My Outfits The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Gucci tights

By ThehouseofKelly.com

Ik poste afgelopen weekend deze outfit op mijn Instastory. Ik kreeg lieve complimenten over mijn look en vooral op de Gucci panty. Ook kreeg ik vragen over de panty zoals hoe is de kwaliteit van de panty? Is die het geld waard? I will tell you mijn ervaring.

The Gucci tight is booming in fashion land. Je ziet de panty in veel bladen en heel veel fashionista’s op Instagram dragen ‘m. Ik ben een echte panty fan en toen ik de Gucci panty zag was ik op slag verliefd! Zo gaaf. Nee je hoeft niet te vragen van welk merk die is want het Gucci logo staat all over de panty. Toen ik de prijs zag was ik minder enthousiast. €90,- euro voor een panty is toch best geld. Na heeeel lang (lees, heel lang) nadenken nam manlief het heft in eigen handen en dacht dit is het perfecte kerstcadeau. Als een kind zo blij was ik met het cadeau.

By ThehouseofKelly.com

De volgende dag had ik natuurlijk al een outfit bedacht met de panty. Tijdens het aantrekken kwam ik erachter dat de panty nauwelijks een model bevat. Er zit geen voetgedeelte in en het lijkt alsof het twee lange stukken zijn. Daardoor zit er veel stof bij de voeten en ik durf m niet echt op te trekken. Ik durf te zeggen dat ik heel zuinig ben op mijn spullen en met beleid met mijn spullen om ga. Iedere keer als ik de panty aan heb, lijkt het alsof ik een beetje geforceerd ben. Laarsjes met ritsen zal ik er niet snel bij dragen. Zelfs met de rits van m’n rok pas ik al op, voordat ik blijf hangen. Hou alsjeblieft een hond uit m’n buurt, stel je voor dat die tegen de panty opspringt. Zo geforceerd, haha! Bang natuurlijk dat de panty kapot gaat. Ja we hebben het nog steeds over een panty.

By ThehouseofKelly.com
En na een aantal keren de panty met plezier te hebben gedragen, kwam er ineens jawel een gat in…. Waarschijnlijk tijdens het aantrekken gebeurd. Janken natuurlijk. Niet letterlijk maar toch. Zure tranen dat wel. M’n moeder is weer creatief geweest en heeft het gaatje met naald en draad weer iets gemaakt en hij zit gelukkig op m’n bovenbeen waardoor je het niet meteen ziet. Dus gisteren trok ik ‘m weer aan en blijf het toch echt een leuke panty vinden.

Ik raad de panty niet aan of af. Die keus is natuurlijk aan jou! Ik ben er nog steeds blij mee. Maar zo blij ben ik ook met de panty’s van Primark die ik bijna altijd draag. Zie bovenstaande foto’s. Mocht zo’n panty kapot gaan, dat zijn goedkope(re) tranen. Namelijk €4,- per panty.

Staat de Gucci panty op jouw wishlist? Of heb jij de panty ook en heb je er een andere ervaring mee?

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

104

No Comments

Leave a Reply