The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Januari Part 2

By ThehouseofKelly.comDe eerste maand van het nieuwe jaar zit er al op. Onze eerste maand als een gezin van 4. De maand is voorbijgevlogen. Normaal gesproken vind ik januari een ‘saaie’ maand na de gezellige feestmaand maar daar was nu absoluut geen sprake van. Hierbij het tweede deel van de januari diary.

By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay is missing op de foto, die was druk aan het spelen. Een echte meisjes tafel. Mijn vriendinnen samen met hun dochters. De drie meisjes zitten ongeveer in dezelfde leeftijd en spelen zo leuk en lief met elkaar. Hebben de mama’s rustig de tijd om gezellig te kletsen.

By ThehouseofKelly.comIn de winter draag ik het liefst zwart en ben dan gek op panty’s. Een panty, jurkje en laarzen en ik ben klaar. Handige outfit voor thuis en mooi gekleed als ik naar buiten ga. Ik vind het leuk om de effen zwarte panty af te wisselen voor bijvoorbeeld een grijze of een bedrukte panty zoals hierboven.

By ThehouseofKelly.comTijd voor het consultatiebureau voor Olivia-Fay. Ze is nu 18 maanden oud en het lijkt wel ineens te zijn gegaan. Zeker sinds de geboorte van haar zusje lijkt ze ineens zo groot en wijs. Ze is van baby naar de naam dreumes gegaan.By ThehouseofKelly.comMe time! De zwangerschap had een redelijke aanslag op m’n haar achtergelaten. Tijd voor een bezoekje aan de kapsalon en de glans op m’n haar weer terug laten toveren. Even in alle rust genieten van een kop thee en een hoofdmassage. Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.By ThehouseofKelly.comIn het weekend is papa thuis en zijn er een extra paar handen maar ook doordeweeks vind ik het heel leuk om de meisjes samen te laten badderen. Het is even puzzelen qua volgorde en dergelijke maar ik heb de handigheid al aardig goed gevonden. Olivia-Fay vind het zo gezellig en interessant als haar zusje in bad erbij komt. By ThehouseofKelly.comOutfit of the day. Een fijne trui en spijkerbroek, mijn favoriete schoenen (echt heerlijke schoenen) en een blauwe faux fur jas and Kelly is all good to go. Klaar om met de familie op pad te gaan.

By ThehouseofKelly.comWe krijgen veel kraamvisite en dat is voor ons allemaal heel gezellig. Wij kunnen weer gezellig bijkletsen met de visite, Isabella-Beau wordt (nog meer) geknuffeld en voor Olivia-Fay is het speeltijd aangezien er vaak kindjes meekomen. Ook wordt er vaak aan haar gedacht als de visite lief cadeautjes meeneemt. Hier duurde het uitpakken van het cadeautjes volgens Ruben net iets te lang en helpt hij haar graag even.;)

By ThehouseofKelly.comMoet ik hier nog iets aan toevoegen?;) Ik ben verliefd!
By ThehouseofKelly.comAls het ineens heel stil wordt op de achterbank…. By ThehouseofKelly.comHet is nu nog koud en vies weer maar het eerste zomeroutfitje voor Isabella-Beau is binnen. Kan niet wachten totdat ze dit schattige setje aan kan.By ThehouseofKelly.comKoffietijd bij opa en oma samen met tante Daisy & ome George. Als we bij mijn ouders binnenkomen gaat mijn moeder meteen in de weer om haar speelhoekje klaar te zetten. Mijn vader speelt dan gezellig met haar en ome George is reuze nieuwsgierig en wilt graag bij het speelpartijtje aanwezig zijn. De dames genieten ondertussen van de koffie.    By ThehouseofKelly.comToen Olivia-Fay een paar maanden oud was zijn we bij een osteopaat geweest en hadden daar toen zo’n goede ervaring mee. Dus voor Isabella-Beau hadden we ook een afspraak gemaakt en ook nu hebben we er weer goede baat bij. Isabella-Beau had een hele sterke voorkeurshouding en bij de osteopaat bleek dat door de bevalling spieren in haar nek niet helemaal goed stonden. Ze heeft inmiddels 2 behandelingen gehad en de verwachting is dat er nog 1 behandeling nodig is. De osteopaat behandelt haar nek heel zachtjes door middel van masseren en Isabella-Beau ligt er heel ontspannen bij. Na de eerste behandeling bewoog ze al zoveel vrijer en beter.By ThehouseofKelly.comYes dat zijn twee karren en yes ik ben ervan op de hoogte dat Albert.nl bestaat. Ik vind boodschappen doen nooit erg, het is wel een kleine uitdaging met twee kindjes maar inmiddels heb ik de juiste tactiek gevonden. 1 kar voor de kinderen en 1 kar voor de boodschappen zelf.

By ThehouseofKelly.comEven een shameless selfie bij het stoplicht. Blij met m’n nieuwe haarkleur en blij dat het weekend bijna gaat beginnen.
By ThehouseofKelly.comIk ging naar de Ikea voor een kinderkeukentje voor Olivia-Fay en liep toen tegen dit roze tafeltje en stoeltjes aan. Dus dit setje ging ook mee naar huis. Het keukentje wordt een DIY project en ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Eerst nog even aan klussen. To be continued.

By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay is inmiddels haar eigen Olivia’s Starbucks begonnen. Want dit roze theeserviesje maakt haar eigen speelhoekje compleet. Voor al uw koffie, thee en taartwensen staat Olivia-Fay graag voor u klaar. By ThehouseofKelly.comOp zondagmorgen is het na het ontbijt, tijd voor een heerlijk badje. Papa speelt met water met de meisjes en ik geniet van dit heerlijke tafereel.

By ThehouseofKelly.comNa een heerlijk badje wordt Isabella-Beau lekker ingesmeerd, krijgt ze een mooi pakje aan, een lekker flesje wordt er gemaakt en dat maakt moe. Heel moe.;)

By ThehouseofKelly.comEn zo is de maand januari omgevlogen. Tijd voor een nieuwe maand. Een maand waarin ik het sporten weer ga oppakken, we een nachtje weggaan met z’n tweeën, ik weer leuke afspraken voor m’n blog heb staan en waarin we weer heerlijk van de kindjes zullen gaan genieten. Ik heb er al zin in!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

9

6 Comments

 • Reply
  Gerben
  February 11, 2018 at 4:55 pm

  Wat een liefde ❤️ Mooi zo al die foto’s babe!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 16, 2018 at 2:26 pm

   Ah zo lief schatje! Heel veel liefde! En gelukkig niet alleen in de maand januari maar het hele jaar! Love ❤️❤️

 • Reply
  Carola
  February 10, 2018 at 3:26 pm

  Draag in de winter ook altijd liefst zwart. Of donkerbruin. Mooie outfits.

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 16, 2018 at 2:28 pm

   Wat lief, dank je! Jaa vind het heerlijk om zwart te dragen. Donkerbruin en grijs doen het ook altijd goed.? Fijn weekend!

 • Reply
  Britta
  February 5, 2018 at 10:40 am

  aww Kelly!
  Such cute and lovely photos of you and the girls!
  Looks like you had amazing month!
  Xo
  Britta

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 8, 2018 at 9:14 am

   Thanks babe! We had a great month!
   Kisses from us to you Xx

  Leave a Reply