The House Of Kelly

Thehouseofkelly & February

By ThehouseofKelly.com
De maand februari is deels heel snel gegaan, kwam vast doordat de maand februari 28 dagen had.;) En deels een beetje langzaam, doordat de meisjes zoveel dagen van de maand februari ziek waren. We hebben er het beste van gemaakt, een hele fijne maand van gemaakt maar helaas kwam er ook even een punt van vermoeidheid om de hoek…. Ik neem je mee!

Ook de maand februari ging gezond van start. Sinds begin van dit jaar drink ik nog steeds iedere morgen een eigen gemaakt groenteshake en we zorgen ervoor dat we genoeg vitamines binnen krijgen. Zie linkerfoto, zo gezond ziet de winkelwagen er aan het begin van het boodschappen doen uit. Uiteindelijk kom je toch langs de chocolade, chips, koekjes je kent het wel.. Ook al duurt het nog even voordat het Pasen is, deze overheerlijke M&M’s gingen mee naar huis. Balansen noemen ze dat.;)

Ken je dat je naar de winkel gaat voor 1 ding en terugkomt met dat ene boodschapje plus nog 80 andere dingen? Zo ging het deze middag ongeveer.?
We gingen voor noodles naar de Toko en kwamen na 30 minuten met 2 bepakte kinderwagens weer terug bij de auto. Herkenbaar?

Ik ging met mijn twee lieve vriendinnen Malou & Karin heerlijk uiteten. Lekker bijkletsen, borrelen en eten uiteraard. Zo lekker en gezellig.
Tijdens het eten kreeg ik deze te lieve selfie van Gerben & Olivia-Fay… Je zou toch bijna weer meteen terug naar huis toe gaan?

Ik was uitgenodigd bij Polman Opticiens voor koffie en om de nieuwste zonnebrillen collectie te bekijken. Voor iemand die dol is op zonnebrillen was dit een ochtend in paradijs. En voor iemand die slecht een keuze kan maken, was dit een onmogelijke ochtend. De ene na de andere zonnebril werd gepast en uiteindelijk ging ik weg met een nieuwe zonnebril en ben ik de koffie eigenlijk glad vergeten.

Ik weet niet of het begonnen is toen de meisjes hun nieuwste oorwarmers niet wilden dragen maar oh wat zijn de meisjes weer ziek geweest. Ze waren vorige maand al ziek en ook deze maand waren de meisjes helaas weer ziek. De zakdoeken, neusspray, zetpillen en knuffels waren niet aan te slepen. Moe, koorts, verkouden, hangerig, weinig eetlust… Het hield niet op. Dus er werd heel veel geknuffeld en weinig gedaan.

Valentijnsdag! Linker foto, met m’n nieuwste hartjes zonnebril via Polman Opticiens.
Middelste foto, datenight met m’n love. Ik stond m’n outfit te filmen voor m’n Instastory en Gerben kwam als streaker in z’n boxershort voorbijgelopen.
Rechter foto, borrels & sushi = perfecte Valentijnsavond.

De volgende morgen scheen de zon, we besloten ondanks dat de meisjes nog niet fit waren, even lekker te gaan wandelen.
De kinderboerderij, de speeltuin, de wandeling en de heerlijke zon had ons alle vier goed gedaan. Lees meer over ons zonnige Valentijnsweekend hier.

We hadden een afspraak voor Isabella-Beau bij het consultatiebureau. Vind het zo leuk om te horen als ze daar aangeven ook zo tevreden zijn over de ontwikkeling van Isabella-Beau. Trotse mama! De vaccinatie werd even uitgesteld omdat ze koorts had. Daarna zorgden opa en oma met alle liefde voor de meisjes en kon ik naar mijn afspraken toe. Toen ik thuiskwam trof ik het duo vrolijk aan en zij troffen mama vrolijk aan.

Dit vind ik dus zo super schattig. Bij ons is altijd op vrijdag boodschappendag van de meisjes en mij. Dan gaan we langs verschillende winkels, supermarkt, bloemist, slager and so on. Een gezellig rondje van twee uurtjes. Sinds een paar weken hebben we nog meer gezelschap en gaat mijn lieve paps mee.
Alle drie de meisjes vinden dit dus echt te gezellig. En het is overduidelijk, opa vindt het ook heel gezellig. Bijzonder om dit als traditie met elkaar te doen.

