The House Of Kelly

Thehouseofkelly & First week of March

By ThehouseofKelly.com
In plaats van een maand diary een keer een week diary. De eerste week van maart zit erop. Het weer werkte niet echt mee, heel veel regen maar de meisjes waren gelukkig weer fit! En dat was zo fijn!
Wat we allemaal afgelopen week hebben gedaan? Ik laat het je zien!

ZONDAG

Zondagmorgen is een ochtend in pyjama hier in huis. Rustig ontbijten, spelen met de meisjes en beetje rommelen in huis. Daar geniet ik echt mega van.
Aan het einde van de middag gingen we pas in onze kleren en gingen we naar mijn schoonouders. We gingen een lekker hapje bij ze eten. M’n schoonmoeder had weer uitgepakt en dus hadden we allemaal lekker en goed gegeten. De kleine meisjes hadden ook heel goed gegeten en dus hadden ze een heerlijk ijsje verdiend. Oma had speciaal mini cornetto’s gehaald en dat was natuurlijk smullen. Voor Isabella-Beau was het de eerste keer dat ze een eigen ijsje kreeg. Ze vond het heerlijk. Toen ze eenmaal bij het koek gedeelte kwam, kreeg mama het ijsje. Ik denk dat ze dacht, het lekkerste gedeelte is nu op.;)

MAANDAG

Maandagochtend was het weer tijd voor de sportschool. Even een uurtje sporten doet mij altijd goed en vind het een hele fijne start van de week. Mijn nicht en haar zoontje kwamen op visite voor een gezellige koffie en speeldate. Ik liep nog in mijn sportkleding en ineens zei mijn nicht, Kel je hebt allemaal gaatjes op de naad van je sportbroek. Ik dacht waar?! Yep bij mijn bips. Oh wanneer zou dit gebeurd zijn dacht ik! Je begrijpt, mijn broek en ik hebben afscheid genomen van elkaar. Toen de meisjes slapen te slapen kon ik snel mijn mailtjes beantwoorden. Na de slaapjes van de meisjes gingen we wandelen en maakten we een pit stop bij de trampoline, zoals Olivia-Fay zegt, lien.

DINSDAG

Deze vrolijke snuutjes werden goedgehumeurd wakker. Zó fijn dat ze zich allebei weer fit voelen. Olivia-Fay vroeg of ze bij Isabella-Beau in bedje mocht liggen en zo werden de meisjes rustig en knuffelend wakker. Misschien overbodig om te zeggen maar mijn hartje overstroomde toen ik de lieve kleine zusjes zo lief naast elkaar zag liggen…

By ThehouseofKelly.com
Vandaag kwamen opa en oma Arnhem een dagje oppassen. Dat vinden de meisjes altijd een feest natuurlijk. Lekker spelen, wandelen en gezelligheid met opa en oma. Ik kwam deze leopard suit weer tegen in mijn kast en toen ik vervolgens deze foto poste op mijn instastory kreeg ik zoveel lieve reacties op het pak. Mocht je ‘m ook willen, je vindt m hier.

Ik ging naar mijn nagelstyliste en ik deed ineens heel gek, ik ruilde mijn oude vertrouwde rode nagellak kleur in voor een zachte nude/roze kleur en als klap op de vuurpijl, één nagel met glitters. Je begrijpt, mijn nagelstyliste viel bijna van haar stoel. Haha! Daarna ging ik naar Vip Body Clinic voor mijn eerste laserontharing behandeling. Mijn oksels, bikinilijn en onderbenen worden haarvrij. Hoe fijn is dat? Ik heb behandeling 1 van 8 gehad en binnenkort hou ik je een blogpost op de hoogte. Daarna had ik de middag om aan m’n blog te werken.

WOENSDAG

Richmond Interiors kwam bij ons thuis om te shooten voor hun nieuwste catalogus. Oftewel onze woonkamer werd als shooting locatie gebruikt. Al onze meubels werden uit de woonkamer gehaald. Het speelparadijs van de meisjes was binnen een paar minuten leeg. De garage daarentegen stond tot aan de nok toe gevuld. Wel heel vreemd om de woonkamer helemaal leeg te zien.

