The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Gift ideas for Christmas

By ThehouseofKelly.com

Geniet jij ook zo van de leukste tijd van het jaar? Ik vind de maand december zeker de leukste tijd en maand van het jaar. Een echte feestmaand. Afgelopen weekend hebben we de verjaardag van Isabella-Beau gevierd. Was zo geslaagd. Einde van de week komt er een blogpost van het feestje online. En het gezellige feestje gaan we over op een andere orde van de dag: Wat gaan we dit jaar onder de boom leggen? Laten we voorop stellen, dat het samen zijn het mooiste en natuurlijk onbetaalbare cadeau is. Maar welke cadeaus zijn leuk om te geven of om subtiel aan de kerstman door te geven… Ik heb een paar hele leuke tips! 

Wat is er lekkerder dan na een drukke dag thuis te komen, schoenen uit en pantoffels aan? Of als je ‘s ochtends wakker wordt, lekker op je pantoffels door het huis heen. Deze Ugg pantoffels zijn echt mijn favoriet. Ze zitten heerlijk warm en hebben een stevige zool.
Ugg pantoffels via Van den Assem 

In de maand december worden er altijd weer de adventskalenders uit gebracht. Zo ook door mooie beauty merken. In plaats van chocolade is een beauty adventskalender gevuld met allerlei beauty producten om jezelf iedere dag tot aan kerst even te verwennen. 
Charlotte Tilbury stopte haar twaalf favorieten in één pakket. Denk aan de fenomenale lipstick, die fijne crème, het potlood.
Je kan het allemaal verwachten in deze kalender en toch is iedere dag een verrassing.
 Beauty Advent Calendar Charlotte Tilbury

By ThehouseofKelly.com

Shiny hair willen we allemaal tijdens de feestdagen. Want ondanks dat we gaan gourmetten en je haar daar toch enigzins van gaat stinken, wil je met shiny lokken aan het kerstdiner verschijnen. Maar in de maand januari wil je nog steeds shiny lokken. Een cadeaubon van je favoriete kapper is een must.
Cadeaubon via Sanco Coiffure 

Een snoepwinkel voor volwassenen? De showroom van Richmond Interiors! Zij verkopen meubels waar je hebberig van wordt en waarbij je serieus overweegt om het hele huis te voorzien van nieuwe meubels. Deze snoepjesachtige fauteuil, mooie bijzettafel en sieradenbox zijn van Richmond Interiors.
En die wil je toch?  
Bezoek de showroom in Obdam of kijk voor dichtsbijzijnde verkooppunten Richmond Interiors 

By ThehouseofKelly.com


Is het een ketting? Is het een armband? Meet de nieuwste Breil New Snake. Dit sieraad is namelijk heel functioneel. Hij kan gedragen worden als collier, polsjuweel, enkelsieraad en zelfs als heupsieraad. Hoe handig en vooral leuk is dat?
New Snake Breil 

By ThehouseofKelly.com

De Goodiebox is een box die je iedere maand verrast met mooie beauty en verzorgingsproducten. Elke maand is de inhoud een verrassing maar de waarde is altijd minimaal €65,- terwijl de box maar €19,95 kost. En nog een pluspunt hij is per maand opzegbaar. Grootste pluspunt?
Iedere maand is het een feestje! 
Feestje met Goodiebox

Shiny het nieuwe jaar in willen we allemaal. Na alle gezelligheid van de kerstdagen kan je huid wel een boost gebruiken. Deze ampullenkuur gaat je daar zeker bij helpen. De huid wordt geregenereerd, verfijnd en beschermd door de opbouwende ampullenkuur.
Ampullen Babor

Heb ik je geholpen met leuke tips? Nog een paar nachtjes en dan is het al kerst! Dus hup, hup!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

4

No Comments

Leave a Reply