The House Of Kelly

Thehouseofkelly & January

 

By ThehouseofKelly.com

Hallo februari! Ik las de laatste paar dagen van januari al grapjes op Instagram dat we begonnen aan dag 981 van januari. Alsof er geen eind aan de maand januari leek te komen. De eerste maand van het jaar is het taaist zeggen ze. Ik zelf heb het niet zo ervaren maar toen ik deze blogpost ging maken en foto’s van de kerstboom voorbij zag komen toen leek dat wel weer heel lang geleden.

De eerste dag van het nieuwe jaar van 2019 startten wij heel lui. We namen de tijd niet echt serieus zeg maar. Olivia-Fay nam oudjaarsavond de tijd ook niet serieus, ze bleef tot maar liefst 1:00 ‘s nachts op. Ze mopperde geen moment, genoot van al het vuurwerk en de gezelligheid.
Dus lekker luieren, flesjes & Ipad in bed en na het ontbijt in pyjama spelen en voorgelezen worden.

Na een dag van lang luieren (of had ik dit al gezegd) en tuttelen gingen we in de kleren want we waren uitgenodigd door mijn oom en tante voor een gezellig nieuwsjaardags diner. En in pyjama verschijnen wordt niemand blij van dus er werd nog een gezellig december jurkje uit de kast gehaald.

De meisjes werden weer verwend en kregen een nieuw huisdier, meet Larry de lama. Hij is nog groter dan Olivia-Fay zelf. Hihi! De dierentuin waakt over Isabella-Beau en Isabella-Beau waakt over de dierentuin. Schattig he? Knuffels zijn van Doudou.

En toen kwamen de 3 koningen, zij kwamen ons helpen om de kerstspullen op te ruimen. De 3 koningen waren iets meer koningen, namelijk Gerben, mijn vader, moeder en de meisjes hielpen mee. Al met al waren we zo klaar, huis schoongemaakt en vervolgens riepen Ger en ik: toch wel saai hè zonder al die lampjes en gezelligheid? Ach nog even geduld en dan mogen we alles weer opzetten.;)

Een bijzondere dag was aangebroken, Olivia-Fay ging voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal. Dat was even wennen voor Olivia-Fay maar vooral slikken voor papa en mama. Op je eerste schooldag moet je natuurlijk door papa en mama gebracht worden. Ze vond het bij binnenkomst allemaal reuze interessant en we kregen nog net één kusje voordat we gingen.

Het waren maar 3 schooluurtjes maar ik had me toch in 3 uurtjes tijd heel wat keren afgevraagd hoe het met haar zou gaan. Maar papa en alle lieve opa’s en oma’s vroegen zich hetzelfde af. Ik kwam aan op school om haar op te halen en haar lieve vrolijke snuutje keek zo blij toen ze naar buiten keek en mij zag staan. Je begrijpt hoe groot mijn glimlach was. Ze had het heel leuk gehad en had een hele geslaagde eerste ochtend gehad. Dus allebei zo trots als een pauw liepen we naar huis, iedereen had de eerste schooldag goed doorstaan.

We moeten nog even geduld hebben voordat het zomer is maar ik draag heel vaak een zonnebril, ook in de winter dag. Ik vond dat het tijd werd voor een nieuwe zonnebril. Ik ging naar Polman opticiens en daar maakten ze het mij knap lastig. Wat een mega mooie collectie. Na 2 kopjes thee, een passessie van ik gok zo’n 25 zonnebrillen, nog een keer kijken, weer kijken, werd er ein-de-lijk een keus gemaakt. Ik koos voor deze prachtige Philipp Plein zonnebril. Meneer Philipp Plein en ik zullen samen een fijne zomer tegemoet gaan. Philipp Plein is exclusief  verkrijgbaar bij Polman Opticiens.

Tijd voor een fotoshoot en de fotoshoot vond plaats bij mijn ouders thuis. Nou ik had weer een team geregeld hoor. Mijn moeder zorgde voor het special effect, ze blies zich de longen uit haar lijf, Olivia-Fay riep constant: meer, meer. Maar denk dat mijn moeder niet nog harder kon blazen dan dat ze al deed. Mijn geduldige vader zorgde ervoor dat het complete badspektakel mooi werd vastgelegd, ik zei: blijf maar gewoon klikken dan zit er vast 1 goede tussen. Dat klikken nam hij uiterst serieus, hij klikte maar liefst 326 keer op de camera. Eindresultaat: kinderen waren schoon en gewassen en yes het ene perfecte plaatje zat ertussen.

Hoe zwaar is 12 kilo?! Nou zwaar want daar kwam ik laatst achter. 12 kilo op je arm vanaf de supermarkt lopend naar huis is best zwaar. Heen wilde Oliva-Fay zelf lopen naar de supermarkt en had ze een aardige pas erin. Toen we eenmaal de boodschappen binnen hadden en we naar huis terug gingen, zei ze: tillen? Na een discussie van een paar minuten won de kleinste natuurlijk. Dus Olivia-Fay op de arm en Isabella-Beau duwend in de kinderwagen.
Gelukkig hebben we nu een nieuwe uitvinding, een meerijdplankje. Heen kan ze lopen, terug kan ze op het plankje staan en mama hoeft alleen nog maar de kinderwagen te duwen om twee kinderen thuis te krijgen. Ideaal! Meerijdplankje Cybex Kid board.

