My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & hannah Intense Treatment

By ThehouseofKelly.com

Oh vorige week was eindelijk het moment weer daar, een heerlijk moment voor mezelf bij hannah  in Voorthuizen. Ik had eigenlijk afgelopen maart al een afspraak staan maar die kon helaas vanwege de Corona lockdown niet plaatsvinden. Een paar weken geleden belde Daphne van hannah mij en zij vertelde dat ze weer volledig aan het werk zijn (uiteraard volgens de RIVM richtlijnen) en dat als ik er aan toe was een nieuwe afspraak kon maken. Ik zei natuurlijk ja!

Een week voor mijn afspraak, ontving ik een mail met daarin de extra voorzorgsmaatregelen van hannah.
Duidelijk en overzichtelijk voor een fijne en veilige behandeling en extra belangrijk in deze tijd.

By ThehouseofKelly.com
Daphne en deze fijne stoel stonden al op mij te wachten. Daphne droeg een mondkapje en inmiddels valt een mondkapje mij niet eens meer op. Maar het geeft natuurlijk wel een fijn gerust gevoel.
We kletsten gezellig en ze stelde mij diverse vragen. Hoe het met mij gaat. Hoe het met mijn huid gaat.
Of ik vragen had ik over de producten die ik thuis gebruik.

Daarna werd mijn huid met de Skin Analyzer gemeten. De Skin Analyzer meet onder andere het vochtgehalte, PH en melanine waarde. De waardes zagen er heel goed uit, alleen het vochtgehalte van m’n huid was iets aan de lage kant. Daphne gaf een aantal redenen aan waardoor dat kon komen. En ze gaf aan dat we de producten voor thuis erop aan zouden passen. Zo wordt er dus precies en goed bijgehouden welke voeding mijn huid nodig heeft. Alles werd weer in mijn eigen skin paspoort opgeschreven en de volgende keer worden de nieuwe en oude waardes weer vergeleken.

By ThehouseofKelly.com

Na een goede analyse gingen we voor de hannah Intense Treatment. Dit is een intensieve behandeling waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Tijdens deze behandeling wordt de huid diepgaand veilig gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt. En dat zorgt voor een goede en mooie glow.

Het echte feest begon! Een diepe reiniging, warme handdoeken, een peeling, masker, bindweefselmassage… Daarna volgde er een schouder- en nekmassage. Daphne maakte de ruimte donker, stopte met praten en ik dreigde na een paar minuten in slaap te vallen. Want jongens wat was dit fijn. Deze ontspanning kwam echt als een geschenk uit de hemel.
Herboren verliet ik na de behandeling de stoel.

Daphne heeft echt voor een glow gezorgd op mijn gezicht en die glow wil ik thuis natuurlijk bijhouden. Ik nam dit keer een deel van dezelfde producten mee als de vorige keer maar een aantal producten werden aangepast in verband met het lagere vochtgehalte. En wat ik ontzettend fijn vind, is dat je bij ieder product een beschrijving krijgt. Welke werking het product heeft, wanneer te gebruiken, hoe vaak… Naast de dagelijkse producten zijn er ook producten die eens per week gebruikt dienen te worden. Iedere zondag sluit ik mij in de ochtend even op in de badkamer en heb ik mijn eigen hannah treatment thuis. Heerlijk! En ik kijk stiekem nu al uit naar de volgende hannah treatment.

Voor meer informatie over de hannah Intense Treatment of voor het maken van een afspraak, neem een kijkje op de site van hannah.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

8

No Comments

Leave a Reply