The House Of Kelly

Thehouseofkelly & January weekend

By ThehouseofKelly.comMocht je het nieuws vandaag hebben gemist, vandaag is het ‘Blue Monday’ maar na zo’n heerlijk weekend kan ik deze ‘Blue Monday’ met gemak aan.
Wat hebben we veel gezellige dingen gedaan. Wat we allemaal hebben gedaan? Ik laat het je zien.

By ThehouseofKelly.comZaterdagmorgen, de meisjes ontvingen het nieuws dat ze een nachtje uit gingen logeren bij opa Jan en tante Truus erg goed. Sterker nog, Olivia-Fay zei: jas? Gaan? Kijk dat is nog eens super fijn. Papa en mama gingen met mijn ouders een dagje winkelen. Opa Jan en oma Truus stonden al met open armen op ons te wachten toen we de meisjes brachten. Dus zo werd het een gezellige dag voor ons allemaal!

We gingen met mijn ouders een dagje winkelen in Designer Outlet Roermond. Wij gaan daar graag en regelmatig winkelen. De gezelligheid begint altijd al in de auto, lekker kletsen met elkaar over van alles en nog wat. Mijn zusje belde vanuit Australië en zo konden we met z’n allen gezellig bijkletsen. Dus je begrijpt, het autoritje naar Roermond vloog voorbij. De eerste stop was bij Gucci. Zo schattig he de gouden schoentjes? We namen ze uiteindelijk toch niet mee omdat ik het toch lastig vind in te schatten of de maat goed is. Met schoenen luistert de maat zo nauw. Maar leuk waren de golden shoes zeker.

The waiting team. Wat zijn ze geduldig he? Haha!
Ik stond schoenen te passen en deze schatjes bleven geduldig wachten op het verlossende antwoord of ik de schoenen mee naar huis nam de ja of de nee. Gelukkig hoefden ze niet in iedere winkel op mij te wachten hoor.

By ThehouseofKelly.com

Na een ochtend rond te hebben gelopen hadden we al aardig goed geshopt. En de glimlach van Ger laat zien dat hij er toch ook echt met plezier is.

Shoppen maakt hongerig en dus maakten we een pitstop bij de Italiaan voor lekkere brandstof.
Toen onze magen weer goed gevuld waren, konden we weer (je raadt het al) verder shoppen.

Het eindresultaat van een paar uurtjes winkelen. Het was meer dan geslaagd. Vooral de gezelligheid met elkaar vind ik het leukst. En dat Ger en ik onze handen even vrij hebben is natuurlijk ook fijn. Niet hoeven na te denken over schone luiers voor de meisjes, hapjes eten, dat het te lang duurt enzovoorts.

By ThehouseofKelly.com

Dit is een heel leuk verhaaltje, ik kwam een meisje tegen (zij werkt in Outlet Roermond) en zij vertelde dat zij mij met veel plezier op Instagram volgt. Super leuk om te horen zo’n leuk compliment. Later kwam ik haar weer tegen en gaf ze mij deze overheerlijke Churros. Nou dat maakte het helemaal leuk.
En ik kreeg op mijn instastory veel vragen over de Burberry handschoenen. Die heb ik ook in Outlet Roermond gekocht maar een paar jaar geleden.

We kochten onder andere deze te schattige outfits voor de meisjes. Matching outfits uiteraard. Ik zie ze er al in shinen hoor, te leuk.
Ik heb een Ugg pantoffels tik, ik heb al meerdere items in de kast en ondanks dat ik er eigenlijk al genoeg heb, kon ik geen nee zeggen dit te leuke paar.
Warme voeten verzekerd deze winter.

We kwamen thuis, rusten even uit en daarna maakten we ons klaar voor een lekker etentje met mijn ouders.
We gingen eten bij ons lievelingsrestaurant Renao in Arnhem. Het kletsen, lekkere eten en gezelligheid werd gewoon voortgezet.
Ik nam Gerben, m’n vader en m’n moeder mee uiteten omdat ze altijd zo lief zijn en altijd voor mij klaarstaan. Met mijn lieve zusje heb ik afgesproken dat als ze terug komt uit Australië ik haar mee uiteten neem. Is een mooi vooruitzicht voor ons allebei.

Nadat we de hele nacht non-stop hadden doorgeslapen werden we ‘s morgens fris en fruitig wakker. We belden met opa en oma om te vragen of de meisjes (en dus opa en oma ook) goed hadden geslapen, en dat hadden ze gelukkig. Na een lekker ontbijtje, haalden we onze meisjes weer op. We hadden nog een gezellige zondag voor de boeg met elkaar. Het was fris buiten maar het zonnetje maakte het tot een heerlijke wandeling. Toen we thuis kwamen werd er geknuffeld, gespeeld en er werd lekker gekookt. Heerlijk zondagje!

Hebben jullie ook zo’n heerlijk weekend gehad? Last gehad van ‘Blue Monday’? Of viel het bij jullie ook best mee?;)

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

16

No Comments

Leave a Reply