 Bij Richmond nemen ze iets lekkers bij de koffie uiterst serieus. Kijk eens wat een taart! Het water loopt toch in je mond? Als ik vertel dat hij overheerlijk was, wordt het water nog meer denk ik hè?;) Zo leuk om hele andere meubels in je eigen vertrouwde woonkamer te zien. Aan het einde van de dag werden alle meubels weer terug op de plaats gezet en hadden de meisjes niet eens in de gaten wat er overdag was gebeurd. Het was een hele gezellige dag met het Richmond team.

DONDERDAG

Een dag van naar de sportschool, koffie drinken bij de broer van mijn moeder, langs de schoenmaker met een tas vol schoenen, het huis poetsen, opruimen, wasjes draaien… Een productief en fijn dagje. ‘s Avonds mochten we bij mijn lieve oom en tante aanschuiven voor het eten. Wij hebben wel een paar fijne adresjes waar we mogen komen eten hè? Haha! ‘s Avonds heerlijk rustig op de bank, en op donderdagavond kijken wij altijd Temptation Island, heerlijk fout but we love it. En het kijkt nog leuker met een heerlijke gin tonic erbij.

VRIJDAG

By ThehouseofKelly.com
Monkeytown was weer geopend en de meisjes speelden heerlijk samen terwijl ik aan het bellen was met mijn lieve zusje.

Ik in Duiven en mijn zusje in Australië, zo’n grote afstand en toch gelukkig iedere dag dichtbij. We hebben iedere dag contact met elkaar en we bellen met Facetime dus zo zien we elkaar toch een beetje. Deze mooie ring heb ik van haar gekregen afgelopen kerst. Twee hartjes als kersjes. Daisy heeft dezelfde ring en zo zijn we toch heel dicht bij elkaar. Alles leuk en wel maar mis haar natuurlijk wel mega. Het feit dat ze zich als een echte avonturier zo goed vermaakt en echt haar eigen reis daar maakt, maakt ons allemaal heel blij!

Dit is echt het leukste, gezelligste en liefste boodschappen duo hoor. Wat is het toch altijd een gezelligheid met de meisjes. Dit keer vroegen maar liefst 5 mensen of ze een tweeling zijn. Niet zo heel gek natuurlijk, zeker omdat ik ze nog eens hetzelfde kleed. Mensen zien wel verschil tussen beide meisjes maar denken dan dat het verschil te klein is dat toch wel een tweeling zijn.

ZATERDAG

Olivia-Fay vond deze kroon en toverstafje in haar kast en wilde ‘m meteen opzetten. Vervolgens wilde ze op de troon zitten en zo was ze echt een prinses. Nog even en dan wil ze er een bijpassende jurk bij aan en dat betekent dat ze straks ook als prinses naar buiten wil, boodschappen doen enzovoorts… Haha!
Ik kijk er al naar uit.

Ik nam voor een dagje de Instastory van Kids & Kurken over. Ik gaf een kijkje in ons leven en dat was niet heel veel anders dan dat ik normaal op mijn eigen Instagram deel. Toch liet ik nog iets meer dan anders zien en kletste ik gezellig in het Nederlands. Was heel leuk om te doen, en helemaal leuk dat ik er veel leuke reacties op heb gekregen.

 Mocht je na het zien van mijn outfit denken, was het weer bij jullie zoveel beter Kel? Nee Kel was gewoon heel optimistisch gekleed. Want ook bij ons regende het hoor. We gingen naar een kinderverjaardag en daar hadden ze ander speelgoed dan dat de meisjes gewend zijn. Namelijk jongens speelgoed.
Dat was heel interessant natuurlijk.
We maakten het onszelf gemakkelijk en haalde een heerlijk frietje. Dat hadden we al zo lang niet meer gehad en het was zo lekker! Daarna was het bedtijd voor de meisjes. Een klein voorlees verhaaltje, nog meer knuffels en toen slapen. Voor papa en mama begon de zaterdagavond. Oftewel Homeland seizoen 7 werd opgezet en er werd een lekker borreltje ingeschonken.

Ik wens jullie en hele fijne zondag toe! Gaan jullie nog iets leuks doen?

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

11

2 Comments

 • Reply
  Daisy
  March 11, 2019 at 10:51 pm

  Team cherries ?

  • Reply
   Thehouseofkelly
   March 12, 2019 at 10:59 am

   Always team cherries baby.?

  Leave a Reply