By ThehouseofKelly.com

Deze foto liet de situatie echt zien zoals die was. Twee niet blije kleine meisjes en een mama die vermoeid was. Ik zeg het echt niet snel maar op dat moment sloeg de vermoeidheid bij ons allemaal even toe. De meisjes waren al bijna 2 weken ziek en sliepen heel slecht. Ger en ik werden verkouden en waren niet fit. Wat een geluk dat mijn lieve ouders (en nog meer lieve mensen) ons altijd willen helpen en voor ons klaarstaan. In eerste instantie vond ik het geen goed idee om de zieke meisjes naar mijn ouders toe te brengen maar mijn lieve moeder stond erop dat het echt geen probleem was. Gerben en ik hadden een avondje uit gepland en dat was heerlijk. Vervolgens konden we de hele nacht doorslapen en dat was de kers op de taart. Het logeren bij opa en oma had de meisjes goed gedaan en ook papa en mama had het goed gedaan.

Zondagmorgen is echt een luierochtend bij ons in huis. Lekker lang knuffelen s’morgens in bed, ontbijten in onze pyjama’s en daarna lekker spelen met de meisjes. Oftewel genieten.

De zon scheen, het weer was fijn en dus was het de eerste keer van dit jaar dat ik met blote benen naar buiten stapte. Beetje ambitieus maar in de zon was het heerlijk. In deze outfit ging ik naar Arnhem want het was tijd om onze lieve vriendin Malou te verassen met haar eigen babyshower.
Een blue babyshower en wat was het leuk en gezellig. Allemaal lieve vriendinnen, thee, veel lekkers te eten en natuurlijk mooie cadeaus voor de mommy to be.

Isabella-Beau was een vroege vogel en zo zaten we om 6:15 al beneden. Mama aan de koffie en Isabella-Beau aan haar babyccinno. Opgeschuimde soja melk. Om 7:30 kwam Isabella-Beau erachter dat ze toch nog slaap had en graag terug naar bedje wilde.

Ik poste vorige een Instastory met deze oorbellen en deze blazer en kreeg zoveel vragen, waar ik de oorbellen en/of blazer had gekocht.
Dat bracht mij op het idee om een nieuwe rubriek te maken, Shopping with Kelly. Hierin post ik aankopen inclusief de link naar het product.
Benieuwd naar de link van de oorbellen en/of blazer? Kijk hier.

By ThehouseofKelly.com

Wat een uitzicht he? Het lijkt mij duidelijk dat deze foto niet in Nederland is gemaakt. Deze prachtige foto is namelijk in Australië gemaakt, daar waar mijn zusje nu verblijft. De teller staat inmiddels op 4 maanden. Is ze al 4 maanden weg of pas? Voor mijn gevoel is ze echt al 4 maanden weg maar voor zo lang als dat ze waarschijnlijk wilt gaan reizen, is het pas 4 maanden. Maar als we horen hoe fijn ze het heeft, hoe mega ze geniet en dat er zo’n avonturier en zelfstandige chick in haar schuilt, zijn we zo knetter trots op haar dat ze dit doet.

De meisjes zijn weer vrolijk, opgewekt en hebben weer energie. Heeerlijk! Maakt ons allemaal blij. En nu is de maand maart al begonnen. Ik hoop op een goede gezondheid voor de meisjes, lekker zonnig weer en Gerben & ik vieren onze verjaardag deze maand. Dus maart, bring it on!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

16

4 Comments

 • Reply
  Daisy
  March 4, 2019 at 8:28 am

  Aaaaaahhhh I missss youuuuu xxxx

  • Reply
   Thehouseofkelly
   March 4, 2019 at 1:47 pm

   Miss you more lieverd!

 • Reply
  Brenda
  March 3, 2019 at 1:23 pm

  Lieve Kelly,
  Ik volg je al een tijdje en ik geniet zoveel van je mooie verhalen . Ik kijk uit naar de volgende story!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   March 4, 2019 at 1:50 pm

   Hi Brenda, bedankt voor je lieve berichtje! Heel leuk om te horen. De volgende story komt er snel weer aan.;) Liefs

  Leave a Reply