My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & hannah Xperience

By ThehouseofKelly.com
Afgelopen maandag hadden mijn zusje en ik een zussendagje, zo gezellig! Even quality time met elkaar voordat mijn zusje weer op reis gaat. We gingen samen naar de kapper, lunchen en daarna door naar hannah voor een gezichtsbehandeling.
We hadden een afspraak voor een hannah Xperience. Nou het was echt oprecht een experience, zo genoten. En ook heel veel geleerd!

We reden naar Voorthuizen en toen onze navigatie vertelde dat we er waren zagen we het prachtige pand van hannah. Bij binnenkomst werden we warm welkom geheten door twee lieve dames, Chantal & Daphne onze huidcoaches.
We kletsten gezellig en daarna vertelden ze ons wat we tijdens onze Xperience konden verwachten.

Het grote verschil tussen hannah en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste is dat ze bij hannah je bewust willen maken van je huid en je willen laten ervaren wat echte huidverbetering is. Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat. Klinkt alleen al te gek hè?

Maar voordat de huidcoaches ons van het juiste advies konden voorzien namen ze een uitgebreide vragenlijst met ons door. Daarna werden er foto’s met de Visio Face gemaakt van ons gezicht. Niet de meest charmante foto’s maar wel hele effectieve foto’s. Op de foto’s is onder andere de UV straling op je huid te zien, hoe je poriën er van héél dichtbij uitzien en nog meer metingen.

By ThehouseofKelly.com

Daarna werd onze huid met de Skin Analyzer gemeten. Onder andere het vochtgehalte, PH en melanine waarde werden gemeten. Alles werd in onze eigen skin paspoort opgeschreven. Na alle metingen wisten de huidcoaches precies wat onze huid aan voeding en verzorging nodig had. Dus echt een advies op maat. Want een crème voor alle huidtypes bestaat gewoonweg niet. Iedere huid is anders! Dat is mij nog duidelijker geworden.

By ThehouseofKelly.com
Ja en toen begon het feest echt! Daphne vroeg mij of ik het prettig vond als ze zou vertellen welke stappen en behandelingen ze aan het uitvoeren was. Ik vind dat allemaal heel interessant en luisterde dus heel aandachtig. Vol passie en met goede informatie sprak Daphne en ondertussen waren haar handen mijn gezicht aan het vertroetelen. Een diepe reiniging, warme handdoeken, een peeling, masker… noem maar op. Daarna volgde er een schouder- en nekmassage. Daphne maakte de ruimte donker, stopte met praten en ik dreigde na een paar minuten in slaap te vallen. Want jongens wat was dit fijn. Isabella slaapt de laatste tijd weer onrustig en deze ontspanning kwam als een geschenk uit de hemel.

By ThehouseofKelly.com
Na afloop kregen we ieder onze eigen producten mee. Inclusief een beschrijving van ieder product, hoe handig is dat? Op het moment zelf denk ik altijd dat ik het wel goed heb opgeslagen maar later denk ik, was het nu 1 of 2 pompjes dat ik moest gebruiken? Mochten we toch nog vragen hebben, dan mogen we altijd contact opnemen. Ook kregen we onze skin paspoort mee, We gaan nu namelijk onze huid nog beter verzorgen en tijdens onze volgende Xperience nemen we de skin paspoort mee en wordt onze huid weer opnieuw gemeten. Zo kunnen ze precies zien wat de producten met onze huid hebben gedaan, waar nog verbetering in zit en verandering van seizoen vraagt ook vaak om een andere crème.

Het was een heerlijke middag! Met stralende gezichten zaten m’n zusje en ik in de auto en zeiden we tegen elkaar, volgens ons is onze huid nog nooit zo schoon en gevoed geweest.

Voor meer informatie over de hannah Xperience of voor het maken van een afspraak, neem een kijkje op de site van hannah.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

8

2 Comments

 • Reply
  daisy
  September 30, 2019 at 12:20 pm

  beste behandeling ever ??

  • Reply
   Thehouseofkelly
   October 1, 2019 at 11:44 am

   Zeker weten!❤️

  Leave a Reply