen. Tadaaa! Hierbij het te leuke resultaat.

Wil je weten hoe onze vakantie was? Er staat een hele leuke vlog op Youtube. Je kunt m hier vinden!

By ThehouseofKelly.comTijd voor een klein feestje! Onze Isabella was op vakantie 6 maanden oud! De ontbijttafel werd versierd met leuke slingers, we droegen allemaal een feestkroontje en zongen uit volle borst. Lieve Isabella, wat een vreugde breng je ons toch lief meisje!

By ThehouseofKelly.comNa een heeeeerlijke week was het weer tijd om naar huis te gaan. En zo fijn als dat we hadden gehad, zo fijn is het ook weer om naar huis te gaan.
Home sweet home.

En bij thuiskomst was het diezelfde dag, Vaderdag. Een dag waarop we de lieve vader’s nog meer in het zonnetje zetten. Wat een geluk heb ik met mijn lieve vader en Gerben de liefste vader van onze twee meisjes. Twee kanjers! Er werd overheerlijke sushi besteld bij The Sushi bar in Renkum en zo sloten we de fijne vakantie af en proostten we op Vaderdag.

By ThehouseofKelly.comNa alle heerlijke zomeroutfits op vakantie was het weer in Nederland een beetje twijfelachtig en dus koos ik voor een zwarte outfit maar wel met blote benen. Wilde m’n bruine benen toch een beetje laten zien.;)

Ja dit is een minder leuk onderdeel van de vakantie…. Was, was, was en nog meer was. Daarna was het tijd voor boodschappen en begon het gewone dagelijkse leven weer.

By ThehouseofKelly.comEven facetimen met opa en oma want na een week vakantie met elkaar mis je ze gewoon. Andersom geldt zeker hetzelfde.;)

Opa en oma Arnhem waren ook weer terug van een fijne vakantie in Peru. Ze kwamen niet met lege handen terug, ze hadden leuke cadeau’s meegenomen. Voor Isabella een mutsje waardoor ze net een kleine Peruaantje werd en een mooi tasje voor Olivia. En het lijkt alsof ze een nieuw huisdier hadden meegenomen maar wees gerust, het is een pluchen cavia.;)

By ThehouseofKelly.comToch altijd een fijn moment als alle was door de wasmachine heen is gegaan maar nog fijner als al die was, gestreken is en weer terug de kasten in kan.
Dat gevoel was maar voor even want de volgende was lag alweer klaar.

Dit gave leopard pak lag op mij te wachten bij thuiskomst. Wat is die gaaf he? Ik hou echt van print op print en leopard is helemaal mijn favoriet.

By ThehouseofKelly.comOok lag er een heel mooi pakket van Babor op mij te wachten met daarin deze mooie producten. Ik ben sinds kort een Baborista oftwel ambassadeur voor Babor. Heel trots op! Ik mag hun mooie producten maandelijks uitproberen. Deze maand koos ik voor een aantal producten van Doctor Babor, ik laat mijn ervaring binnenkort weten.

By ThehouseofKelly.comTijd voor een knipbeurt en een klein momentje van rust. Sanco Coiffure heeft sinds kort een nieuw gedeelte aan de salon bijgetrokken.
De salon is nog groter, mooier en heeft nog meer een huiselijk gevoel.

By ThehouseofKelly.comDaarna ging ik voor een klein rondje naar de Ikea. Maar we weten allemaal dat een rondje door de Ikea nooit klein is.
Een uur later kwam ik met twee fotolijstjes naar buiten.

Zomersweer vraagt om zomerse schoenen en dus kreeg Olivia-Fay haar eerste sandalen. Wat staan ze haar schattig he? Ze zijn favoriet bij Olivia-Fay en het liefst wil ze ze iedere dag aan. Schoenen by Shoesme.

Zo lief om te zien dat de meisjes steeds meer naar elkaar toetrekken. Ook al is Isabella-Beau nog klein, ze wordt altijd zo vrolijk als ze Olivia-Fay ziet.
Olivia-Fay geeft de meeste kusjes op een dag aan haar zusje. Samen delen en spelen.

By ThehouseofKelly.comBoodschappen met mijn twee vrolijke meisjes. Je ziet Isabella-Beau niet maar ik kan je vertellen, dat ze vrolijk was.

By ThehouseofKelly.comDe meisjes gingen een nachtje uit logeren bij opa en oma. Olivia-Fay heeft deze trolleytas van mijn moeder gekregen en ze stond bij de deur al klaar om naar opa en oma te gaan. Oftewel dag papa en mama!

Gerben en ik gingen namelijk naar een prachtige bruiloft. Erik en Simone gaven elkaar het ja-woord. We noemen haar tante maar eigenlijk is ze een nicht van Gerben. De ceremonie was heel persoonlijk en warm.

By ThehouseofKelly.com

Na het ja-woord was het tijd voor een feestje! Samen met de familie maakten we er een prachtige dag van!

By ThehouseofKelly.comYes zomers weer in Nederland! Zomers outfitje aan en klaar voor de dag.

By ThehouseofKelly.com
Nieuwe matching outfits voor de meisjes.

By ThehouseofKelly.com
Olivia-Fay gaat volgend jaar naar de peuterspeelzaal. Ondanks dat dat nog even duurt, gingen we nu al kijken op een peuterspeelzaal/basisschool om ons alvast te oriënteren. Dit was een tweede school die we bezochten. Olivia-Fay vond het al reuze interessant.

Weer even zusjestijd, heeerlijk! Gezellig samen met mijn zusje, kletsen, lunchen en genieten van het mooie weer. Zo fijn dat we dat blijven doen.

By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay is gek op boekjes lezen. Ze trekt het liefst alle boekjes uit de kast om ze een voor een te bekijken. Als ik haar ‘s ochtends uit bed haal, staat ze met haar slaapkapsel en hemdje alle boekjes te bestuderen.

By ThehouseofKelly.com
Wat een heerlijk zomers weer is het in Nederland! We genieten er volop van! De maand juli is aangebroken en Olivia-Fay wordt deze maand twee jaar. Tijd voor een feestje! Ook mijn moeder is deze maand jarig en dus zullen we ook deze maand weer veel gezelligheid meemaken. We hebben er zin in!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

9

No Comments

Leave a Reply