The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Genieten van de zon

By ThehouseofKelly.com
De eerste zonnestralen hebben zich alweer heerlijk laten zien in Nederland. De deuren naar de tuin kunnen weer open, de tuinset is schoongemaakt en met een kopje koffie of lekker drankje is het weer genieten in de tuin. De kinderen spelen weer buiten en vermaken zich fijn. Genieten noemen we dat. Maar zeg eens eerlijk, denk jij aan zonnebrand in dit zomerse verhaaltje?

By ThehouseofKelly.com
Zonnestraling is genieten maar je huid heeft zeker ook bescherming nodig. Vaak smeren we ons op vakantie wel in maar als we in Nederland zijn niet. Ook buiten in de tuin, op de fiets of tijdens het sporten is zonbescherming nodig. Mensen staan daar minder bij stil, terwijl ook dan de kans op huidverbranding er is. De zon is een belangrijke bron van vitamine D. De lichte huid heeft aan 2 tot 3 keer per week een kwartiertje zon op hoofd en handen al voldoende voor een prima vitamine D-gehalte.

By ThehouseofKelly.com
Ik ben fan ben van de Lancaster zonneproducten. Ze ruiken heerlijk, trekken snel in, laten geen witte waas achter en beschermen tegen UVA, UVB en infrarood. De Lancaster zonnebrandproducten zijn er op oliebasis, milks, er zijn handige sprays, jelly’s, speciale producten voor het gezicht, het lichaam, het haar en alles is er in zowel SPF20, SPF30 en SPF50. Ook is er een lijn ‘Sun for kids’ speciaal voor kinderen en ‘Sun sport’ voor de sportliefhebbers.

By ThehouseofKelly.com
Als je zeker wilt zijn dat je niet verbrandt, moet je niet te lang in de zon liggen én je met een dikke laag insmeren. En ja, hoe hoger de factor, hoe beter.
En vergeet niet iedere 2 à 3 uur opnieuw te smeren. Denk ook andere bescherming zoals een hoedje, zonnebril, parasol en een lekker zomers drankje.;)

Oftewel smeren en genieten maar!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

6

No Comments

Leave a Reply