My Outfits The House Of Kelly

Thehouseofkelly & First Autumn look

By ThehouseofKelly.comHallo 1 oktober! Zo lig je nog in het zonnige Turkije op een strandbedje en zo ben je weer thuis in het koude Nederland. Van 32 graden naar 13 graden. Iets of wat verschil… Afgelopen donderdag was onze laatste vakantiedag en dat was ook de laatste dag dat we onze zomerkleding aan konden. Vind ik altijd een momentje van slikken. Ik ben dol op de zomer! Genieten van de zon, veel buiten, terrasjes, tot laat licht buiten. En dol op de kleding die hoort bij de zomer. Leuke rokjes, witte outfits, slippers. 

By ThehouseofKelly.comDus daar stonden we afgelopen donderdag op het vliegveld. Onze koffers te openen om de jasjes en truien eruit te halen. Ons aan het klaarmaken om naar de auto en vervolgens naar huis te gaan. Na een heerlijke nachtrust in eigen bed en koffie uit onze eigen koffieapparaat was het tijd om me aan te kleden voor het Nederlandse herfstweer. Dus tijd voor een spijkerbroek, boots en furry vest. Ik was natuurlijk voorbereid op dit moment en dus stonden er al nieuwe boots klaar in mijn kast om gedragen te worden.

Enkelhoge donkergrijze boots van het Nederlandse merk Fred de la Bretonière. Bikerboots met veters, slangenprint en in zwart lakleer is echt precies wat ik leuk vind. Daarnaast zijn ze van leer dus kwaliteit en warme voeten verzekerd. Toen ik vervolgens met de boots buitenstapte dacht ik, wij gaan het fijn hebben samen. Het eerste weekend thuis na de vakantie ben ik al meer dan goed doorgekomen.

By ThehouseofKelly.com
We gaan heel graag op vakantie maar vinden het gelukkig ook allemaal fijn om weer naar huis te gaan. Dat gevoel heb ik ook met de zomer. Ik ben gek op de zomer maar ben ook blij dat we meerdere seizoenen hebben. Vroeg donker, kaarsjes aan, warm aankleden en Netflix kijken. Jaaa herfst ik ben er klaar voor!

Boots: Van den Assem

Cardigan: Airfield

Jeans: Zara (old collection)

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

4

No Comments

Leave a Reply