The House Of Kelly

Thehouseofkelly & First weekend August


Kan iemand mij even uitleggen hoe het kan dat de maand augustus alweer hier is? Ik maakte gisteren een grapje op mijn Instagram, over 140 dagen is het kerst jongens! Whoehooo! Maar voordat we kerst vieren, gaan we eerst nog heerlijk van de zomer genieten. We genoten afgelopen weekend van het weer, elkaar en het lekkere eten.;)

Afgelopen vrijdag besloot ik dat het een denim Friday zou worden. Ik voor het eerst sinds weken (misschien wel maanden) weer in een spijkerbroek. De meisjes hadden deze super schattige denim jurkjes van Noppies gekregen. Door de spijkerstof zagen de meisjes er wat stoerder uit. Ik denk dat Olivia dacht, dit is mij te stoer. Toen kwam ze sjaaltjes van mij tegen en zei ze, om doen. Zo gezegd, zo omgedaan en daar kwam natuurlijk Isabella aan en die wilde ook een sjaaltje om. Staat ze toch echt te enig? Net twee kleine stewardessen.

Vrijdag = Boodschappendag. Volgens mij is dit inmiddels algemeen bekend.;)

De diepvries werd ook weer aangevuld met heerlijke ijsjes. De Mars ijsjes voor manlief en de M&M ijsjes voor mij. Ik zou zo een ambassadeur voor M&M kunnen worden. (M&M dit is een hint!) Ik draag het merk een warm hart toe.
M’n ouders kwamen een vrijdagmiddagborreltje drinken en m’n vader zorgde voor nog iets lekkers voor in de diepvries.

Gerben was zaterdagmorgen druk met mijn auto schoon te maken, heel druk zeg maar. Want god ik had hem echt aan het werk gezet. Maar zoals ik dan altijd zeg, heb je wel eer van je werk. #lekkerbijdehand

Terwijl Ger aan het poetsen was maakte ik mij druk om mijn niet perfecte ei. Ik deelde dit op mijn Instastory en de reacties stroomden binnen. Wat ik na een ochtend ei kletsen heb geleerd? Een ei dat zich moeilijk laat pellen, is heel vers. Dus eigenlijk een goed teken. En ik leerde, you are not alone in this. Van bloedirritant tot ellendig… alle irritaties kwamen voorbij.

Na het ei verhaal schoot ik in de kleren en ondanks dat ik geen feestje op het programma had staan, koos ik toch voor veel glitters. Maakt de zaterdag nog gezelliger. Gerben en zijn neef gingen naar Vitesse-Ajax en ik reed met de meisjes naar Arnhem om mijn avondeten op te halen. Een overheerlijke poke bowl. Keek ik al de hele dag naar uit! Daarna lekker knuffelen, spelen en badderen met de meisjes.
De meisjes lagen in bed en toen kwamen de barmannen terug van voetbal. De baco’s en GT’s werden ingeschonken en zo kon de zaterdagavond beginnen.
Ik was vorige week al een beetje emotioneel rondom de verjaardag van Olivia en afgelopen zaterdag zag ik deze foto. De gin tonics zullen de emoties nog een beetje extra versterkt hebben maar wat een bijzondere foto. Onze kleine Olivia net een weekje oud en zo trots als dat Ger en ik op de foto staan…. Slik…Uhm nog een gin tonic graag!

Zondagmorgen! Als je het mij vraagt, de heerlijkste ochtend van de week!
We hadden een logé, ome Melvin was gezellig blijven logeren.
Met z’n allen zaten we aan tafel, rustig te ontbijten, kinderen die zich extra aan het uitsloven waren voor ome Melvin en er was tijd voor extra koffie en gezellig kletsen.

We gingen naar de kinderboerderij en speeltuin. Als het aan Olivia lag sloegen we de kinderboerderij over en liepen we meteen door naar de speeltuin. En als het aan Isabella had gelegen had ik de kinderwagen voor haar wel thuis kunnen laten, ze wilde graag gedragen worden door ome Mello.

De speeltuin was overduidelijk het leukst.

Ome Melvin ging naar huis maar voordat hij naar huis ging wilde de meisjes nog even een klein feestje houden in zijn auto. Zie mijn Instagram onder het kopje, hoogtepunt Isabella voor het te leuke filmpje. Het filmpje zorgt gegarandeerd voor een glimlach.

Na de slaapjes van de meisjes was het tijd om naar opa en oma te gaan. En de zondag was al zooo gezellig.

We waren bij mijn ouders uitgenodigd om te komen borrelen en barbecueën. Het was heerlijk en gezellig! Lekker met z’n allen in de tuin. M’n ouders hadden onder andere heerlijke salades gemaakt, Ger was chef vlees en de meisjes genoten van hun ijsjes. We dronken nog een lekker borreltje om daarna naar huis te gaan. Een heerlijke en perfecte zondag als je het mij vraagt.

De nieuwe week begon met een madenplaag (zal ik maar geen foto’s van delen) en een lekkage van de droger…
De rest van de week verloopt tot nu toe prima en het weekend komt alweer dichterbij. Fijne week!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

7

No Comments

Leave a Reply