Vrijdag is boodschappendag, dan gaan de meisjes en ik de weekboodschappen halen. Dit keer hadden we een gezellige gast mee namelijk lieve opa. Dat vonden we natuurlijk allemaal gezellig. Zo leuk m’n vader heeft altijd genoeg bezigheden en verveelt zich zeker niet snel maar sinds m’n vader met pensioen is merk je echt dat hij meer tijd heeft voor andere spontane leuke dingen. Toen we thuis kwamen aten we een broodje met elkaar en zo was de ochtend gezellig gevuld. En jongens ik was nog bezig met het kerst afscheid (ik kan heel moeilijk afscheid nemen) of ik zag al chocolade paaseitjes in de supermarkt liggen. Wat?! Die heb ik nog maar even laten liggen aangezien Pasen pas eind april is.

Wij gingen met mijn ouders een dagje winkelen in Roermond en dat was op z’n zachts gezegd, gezellig!
Zo leuk dat we geregeld met elkaar een dag op stap gaan. Alles over ons dagje uit, vind je hier.

Van een huis vol gezelligheid naar een huis vol bacillen. Beide meisjes waren ziek, wisselden elkaar af van buikgriep tot verkouden en weer terug naar buikgriep. Zakdoeken, luiers, schone pyjama’s en knuffels waren niet aan te slepen.
Is er iets sneuers dan kindjes die ziek zijn? Mannengriep niet meegerekend uiteraard.

Dagje Amsterdam stond er op de planning. Ik vertrok ‘s morgens vroeg al naar Amsterdam voor meerdere afspraken. Zo leuk dat ik door mijn blog kennis mag maken met zulke mooie merken. Links: op visite bij Richmond Interiors. Rechts: op visite bij Rinascimento.
Hele leuke en gezellige afspraken gehad en had de eer om de nieuwste collecties te bekijken. To be continued.

Aan het eind van de dag was het tijd voor een feestje. Namelijk “Talkies 25 years party”. Samen met mijn knappe babe, Colette aten we voor het feest een hapje samen, dronken we een lekkere gin tonic, hielden we een verkleedfeestje op het toilet bij Okura om vervolgens naar het feest te gaan. En wat een feest was het. Alles was tot in de puntjes verzorgd, het was echt een geslaagde avond. Om 1:00 ‘s nachts kroop ik tegen Ger aan en was ik weer thuis na een succesvolle dag in Amsterdam.

Ik zeg geregeld: het lijkt hier wel een hotel. Ontbijt op bed, ontbijt in bad… Maar ik ben met alle liefde de dienstmeid hoor.

Tijd voor een avondje uit. Ik ging met vriendinnen een hapje eten. Bijna al mijn vriendinnen zijn mama en hebben allemaal een druk bestaan met gezin. Vroeger (is enige tijd geleden) zagen we elkaar heel vaak. We konden natuurlijk makkelijk afspreken en zo zaten we minstens 1 avond in de week met elkaar. Tegenwoordig werkt dat een beetje anders en moeten we het echt plannen om uit eten te gaan. Maar we nemen allemaal de moeite om te plannen en als we dan zo gezellig met elkaar samen zijn, is het altijd weer zo gezellig.

Zondag is familiedag. Ome Melvin en tante Tessa kwamen gezellig op visite. Er werd een lekker appeltaartje met elkaar gegeten en er werd druk gekletst over van alles. Toen de meisjes wakker waren werd en geknuffeld en gespeeld. De meisjes vinden al die aandacht zo leuk.

Ik had een dag voor mezelf. Dat wil zeggen, tijd voor het huishouden. De meisjes waren naar opa en oma en ik kan dan meters maken zoals ik dat altijd zeg. Sporten, de was, stofzuigen, strijken en dat alles zonder onderbroken te worden. Productief dagje, heerlijk.

Ik werd vrolijk door mijn lieve pluizenbolletje uigezwaaid. Ik ging naar Amsterdam voor het Melkmeisje event. Melkmeisje heeft een hele mooie campagne opgezet en ik mag aan deze campagne mijn steentje bijdragen. Voor deze campagne werd de badfoto gemaakt. Meer info vind je hier.
Het was een gezellige morgen met gezellige dames. Vind het altijd heel leuk om zo weer bekende en ook nieuwe mensen te ontmoeten. Na het event, koffie pitstop onderweg en door naar huis.

 Waarbij de een ziek was, was de ander gelukkig weer beter en stond ze klaar om weer naar schooltje te gaan. Inclusief de eerste zelfgemaakte tekening voor de juffrouw. Jaa jongens dit zijn momentjes hoor… Zo trof ik onze kleine Isabella-Beau ‘s morgens aan, zij en Olivia-Fay hadden dienstwisseling want nu was Isabella-Beau verkouden. Arm schaapje. Ik hoop dat de maand februari voor een betere gezondheid zorgt.

By ThehouseofKelly.com
De eerste maand van het jaar zit erop. Geniet van de maand februari. Een maand met 28 dagen dus lang niet zo lang als de maand januari.;) Zo schattig als het plaatje hierboven eruit ziet, zo hard hoop ik dat februari ons geen sneeuw meer gaat brengen. We willen graag lente. Haha! Beetje optimistisch mag best.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

5

4 Comments

 • Reply
  @thestepmomlife (Lisa)
  February 6, 2019 at 6:47 pm

  Volgens mij hebben jullie een leuke en gezellige maand januari beleefd! Ik hoop dat de meisjes, en jullie natuurlijk minder zieke daagjes zullen hebben in februari. Erg leuk om mee te mogen kijken in jullie leven, blijf plezier maken samen. Xx

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 12, 2019 at 2:12 pm

   Wat een super lief berichtje. Leuk om te horen. Hopelijk brengt februari ons inderdaad betere gezondheid. Fijne dag nog! Liefs

 • Reply
  Daisy
  February 4, 2019 at 4:15 am

  Missssyouuuuuu

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 5, 2019 at 1:30 pm

   Miss you moreeee!

  Leave a Reply