The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Januari Part 1

By ThehouseofKelly.com

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er al op. Onze eerste maand als een gezin van 4. De maand is voorbijgevlogen. Normaal gesproken vind ik januari een ‘saaie’ maand na de gezellige feestmaand maar daar was nu absoluut geen sprake van. Hierbij de eerste diary van 2018.

By ThehouseofKelly.comNieuwjaarsdag! Oftewel het begin van een nieuw jaar. Aangezien ik net bevallen was kozen we ervoor om fijn thuis te blijven. Gezellig met de familie, hadden we een rustige maar gezellige oudjaarsavond. Nieuwjaarsdag was het tijd voor een kleine wandeling. Een kater hadden we dit jaar niet maar even een frisse neus was fijn. Traditie getrouw aten we ‘s avonds met de familie bij m’n ouders thuis.

By ThehouseofKelly.comIk mocht tijdens mijn zwangerschap zeker niet klagen over mijn postuur maar wat heerlijk om weer alles uit je kast aan te kunnen trekken.  Tijdens mijn zwangerschap ben ik creatief met mijn eigen kleding geweest. Samen met Prêt à Pregnant en Supermom zijn er leuke looks samengesteld met mijn eigen kleding en met de kleding van Supermom. Heb je de video gezien? Je vindt hem hier.

By ThehouseofKelly.comAltijd een treurig moment, het opruimen van de kerstspullen. Het opzetten neemt altijd meer tijd in beslag dan het aftuigen. Het liefst zet ik de boom met lampjes en ballen in z’n geheel op zolder. Ik kreeg via Instagram vragen over of Olivia-Fay aan de boom zat en of er ballen gesneuveld waren. Eindstand: 2 gesneuvelde ballen die kapot waren gevallen door…. mijzelf.
By ThehouseofKelly.comDe eerste keer boodschappen doen samen met de twee meisjes. Even zoeken en bedenken wat het handigste was maar het viel me gelukkig niks tegen. Na 1,5 uur kwamen we met 3 volle boodschappentassen thuis. By ThehouseofKelly.comOutfit ready for a family dinner. We gingen heerlijk uiteten met mijn ouders en zusje. Voor de kindjes kwamen opa en oma even oppassen. Het was even slikken toen we de deur uitgingen, de eerste keer zonder Isabella-Beau de deur uit. Maar even lekker in alle rust kletsen, een borreltje drinken en heerlijk eten was ook heel fijn. Bij thuiskomst werd er natuurlijk weer flink geknuffeld.

By ThehouseofKelly.comHeerlijk wakker worden op zaterdagmorgen. Ik ben meestal al wakker als het nog stil is in huis. Even in alle rust en stilte een kopje koffie drinken. Daarna twee kindjes die vrolijk wakker worden, manlief die thuis is en dan met z’n allen aan de ontbijttafel fijn ontbijten. Ik hou van het weekend!

By ThehouseofKelly.com Met twee kinderen (en een man) komt er natuurlijk niet heel veel van shoppen maar gezellig is het wel natuurlijk om even met z’n viertjes te winkelen. Het winkelen werd afgesloten met een gezellig zaterdagmiddagborreltje in het centrum van Arnhem.By ThehouseofKelly.comOns kleinste meisje was op 10 januari 4 weekjes oud. Wat is het leven met haar en grote zus toch heerlijk! Ze is zo’n lief en tevreden meisje en ze doet het zo ontzettend goed. By ThehouseofKelly.comDe bevalling is goed en voorspoedig verlopen gelukkig. Weinig complicaties en ook het herstel gaat heel voorspoedig. Oftewel ik voel me heel goed. De eerste activiteiten voor m’n blog vonden alweer snel maar in een rustig tempo plaats.

By ThehouseofKelly.comStrike a pose. En daar staat ze dan te poseren, voor precies 3 seconden want het moet niet te lang duren natuurlijk.By ThehouseofKelly.comIk had voor m’n blog een leuke afspraak en tijdens mijn afspraak kreeg ik deze schattige foto van opa. Met de caption: mijn personal assistent.By ThehouseofKelly.comMijn ouders gingen voor een weekje op vakantie en de dag ervoor hadden we een gezellige vrijdagmiddagborrel bij ons thuis. De borrel werd afgesloten met heerlijke frieten!
By ThehouseofKelly.comMede door alle kraamvisite maar ook door m’n blog, zijn de meisjes goed verwend met nieuwe outfits. Deze look was zo leuk dat ik Olivia-Fay op ons bed zette en deze look graag op de foto wilde hebben. De outfit plus dat heerlijke gezichtje is te schattig toch? Als we naar buiten gaan, trekken we er een broekje bij aan hoor.;)

By ThehouseofKelly.com3 dagen nadat Isabella-Beau was geboren, werd er een lief jongetje genaamd James geboren. En Mister James gaf een feestje. Het feestje begon ‘s middags om 13:00 maar vanaf de ochtend was ik al bezig met de planning. Wanneer ontbijt, badje, flesjes, slaapjes, omkleden e.d. plaats zouden vinden. Maar het was gelukt! De familie kwam gevoed en aangekleed op het feestje. En we voelden al een beetje romance tussen James en Isabella-Beau in de lucht hangen.

Be ready for part 2.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

13

No Comments

Leave a Reply