The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Family holiday

By ThehouseofKelly.comAll packed and ready for departure. Yesss het was tijd voor onze familievakantie. We gingen een week met de familie naar Turkije, Titanic Belek. Een hotel waar we al veel vaker zijn geweest en waar we heel graag komen. Wat was het fijn, gezellig en wat een mooie herinneringen hebben we samen weer gemaakt. Ik neem jullie mee in onze familie photodiary.

We vlogen ‘s ochtends om 6:00 dus de dag begon al vroeg. De kindjes haalden we om 2:00 uit bed en daarna vertrokken we meteen naar Düsseldorf vliegveld. De vlucht was ontzettend goed gegaan met de meisjes. We hadden voor beiden een flesje bij de hand tijdens het opstijgen en landen zodat ze konden drinken en zo min mogelijk last hadden van de oortjes. Uiteraard hadden we ook genoeg eten en entertainment bij ons. We waren net in de lucht toen beide meisjes besloten de oogjes nog maar even lekker dicht te doen. De een tegen mama aan en de ander tegen de knuffel.

Aangekomen in paradijs! Alle koffers uitgepakt, geïnstalleerd en laat het genieten maar beginnen.
Klaar voor het zwembad en zoals je aan het gezichtje van Isabella-Beau kan zien, hadden we er zin in!

Breakfast time! Ik vind dit gerecht (zie hierboven) zoooo lekker! Ik kreeg al veel vragen via Instagram wat het is. Het is een Turks ontbijt gerecht, menemen. Het bestaat uit eieren met tomaten, groene paprika en kruiden. Ik krijg er nu alweer zin in!

De eerste plons! De vorige keer toen we in Turkije waren (in juni) was Isabella nog een stukje kleiner. Nu kon ze in haar eigen flamingo zwembandje en vond ze het prachtig in het water. En ineens kon Isabella zelf zitten, weer een mijlpaal hoor!
De zonnebril van mama is nog iets te groot… Dus zo groot is ze gelukkig nog niet.

By ThehouseofKelly.comReady for dinner! Zo heerlijk om iedere avond uiteten te gaan. Lekker buiten eten, drankje erbij, overheerlijk eten en het gezelligste gezelschap. En ik vind het altijd heerlijk om op te tutten en mooie zomerjurkjes aan te trekken voor het diner. Manlief en kindjes doen gezellig mee met de mooie outfits.

Er werd zoals altijd goed voor ons gezorgd en Olivia-Fay zorgde op haar beurt weer dat tante Dee genoeg vitamientjes binnenkreeg.

Sleeping beauty versus awake beauty. De meisjes gingen iedere middag op de kamer even een slaapje doen. In alle rust, stilte en koelte. Ze slapen meestal 2 uur ‘s middags en daarna zijn ze weer opgeladen voor het zwembad en om te spelen. Zo kunnen ze ‘s avonds ook langer opblijven dan normaal. Dat werkt voor beide meisjes perfect. En dus voor de rest van de familie ook.;)

Zo gezellig om met de familie op vakantie te gaan. Trotse opa en oma vinden het heerlijk om de kinderen en kleinkinderen nog meer dan thuis om zich heen te hebben. En andersom geldt zeker hetzelfde. Met de familie op vakantie betekent ook genoeg entertainment!
En als er stilte lijkt te komen, zet opa een papegaai op zijn hoofd.

By ThehouseofKelly.comIn my family, crazy doesn’t skip a generation.

Een vakantie met een klein randje. Over 1 week vertrekt mijn kleine stoere zusje naar Australië. Ze gaat voor een jaar op avontuur! Ik ben nu al zó trots op haar! Maar zo trots als dat ik ben, zo verdrietig ben ik ook dat ik haar zo lang moet missen. Ik heb haar zo graag om mij heen! Maar wat zal ze een hoop gaan beleven en meemaken. Dus deze vakantie hebben we nog meer genoten van elkaar. Gelukkig komt ze ook weer terug uit Australië. Dan sta ik op het vliegveld met spandoek en blaasorkest op haar te wachten.

The Mom staat er op mijn shirt en deze mom had gewoon tijd voor een heerlijk kopje koffie en tijdschrift.
De kindjes werden vermaakt door tante Dee en mama kon even relaxen.

