The House Of Kelly

Thehouseofkelly & February Part 2

By ThehouseofKelly.com

Zoveel foto’s van zoveel gezelligheid dus hierbij deel twee van de maand februari. Ik neem je mee!By ThehouseofKelly.com
Toen mijn zusje en ik klein waren en we nieuwe outfits kregen, dan had mijn moeder graag dat we die eerst alleen in het weekend droegen. Zodat de kleding in het begin bijzonder voor ons was om te dragen en netjes bleven. Zondagse kleding kun je het noemen. Deze outfits van de meisjes vind ik ook echt zondagse kleding. Mooie zachte breisels en eigenlijk te mooi om zomaar op maandag te dragen.;)

Nog meer mooie outfits voor de meisjes. Zacht roze outfits en met een matching strik en haarband vraagt om een kleine fotoshoot natuurlijk.

Special delivery from Stokke. Hoe gaaf zijn deze Stokke Tripp Trapp stoelen? Deze stoel groeit met je kindje mee. Ideaal natuurlijk!
Gelukkig kwam onze klusjesman opa Ton om te helpen en Olivia-Fay is opzichter.

By ThehouseofKelly.com
Tante Daisy kwam gezellig een nachtje logeren. Gezellig samen eten, kletsen en knuffelen. Olivia-Fay vond het geweldig dat tante Dee haar de volgende morgen uit bed kwam halen en Isabella-Beau had er geen problemen mee dat er lekker werd geknuffeld.

Zwarte outfits, ik ben er gek op. Ik heb de laatste tijd veel lak items aan m’n kast toegevoegd. Zoals op de linkerfoto, lakschoenen, jas en tas. Ik ben fan!
Ook ben ik fan van de lerenbroek op de rechterfoto.

By ThehouseofKelly.com

Koffiedate met lieve Karin en Malou. Even gezellig bijkletsen en snoepen.;)

Ik had bedacht dat het wel heel leuk voor Olivia-Fay zou zijn als ze haar eigen kinderkeukentje zou hebben. Ook had ik bedacht dat het wel heel leuk zou zijn als die werd gepimpt. Helemaal naar eigen stijl. Dankzij het harde werk en geduld van opa Ton heeft Olivia-Fay haar eigen speciale keukentje.
Ze vindt het prachtig!

Tussen de flessen en slaapjes door, gingen we met een auto gevuld met twee kinderen, twee kinderwagens, luiertas en outfits naar Arnhem om leuke foto’s te maken. Fotograaf Daisy was zo lief om foto’s te maken. De crew zat warm in de auto te wachten totdat het shooten kon beginnen. Zoals de crew zichzelf ook wel noemde: Employees of the month! I call them: Thehouseofkelly crew.;)

By ThehouseofKelly.com
Het eindresultaat! Zo leuk geworden!

Gezellig met m’n ouders en kindjes naar de Makro. Met goed gevulde winkelkarren en een kinderwagen is het een hele karavaan.

Het liefst had Gerben de Green Egg ook meegenomen.;)By ThehouseofKelly.com
Op zaterdagavond met z’n tweeën naar onze lieve vrienden, Roy en Elleke. Tijd voor een gezellige borrel, klets en snaai avond.

By ThehouseofKelly.com

Na een warm badje even lekker knuffelen met papa.

Een heerlijke zondag. Samen ontbeten, de kindjes zijn in bad geweest en dan is het tijd voor een kopje koffie en genieten van het lekkere zonnetje dat naar binnen schijnt.

De zondag werd nog gezelliger, even gezellig met vrienden en kindjes borrelen en bijkletsen.

By ThehouseofKelly.com
Heerlijk om Isabella-Beau zo dicht bij mij te dragen. Helemaal tijdens deze koude dagen, lekker warm bij mama. In een warm berenpakje hou ik haar dicht tegen mij aan. Dankzij deze gave Cybex buikdrager zien we er ook nog eens te gaaf uit met de gouden vleugels.

By ThehouseofKelly.com
s’ Morgens vind Olivia-Fay het altijd heerlijk om in bed te tuttelen. Ze wordt (bijna) altijd rustig wakker en draait zich vaak nog een paar keer om. Als ik op haar kamertje kom, wilt ze graag een boekje lezen. Dit boekje heeft ze van tante Daisy gekregen en is een heel leuk boekje doordat de diertjes als pop-up verschijnen. ”Raad eens hoeveel ik van je hou” (luxe pop-up editie).

By ThehouseofKelly.com
Matching outfits voor Olivia-Fay en mij. Allebei gave blauwe Superga schoenen, een faux fur jacket en een skinny jeans.
Dit is tevens Olivia’s eerste skinny jeans. Tip, bij de H&M hebben ze hele leuke, betaalbaar en met een ruime elastieke band. Ideaal voor kindjes.

By ThehouseofKelly.com
Hoe leuk is deze gepersonaliseerde mok? Deze mok ontving ik van Talkies Magazine als uitnodiging voor een gaaf event. Wat een leuk idee!
En ik zie zeker mijzelf op deze mok. Jullie ook?

Tijd voor een nieuwe maand. Een maand waarin Gerben en ik allebei jarig zijn, er weer leuke events op de planning staan, de klok weer vooruit gaat en we dus naar langere en zonnigere dagen gaan. We hebben er zin in!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

10

6 Comments

 • Reply
  Britta
  March 9, 2018 at 8:58 am

  aww Kelly!
  Your little princesses are sooooo adorable!
  I have to come and visit you soon so I can meet them!

  Xo
  Britta

  • Reply
   Thehouseofkelly
   March 12, 2018 at 12:56 pm

   Ahw thank you dear Britta. Yes you should! You are always welcome babe!

 • Reply
  Essie
  March 4, 2018 at 3:05 pm

  Hallo he, kan je vader onze keuken ook even pimpen ? Love it!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   March 6, 2018 at 9:23 am

   Hahah! Een keukentje voor Costes of jullie keuken zelf? Anders wordt het wel een hele grote klus.;)

  • Reply
   Daisy Janssen
   March 12, 2018 at 10:45 am

   Ik zei al, de keuken van Ollie is mooier dan die van mij haha..

   • Reply
    Thehouseofkelly
    March 12, 2018 at 12:58 pm

    Hahaha!

  Leave a Reply