The House Of Kelly

Thehouseofkelly & July

By ThehouseofKelly.com

Wat een zomers weer hebben we gehad in de maand juli! Er kwam geen einde aan, gelukkig. We hebben genoten (en genieten nog steeds) van het mooie en warme weer. We zochten regelmatig verkoeling op in de tuin bij ons nieuwe huisdier, in huis en in de supermarkt.;) Dit mooie weer vroeg om onder andere gezellige dagjes uit en uit eten.  En we hadden feestjes, de verjaardag van mijn moeder en Olivia-Fay werden gevierd!

Ik ging naar Amsterdam voor het Friends of the Brands Summer Edition event. Wat een heerlijke ochtend was het. Na een moeizame reis naar Amsterdam van maar liefst 3 uur kwam ik aan in The Dylan Hotel om daar te worden verwelkomd met een heerlijk ontbijt, presentatie van Ruba Zai, make-up presentatie van Anastasia Beverly Hills en daarna naar de Gift Suite om kennis te maken met nieuwe en mooie merken en om verwend te worden met gifts.

Op het event maakten we kennis maken met de nieuwste producten van Anastasia Beverly Hills. We kregen een persoonlijk make-up tasje mee met mooie items. De volgende ochtend had ik natuurlijk zin om de nieuwe producten zelf uit te proberen.

By ThehouseofKelly.com
Hoeden zijn helemaal hot deze zomer! Ik bestelde een leuke hoed voor mezelf en voor Olivia-Fay bestelde ik er een. Ze keek eerst vreemd maar geïnteresseerd naar wat ik op mijn hoofd had maar toen ik haar hoedje bij haar opzette vond ze het heel leuk dat we er matching uitzagen.

Het hoedje blijkt een succes te zijn en Olivia-Fay zet ‘m graag zelf op en houdt ‘m ook het liefst de hele dag op. En bij een nieuwe look hoort ook een leuke rugzak. Deze leuke zwanenrugzak is van A Little Lovely Company.

By ThehouseofKelly.com

Ik ging weer naar Amsterdam voor een leuk gesprek bij een PR bureau en daarna ging ik lunchen met de leukste stewardess, Mishanou. We kennen elkaar via Instagram, volgen elkaar al heel lang en hebben al een aantal keren gezellig afgesproken. En iedere keer als we elkaar zien is het zo leuk en gezellig! Tip: volg Mishanou op Instagram.

De meisjes trekken steeds meer met elkaar op en spelen ook steeds meer met elkaar.
Samen delen, samen spelen in dezelfde outfits! Oh ik ben zo trots op ze. Jurkjes Patachou.

Op het event van Friends of the Brands maakte ik kennis met het prachtige merk, Burcin Dagli. Deze prachtige blouse komt uit haar collectie. Wat een plaatje hè? Ik maakte mij klaar voor een belangrijke dag, namelijk…

De allerliefste moeder is jarig! Nadat ze haar kroontje op had en wij (m’n vader, zusje en ik) uit volle borst voor haar hadden gezongen, vertrokken we naar Düsseldorf voor een gezellig dagje met elkaar.

Wie jarig is krijgt een mooi cadeau, een lekkere lunch en veel gezelligheid. Zo hoort het als je jarig bent!

Overdag waren we met z’n viertjes maar ‘s avonds gingen we met z’n allen uit eten. En aangezien het heerlijk weer was, zaten we buiten op het terras.

In het weekend werd er in de tuin gewerkt en papa had natuurlijk hulp van Olivia-Fay, maakten we een wandeling met z’n viertjes en dronken we een kopje koffie bij m’n ouders. En als we bij opa en oma zijn wil Olivia-Fay altijd graag de visjes voer geven. Als het aan Olivia ligt krijgen ze de hele emmer.

Kleine meisjes worden groot. Olivia-Fay draagt voor het eerst haar gave Nike’s, uiteraard met een roze Nike teken. Isabella-Beau draait steeds meer en op haar rug liggen in de Sleepyhead wordt steeds minder interessant. Ze bekijkt liever op haar buik wat wij allemaal doen.

Waarbij ik eerder heel gemakkelijk de motivatie had om te gaan sporten is dat sinds dat de twee meisjes er zijn, iets minder geworden. Het kost me iets meer moeite omdat ik m’n vrije tijd het liefst zo gunstig mogelijk wil indelen. En zogenaamd kost sporten me iets teveel tijd. Dus zo verzon ik iets vaker een excuus. Maar sinds een paar weekjes heb ik een sportteam. Namelijk mijn lieve vader en zusje. Iedere week gaan we twee keer per week samen sporten. Heel veel gezelligheid en geen excuses meer.

Jullie weten het inmiddels wel, ik vind het zo leuk om de meisjes in matching outfits te kleden. Zoals bijvoorbeeld in de oh zo handige slaapzakjes van Puckababy. Echt een tip! En in de schattige jrukjes van Wild & Gorgeous.

