My Go-To-Places The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Holiday essentials

By ThehouseofKelly.com

Als wij met de familie op vakantie gaan, dan nemen we geen halve maatregelen met wat er met ons mee op reis gaat. Zoals jullie op de foto kunnen zien, namen we meer dan genoeg mee. Maar wat namen we mee? Ik vertel je onze holiday essentials.

By ThehouseofKelly.com
Ik kan mij voorstellen dat als je dit ziet dat je denkt dat we gingen emigreren. Nee hoor we gingen 9 dagen op zonvakantie naar Turkije.
Misschien helpt het als ik toevoeg dat dit voor 4 volwassenen en 2 kinderen is. Bij ons thuis zijn we van nature al niet van het minimalistisch pakken en reizen met twee kleine kinderen vraagt om nog meer spullen.

De meisjes deelde samen een koffer. Ik nam voor iedere dag een strand/zwembad en avond setje kleding mee. Kinderen knoeien, dat doen ze nu eenmaal ūüėČ en een beetje wassen of uitspoelen kan makkelijk maar echt wassen gaat natuurlijk niet. Dus liever iets teveel kleding. Voornamelijk luchtige en makkelijke kleding. Ik neem ook altijd voor de zekerheid een legging, shirtje met lange mouw en vestje mee.

Een badpakje in combinatie met een kort broekje is een handig en leuk outfitje voor naar het strand of zwembad.
Foto links: Badpakjes van Patachou
Foto rechts: badpakjes van Primark, korte broekjes van Rachel Riley, hoedjes van H&M, slippers Shoesme.

By ThehouseofKelly.com
We vlogen al vroeg, ‘s morgens om 6:00. Jassen hadden we gelukkig niet nodig maar de meisjes moesten natuurlijk wel warm gekleed zijn. Ik koos voor een shirt met lange mouw en een jumpsuit van zachte stof. Lekker warm en comfortabel voor in het vliegtuig. Als ze het te warm zouden krijgen, konden we of de jumpsuit uit doen of het shirtje eronder uit halen. Ideaal.

Isabella-Beau is nog geen twee jaar en voor haar hoefden we nog geen ticket te kopen, zij zat dus bij ons op schoot. Olivia-Fay is bijna 3 jaar en dus had zij wel een eigen stoel. Voor haar hadden we de Stokke Jetkids Bedbox mee. Super handig! Van dit koffertje kun je namelijk een bedje maken.
Ideaal want zo kon Olivia-Fay tijdens de vlucht lekker slapen.

Ik zorg ervoor dat we in de handbagage tas alle gemakken bij de hand hebben. Boterhammetjes, rijstwafels, flesjes drinken, eigen knuffeltjes, voorleesboekje, iPad en een dekentje.

Wij nemen altijd kinderwagens en buggy’s mee. Dit lijkt een beetje dubbelop maar wij vinden de kinderwagens het meeste comfort geven. Het is steviger en stabieler dan een buggy. De meisjes kunnen er eventueel een klein slaapje in doen. En je kunt er net iets makkelijk een tas aan hangen of spullen in opbergen. wij hebben de Cybex Mios wagens en die kun je in √©√©n keer inklappen. Zonder hoes o.i.d. beschadigen de kinderwagens en dat vind ik uiteraard zonde.¬†Dus gaan de kinderwagens in speciale tassen, Stokke Prampack.¬†Thuis pak ik de tassen in, de kinderwagens passen daar perfect in en ze zijn heel goed beschermd. Er zitten wieltjes onder en dus zijn ze makkelijk te vervoeren. Ook stop ik er voeding en luiers in. Bespaart een hoop ruimte in de koffers.;) Deze tassen check je in wanneer je de koffers incheckt en daarna lever je ze af bij speciale bagage.

Tijdens het reizen kiezen wij voor de buggy’s van GB pockit. Echt een ideale buggy. Hij is zo compact dat je ‘m tot een klein pakketje kunt opvouwen. Zo klein dat je m zelfs tot in het vliegtuig mee kunt nemen en bovenin het bagagevak kunt opbergen.

By ThehouseofKelly.com
We namen veel speelgoed en zwemspullen mee. Emmertjes en schepjes natuurlijk voor op het strand of langs de waterkant. Ook namen we speelgoed mee om voor op de hotelkamer. Net een beetje als thuis, alleen dan iets minder uitbundig.

Voordat we op vakantie gingen had ik via instastory een oproep gedaan met de vraag wat de beste zwembandjes tip is. Ik kreeg zoveel goede recensies over de Sevylor Puddle Jumper. De meisjes wegen 9 en 13 kilo. Eigenlijk zijn de bandjes geschikt vanaf 15 kilo maar ik begreep van meerdere mensen dat zij goede ervaringen hadden. Uiteraard kozen we voor de roze variant. De meisjes kunnen niet zelf de bandjes af doen, heel groot voordeel. Er zit een verstelbare sluiting op de achterkant en op de kleinste stand, zat die perfect voor Isabella-Beau. De bandjes zijn licht van materiaal en drogen snel. Ze kunnen er makkelijk in bewegen, ook buiten het zwembad kunnen ze er zelfs in spelen. Dit vond ik vooral ideaal omdat ze eigenlijk niet in de gaten hadden dat ze de bandjes aan hadden. Olivia-Fay had aan het eind van de vakantie goed haar balans onder de knie en kon daardoor zelf zwemmen. Isabella-Beau is nog iets te klein om zelfstandig te kunnen zwemmen maar ze dreef er heel goed mee. En bandjes geven natuurlijk een extra vertrouwd gevoel. Voor haar natuurlijk maar misschien nog wel meer voor ons.

Ook namen we opblaasbare zwemartikelen mee. Zoals deze te leuke flamingo’s. De flamingo’s zijn net twee taxi’s. De dames stappen in en worden door het hele zwembad vervoerd. Gezellig om zo samen in het water plezier te maken.

By ThehouseofKelly.com
Een paar jaar geleden kocht ik dit zwembadje en ook dit keer ging het badje mee. Een ideaal badje, snel opgeblazen, makkelijk mee te nemen naar het zwembad of strand. De meisjes kunnen zo gezellig samen met water spelen en wij kunnen makkelijk een oogje in het zeil houden.

Ok√© deze koets is misschien een beetje over the top maar ik zag ‘m en dacht die wil ik! Voor de meisjes natuurlijk he?;) Geweldig een roze koets inclusief paard. Genoeg bekijks hadden we kan ik vertellen.¬†Ook ideaal voor buiten het zwembad. Een paar emmers water erin en de meisjes konden er samen gezellig in spelen.

By ThehouseofKelly.com

En als ze met alles uitgespeeld waren, even lekker op de Ipad samen filmpjes kijken. Is ook ontspanning.

By ThehouseofKelly.com
En heel eerlijk is ook eerlijk, ook al deze kleding zat in onze koffers. En ja al deze kleding is van moi!
Nemen jullie ook altijd veel spullen mee op vakantie? Of zijn jullie light travellers?

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

10

2 Comments

 • Reply
  Shanty
  June 20, 2019 at 6:42 pm

  Wat een geweldig blog!! Super leuke en handige tips (vooral van stokke,die wist ik nog niet) en wat shinen de meisjes!! ? Ik neem ook altijd te veel kleding mee, maar niet zoveel hahaha? Het lijkt me een heerlijke vakantie geweest!! Mooie plaatjes!!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   June 21, 2019 at 12:42 pm

   Wat een lief berichtje. Leuk om te horen. Ja de Stokke Prampack is echt heel handig. Je hebt altijd baas boven baas he? Hahah! Liefs, Kelly

  Leave a Reply