The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Hello Kitty event

By ThehouseofKelly.com

Vorige week donderdag was ik uitgenodigd bij het Hello Kitty event. Zoo leuk! In de uitnodiging stond: zet je schrap voor veel lekkers, veel roze en een flinke dosis creativiteit. We werden verwacht bij Mama Kelly in Amsterdam. Dus mama Kelly stapte in de auto op naar een roze feestje.

By ThehouseofKelly.com

Als je Hello Kitty en Mama Kelly samenvoegt heb je heel veel roze. Voeg daar 20 dames aan toe en je hebt echt een succes verzekerd leuk roze feestje.

By ThehouseofKelly.comWat een mooie roze tafelsetting. Nadat we allemaal hadden plaats genomen werden we te woord gestaan door Martina. Zij is werkzaam voor de Sanrio Group waar Hello Kitty onder valt. Zij kwam speciaal vanuit Londen over voor deze gezellige avond. Zij vertelde ons een aantal weetjes over Hello Kitty.

 Wist je dat? Hello Kitty volgens haar makers helemaal geen kat is? Het is gewoon een meisje dat op twee benen loopt! Hello Kitty al ruim 40 jaar oud is maar ze blijft natuurlijk dat kleine meisje.  Hello Kitty geen mond heeft, omdat ze vanuit haar hart praat? Ze is niet gebonden aan één taal, maar aan iedereen. Hello Kitty volgens het verhaal in Engeland geboren is? Terwijl ze in Japan is ontworpen. Hello Kitty eigenlijk Kitty White heet? Hello Kitty’s ouders George en Mary heten? En haar tweelingzus heet Mimmy. En dat ze heel veel vriendjes en vriendinnetjes heeft?

Na haar leuke welkomstwoord werd het eten uitgeserveerd en konden we verder kennis maken met alle dames aan tafel.
Wat was het eten een feest! Zo heerlijk!

Nadat we ons voor- en hoofdgerecht op hadden mochten we creatief aan de slag. In Aziatische landen worden mondkapjes heel veel gebruikt.
Daar zijn zelfs hele hippe mondkapjes te koop. Hip ben ik wel, creatief iets minder. Maar in goed gezelschap, veel kraaltjes en een beetje inspiratie op gedaan te hebben bij anderen, is dit mijn persoonlijke mondkapje geworden.

By ThehouseofKelly.com

Ter afsluiting werd er een leuke groepsfoto gemaakt met onze creaties. Weet zeker dat we allemaal poseerden met een glimlach… maar die is niet te zien. Haha!

Vervolgens stond er een heerlijk dessert voor ons klaar. Dus er werd nog meer gesmuld, uiteraard werden er leuke foto’s gemaakt en gedag gezegd om vervolgens met een roze glimlach naar huis te gaan. Baby, i’m coming home!

By ThehouseofKelly.com

En als aandenken aan de gezellige avond, kregen we allemaal een leuke goodiebag mee.  Daar zat onder andere deze sweater in zat. Te schattig toch?
Een roze lipstick erbij en ik kon het roze feestje thuis doorzetten. Zoals Gerben zou zeggen, nog meer roze?!

Voor meer informatie over Hello Kitty

Event hosted by Multiple Identity & Mama Kelly Amsterdam Gezichtsmasker feestje by Linsey Sijmons Fotograaf by Kiki Reijners

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

1

1 Comment

  • Reply
    Daisy
    November 28, 2018 at 7:22 pm

    ❤️❤️❤️

  • Leave a Reply