The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Faye Bóné

Een glimp van…. by Faye Bóné.

Faye Bóné heeft een super leuke rubriek: Een glimp van. Het is zoiets als gluren bij de buren zoals ze het zelf omschrijft. Voor de editie van deze maand vroeg ze of ze mij een aantal vragen mocht stellen. Natuurlijk mocht dat!

By ThehouseofKelly.com

Er zijn van die mannen en vrouwen die een stijl hebben om te kwijlen. Een kledingkast hebben waar je alleen van durft te dromen. En combinaties neerzetten die je simpelweg wilt copy en paste-en. Hoe doen zij dat toch? Waar halen zij hun inspiratie vandaan en waar shoppen zij in godsnaam? Deze rubriek is zoiets als gluren bij de buren. En zeg nou zelf, wie geniet daar nou niet van? Vandaag wederom weer een topper, die net als ik, een echte meisjes mama is en er altijd uitziet om door een ringetje te halen.
Lees mee met Kelly!

Stel jezelf eens even voor!
Ik ben Kelly, getrouwd met mijn grote liefde Gerben en moeder van twee lieve dochters Olivia-Fay & Isabella-Beau. Daarnaast run ik mijn eigen blog www.thehouseofkelly.com. Ik ben stapelgek op mijn familie, tijd doorbrengen met mijn vrienden maakt mij heel blij en ik hou echt van reizen en lekker uiteten.

Hoe is de liefde voor mode ontstaan?
Via mijn moeder en oma. Allebei heel modebewust. Mijn oma had vroeger een kast met alleen maar schoenen daarin, echt mega veel schoenen. Als klein meisje ging ik samen met mijn zusje haar schoenen passen als we op visite kwamen. Naar mate ik ouder werd, des te beter de schoenen gingen zitten. Totdat mijn schoenmaat voorbij die van mijn oma was gegaan, toen hield het passen op. Mijn moeder is ook gek op mode en is altijd heel stijlvol gekleed. Ze maakte vroeger met veel plezier kleding voor mijn zusje en mij. Dan maakte ze bijvoorbeeld een schattig jurkje met bijpassende jas en die maakte ze in tweevoud, voor mij en mijn zusje. ‘Twinning is winning’ is denk ik door mijn moeder uitgevonden.

In welke kledingwinkel mogen we jou een dag opsluiten?
Bij de Zara! Daar shop ik het allerliefst en vaakst.  Echt mijn smaak en stijl. Nu heeft mijn zusje een eigen webshop, StyleRepertoire en van haar collectie word ik ook altijd heel blij. Maar het liefst koop ik kleding (en mijn boodschappen) in de winkel. Ben een beetje ouderwets en heb het liefst een kledingstuk in handen. Dan kan ik bijvoorbeeld de kwaliteit voelen en de juiste maat bepalen.

Nu zijn wij best wel benieuwd naar jouw kledingkast. Horen wij de engeltjes zingen als de deuren open gaan?
De engeltjes zingen inderdaad als je binnenstapt, ik heb namelijk een kledingkamer. Het is echt een droom zoals vele vrouwen die hebben. Toen we verhuisden naar ons huidige huis verheugde ik mij het meest op mijn kledingkamer, haha! Een heerlijk plek die vol hangt met al mijn kleding, schoenen, tassen en accessoires. Echt mijn plekje. Mijn man heeft ook zijn eigen kledingkamer.

Hoe zou je je stijl willen omschrijven?
Chique en trendy. Ik heb een grote liefde voor witte outfits en ben gek op blote benen outfits. Dus veel jurkjes, rokjes en shorts. Ik draag alleen kleding waar ik mij comfortabel in voel. Vaak outfits met net een extra touch, die extra touch zorgt vaak voor complimenten. In de winter ben ik gek op zwart en in de zomer op lichte en witte kleuren.

Van welke items in jouw kast word jij nou heel blij?
Zucht.. Van heel veel, haha! Maar ik denk toch dat ik het meest gek ben op mijn faux fur jassen en witte blouses. Ik ben echt gek op faux fur jassen. Mijn partner zegt altijd dat ik de Muppet show in mijn kast heb hangen. Alle kleuren en lengtes. Ik vind ze allemaal prachtig. En iedere winter blijven er weer nieuwe bij komen. Ik ben heel stijlvast dus mijn kleding hangt lang in mijn kast. Ik vind het sowieso moeilijk om kleding weg te doen. En mijn designertassen, daar zit zoveel liefde in. Die wil ik straks graag aan mijn meisjes doorgeven.

Tot slot. Heb jij misschien een aantal tips voor ons?
Om te beginnen een quote van mijn moeder en Fred van Leer; “Het feit dat het je het past, wil nog niet zeggen dat het je maat is” Begin dus eerst bij de juiste maat. Er zijn zoveel vrouwen die te strakke kleding dragen. En, draag alleen kleding waar je je prettig in voelt. Je kunt het namelijk meteen aan iemand zien als diegene zich er niet prettig in voelt. Verder zou iedere vrouw een paar zwarte suède laarzen in de kast moeten hebben. Die maken elke outfit mooi. Bij een simpele zwarte jurk, met een spijkerbroek en witte blouse enz. Investeer in mooie duurzame items. Items die misschien iets duurder zijn dan dat je normaal zou uitgeven maar waarvan je weet dat je er veel plezier van zult hebben. Tijdloze items zijn echt een musthave in je kast.

Bedankt Faye Bóné voor dit leuke artikel! Wil je meer ‘glimpen van…’ zien, kijk dan hier.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

1

No Comments

Leave a Reply