Ik had weer een leuk event en dit keer in Zandvoort van Stokke X Prénatal. Wat was het event goed verzorgd en wat was het gezellig! Super leuk om naar mom events te gaan en daar mede mama bloggers te ontmoeten of weer te zien. Leukste mama chickies, Faye Bóné, Natalie Vijfhuizen en Lizet Greve.

By ThehouseofKelly.comTime for a photoshoot! Eigenlijk was het te warm voor deze outfit, laat staan om foto’s te maken maar door deze Loavies leopard blousejurk kijk ik alweer een heeel klein beetje uit naar najaarstemperaturen.

34 graden buiten en wij gaan naar Ikea, hahah! Het was er lekker rustig en zo konden we snel de winkel door en weer naar huis. Deze lijsten namen we mee voor ons nieuwe project, een fotowall op de overloop boven.

By ThehouseofKelly.com

Zie d’r zitten! Olivia-Fay wil graag steeds meer zelf doen, ze weet precies wat ze wil. Ach en toch blijft ze mijn kleine meisje.
Maar wel een klein meisje dat zelf haar tanden wil poetsen.

De meisjes gingen een nachtje uit logeren. En Gerben en ik hadden quality time samen en gingen heerlijk een dagje naar Düsseldorf. Met de auto van mijn ouders (want daar kan het dak vanaf ;)) scheen het zonnetje heerlijk op onze bol en genoten we alleen al van de heenreis.

Ik kreeg van Gerben een prachtig cadeau voor de zwangerschap en geboorte van Isabella-Beau, geboortegoud wordt het ook wel genoemd.
Toen ik bevallen was van Olivia-Fay kreeg ik ook al zo’n mooi cadeau. Super lief van manlief!

Na een heerlijk dagje in Düsseldorf, kwamen we thuis en fristen we ons op en gingen we uit eten.
Heerlijk op het terras, in het zonnetje, een borreltje, sushi en tijd voor elkaar. Zo fijn!

By ThehouseofKelly.com

De volgende morgen ging ik weeer naar Düsseldorf en dit keer met mijn lieve mams. We waren uitgenodigd voor het event van Cybex. Cybex lanceerde onder het genot van een brunch, de nieuwste collectie: Rebellious. Een collectie waar ik echt verliefd op ben! En as we speak heb ik net voor de meisjes de nieuwste Rebellious kinderwagens ontvangen, foto’s volgen snel!

Na de presentatie werden we getrakteerd op een modeshow. Cybex en Picture People hadden de meest schattige modellen, mooiste outfits en prachtige kinderwagens de show laten lopen. Zo gezellig dat mijn mams zin had om met mij mee te gaan. We hebben een heerlijke dag gehad samen!

By ThehouseofKelly.comSoms is bloggen een beetje awkward zoals poseren op straat of pratend tegen je telefoon die je hoog voor je gezicht houdt… Maar als je in de supermarkt bent en je wilt daar graag een foto maken en je twee kleine meisjes kunnen nog geen foto maken dan schakel je de hulp in van de AH medewerker. Uhm vraagje, zou je misschien een foto van mij willen maken? AH medewerker, Ja natuurlijk! Waar?! Hier bij de diepvries?! Uhm… ja graag… Hahah!
Het resultaat is leuk geworden, gelukkig!

Na een heerlijk weekend, was het maandagmorgen. De meisjes startte rustig op in hun matching PJ’s en daarna mocht mama van een heerlijk kopje koffie genieten.

By ThehouseofKelly.comHiep hiep HOERA! Onze Olivia-Fay is twee jaar oud!

Ons kleine feestprinsesje gaf niet één maar twee keer een feestje! Het was zo gezellig en geslaagd! Je kunt hier meer lezen over haar party.

By ThehouseofKelly.comDe meisjes in hun prachtige outfits! Ik kreeg via Instagram vragen over van welk merk de jurkjes zijn. Deze jurkjes zijn handmade door mijn lieve tante. Heeeel veel uren en liefde zit erin! Het resultaat is ook echt prachtig!

By ThehouseofKelly.com

Ook mama had een mooie verjaardagsoutfit voor Olivia’s verjaardag. Wat een beeldig rokje he? Helemaal verliefd op!
Net als de mooie blouse (van hierboven) is ook dit rokje van Burcin Dagli.

By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay is echt verwend tijdens haar verjaardag! Tante Dee had een geweldig cadeau: Dolly the unicorn.
Een nieuw huisdier en die zorgt voor de nodige verkoeling tijdens deze warme dagen. Pret en verkoeling verzekerd!

By ThehouseofKelly.com

Denken jullie dat Isabella-Beau blij is met haar nieuwe Stokke zitje? Van newborn set is de Tripp Trapp stoel omgebouwd naar babyset.
Isabella-Beau kan zo meer bewegen en meer om zich heen kijken, mevrouw wil graag alles zien.

De maand augustus is inmiddels al begonnen en het weer is nog steeds zo fijn! Zal het de hele maand nog zo mooi blijven? Deze maand is de trouwdag van m’n ouders, is m’n vader jarig en hebben we weer veel andere leuke afspraken, etentjes e.d. in het vooruitzicht. Lang leve de zomer!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

7

No Comments

Leave a Reply