The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Intratuin Duiven

By ThehouseofKelly.com
Als je het woord kerst laat vallen dan maakt mijn hart al een vreugdesprongetje. Ik hou zo van kerst! Ik vind het echt de gezelligste tijd van het jaar. Ik pak ieder jaar ook aardig groots uit. Zo hadden we vorig jaar 4 kerstbomen in huis staan. Wij hebben altijd kunstkerstbomen, die vind ik zelf het mooist en fijnst. Perfecte vorm en geen naalden die uitvallen. Maar de kerstboom in onze woonkamer hadden we al aardig wat jaren (ik denk zo’n 10 jaar) en dit jaar wilden we graag een nieuwe. Ik ging naar Intratuin Duiven om een nieuwe kerstboom te kopen en zo kon ik ook direct de kerstshow Christmasworld bekijken, zo leuk!

Donderdagmorgen 10:00 uur is een mooie tijd had ik me zo bedacht. Dat dat een mooie tijd was hadden meer mensen bedacht, er was al meer dan genoeg gezelligheid. Ik zag onder andere een schoolklas met kindjes, een oudere dame in een rolstoel met haar dochter, een groep vriendinnen. Intratuin Duiven is zo groot maar liefst 25.000 vierkante meter dus je loopt elkaar niet zomaar voor de voeten.

Ik liep door de winkel en kwam uit in de Christmasworld. Op dat moment waande ik mij echt in een sprookje. Alles is zo ontzettend mooi versierd. Alles is met grote precisie opgesteld en gemaakt. Je komt echt ogen tekort! Complete dorpjes zijn er gemaakt, treinen die daar doorheen rijden, een complete ski piste met prachtige lampjes en alle details tot in de puntjes uitgewerkt. Christmasworld Duiven, is al meerdere jaren uitgeroepen tot de ‘Beste kerstshow van Nederland’ en dat verbaast mij niets. Ik liep er heerlijk rond en vol bewondering keek ik naar alle details. Wat een spektakel!

Maar je kwam toch voor een kerstboom Kel?  Ik kwam op de afdeling kerstbomen en ook daar keek ik mijn ogen uit. Wat een keuze! De ene boom nog mooier dan de andere. Gelukkig had ik thuis goed het formaat van de boom opgemeten want anders had ik mij laten verleiden voor een nog grotere boom. Een alleraardigste medewerker hielp mij en voerde mijn order in en de orderbon kon ik afgeven bij de kassa, daar kon ik betalen en aan de achterkant van Intratuin afhalen. Zo handig, hoef je niet met een mega doos door de winkel.

By ThehouseofKelly.com

I found the one! De perfecte kerstboom!

Ik keek op m’n horloge en wat bleek, ik liep er al twee uur rond. Hoog tijd voor een kopje koffie. De Proeftuin heeft een heel groot assortiment van verse sapjes tot een heerlijk vers bereide maaltijd. En er is ruim plek om te zitten en te genieten van je kopje koffie of lunch.

Ook voor de kinderen is er een compleet walhalla, een mega grote binnen- en buitenspeeltuin. Mijn ouders en oom & tante zijn al diverse keren met onze meisjes naar de draaimolen en de klimtuin geweest. Kijk op de Facebook pagina van Intratuin voor leuke en diverse activiteiten die ze organiseren. 4 december ga ik met de meisjes naar de Pietendisco toe.
Verderop staat een grote draaimolen waar kinderen gratis een rondje in mee kunnen draaien.

Na een kopje koffie liep ik nog op mijn gemak door de winkel en kwam nog veel moois en leuks tegen onderweg.

Mijn tips voor het kopen van de juiste kerstboom:

 • Bedenk eerst waar je de kerstboom wil plaatsen in huis.
 • Meten is weten en dus meet hoe hoog de boom (maximaal) kan worden. Vergeet vooral de piek niet mee te rekenen.
  Meet ook de (maximale) doorsnee van de onderkant van de boom.
 • Bedenk welke kleur je graag wil, traditioneel kerstgroen, met of zonder sneeuw. Tegenwoordig is wit heel erg populair maar probeer te bedenken of je dat over een paar jaar nog steeds mooi zult vinden.
 • Bedenk of je een kerstboom met of zonder verlichting wil.
 • Op de site van Intratuin staan ontzettend veel bomen in verschillende prijsklassen. Bepaal je budget. Er hangt een prijskaartje aan een kunstkerstboom maar bedenk ook dat je er letterlijk jaren mee kunt doen.
 • Online shoppen is heel fijn maar er zijn heel veel producten die ik persoonlijk in het echt wil zien. Een kerstboom valt daar zeker onder. Is de boom in het echt net zo mooi?

  De link naar onze boom, zie hier.

Kleine tip, als je de kans hebt ga dan op een doordeweekse dag naar Intratuin. Iets minder drukte.
Voor meer informatie Intratuin Duiven.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

12

2 Comments

 • Reply
  daisy
  December 3, 2019 at 7:09 am

  eeeeeeindelijk is het zover 😍🎄✨

  • Reply
   Thehouseofkelly
   December 3, 2019 at 10:32 am

   Hahah, yesss finally!🎄

  Leave a Reply