Want wat is het gezellig om zo met de familie op vakantie te zijn. Genoeg te kletsen, spelen, knuffelen en te genieten.

By ThehouseofKelly.comDeze tortelduifjes waren 43 jaar getrouwd! Dat is toch een mijlpaal om mega trots op te zijn. Nou dat zijn ze zeker en wij ook!
Wat een prachtig en mooi voorbeeld zijn ze. Niks komt vanzelf. Koester je geliefden.

Daar moest natuurlijk op gezongen , geproost en gegeten worden.
Isabella-Beau vraagt zich af wat mama drinkt en zou heeel graag een slokje willen.

Thuis zijn de meisjes een fijn ritme gewend en dat proberen we op vakantie ook te doen. Dus de hagelslag van thuis ging gewoon mee. Net als thuis leest papa een verhaaltje voor het slapen gaan voor en dat in eigen slaapzakje. Ik kreeg via Instagram vragen of Olivia echt in de kledingkast sliep. Het antwoord is: ja! Haha! Maar wel een hele ruime kledingkast. Meer een kledingkamer. Ze sliep er rustig en heel fijn. Isabella-Beau sliep naast ons bed in een bedje,dat was iets minder succesvol… We reageerden snel op elkaar. Maar prima hoor!

By ThehouseofKelly.comWe hadden een heel en creatief kamermeisje. Prachtige creaties lagen er op ons bed. Isabella-Beau dacht natuurlijk dat de bloemen te eten waren.

Zie de meisjes toch eens heerlijk tegen papa aan liggen. M’n hartje….
Op sommige ochtenden werden de meisjes vroeg wakker en kwamen dan lekker bij ons in bed voor knuffeltjes.
Daarna kropen ze dicht tegen papa aan om toch nog even verder te slapen.

We liggen graag bij het zwembad maar er zit ook een strand bij het hotel, per bootje kun je daar naar toe. Olivia-Fay vond het net als papa prachtig op het bootje.

We gingen graag naar het strand om daar te lunchen. Even uitwaaien op het bootje en daarna heerlijk eten.

Team dad & mom. In twee jaar tijd een team geworden van twee lieve meisjes. Zo mooi en makkelijk als dat het soms lijkt, zo hard werken we er samen voor. Met heel veel liefde en respect. Zo trots op mijn man! We zoeken thuis altijd genoeg tijd en aandacht voor elkaar. Op vakantie nog meer genieten!

Familie flamingo.

Zie ze samen hand in hand. Je merkt dat de meisjes steeds meer naar elkaar toe trekken.
Ze zijn zich steeds meer bewust van elkaar.

Breakfast girls. Lieve oma had een tas vol met speeltjes voor de meisjes meegenomen. Genoeg vermaak.
En wat een rondjes heeft oma gelopen om Isabella-Beau in slaap te krijgen. Zo lief!

By ThehouseofKelly.comReady for a new poolday.

Ijslovers! Zo meisjes, zo papa of zou het andersom zijn? Bij vakantie hoort ijs natuurlijk. Isabella-Beau at voor het eerst ijs.
Ik denk dat het overbodig is om te zeggen, ze vond het uiteraard heerlijk!

By ThehouseofKelly.comKeeping up with the Janssens. Our family holiday postcard. Ik denk dat we hem tevens als kerstkaart gaan gebruiken.
Zo trots op onze lieve familie. Alle snoetjes stralen trots en liefde uit.

Laatste ontbijtje in paradijs. In een leopard outfit, nog een keer menemen eten en dat met de leukste cutie naast mij.

Time to go home! Een week genoten met elkaar, heel veel herinneringen en foto’s rijker, batterij weer opgeladen.
Zo fijn als dat we het allemaal vinden om op vakantie te gaan, zo fijn vinden we het gelukkig ook allemaal om weer naar huis te gaan.
Want eigenlijk is thuis niet heel veel anders dan op vakantie.;)

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

15

1 Comment

  • Reply
    Daisy
    October 7, 2018 at 8:53 am

    Aaaahhh dit is echt mijn lievelingsdiary ever, wat een heerlijke vakantie was het ❤️

  • Leave a Reply