Babygirl Isabella-Beau Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Exit toys trampoline

By ThehouseofKelly.com

Wij kwamen 3 jaar geleden in ons huidige huis wonen. Naast het huis werd er natuurlijk ook een mooie tuin aangelegd. Manlief en mijn vader zorgen wekelijks met veel plezier voor het onderhoud van de tuin. Dat nemen ze beiden uiterst serieus. In de zomerdag zitten we heerlijk buiten en genieten we van een kop koffie in het zonnetje of met vrienden van een barbecue in de avond, heerlijk. 3 jaar later zijn er 2 lieve meisjes in ons leven en die willen heel graag buiten spelen.

Eerst met klein speelgoed maar dat speelgoed wordt steeds meer en groter.
Toen er een paar maanden geleden een trampoline van onze buren overbodig werd, werd de trampoline op een gezamenlijke parkeerplaats achter ons huis neergezet. Diverse malen in de week stonden we bij de trampoline. Olivia-Fay vond het prachtig en ik stond er geduldig naast te kijken hoe Olivia-Fay genoot van de trampoline. Maar aangezien er zo vaak kindjes op sprongen, raakte de trampoline duidelijk verouderd. Vervolgens besloten we dat Olivia-Fay op ons bed mocht springen. Zonder schoenen uiteraard maar wie dat had gedacht dat ik dat zou goed vinden… Maar goed! Iedere avond voor het slapen even een paar minuten springen op het grote bed. Totdat ik een paar weken geleden zei: ‘Schat, zullen we Olivia-Fay een heel groot plezier doen (inclusief onszelf) en zullen we Olivia-Fay een trampoline cadeau geven’. In eerste instantie leek het Gerben ook een heel leuk idee! Totdat ik zei dat ik graag wilde dat die ingegraven zou worden. Waar?! In onze tuin?! Moet er dan een stuk gras uit?! Nadat Gerben van die schrik bekomen was, besloten we dat het echt een heel leuk cadeau was om te geven.

By ThehouseofKelly.com

 Wij kozen voor de Silhouette inground trampoline van Exit Toys. Een trampoline met een doorsnede van 244 cm. De uitvoering inground zorgt voor een mooi maar bovenal veilig resultaat. En in combinatie met een veiligheidsnet zorgt het voor de ultieme veiligheid. Het veiligheidsnet is voorzien van gebogen staanders zodat het net strak gespannen staat. Dit is extra veilig zodat kinderen niet in het net kunnen blijven hangen.  De beschermrand dekt de veren volledig af en is voorzien van een speciaal ontwikkeld voetbeschermingssysteem, zodat de voetjes van de meisjes niet tussen de veren kunnen komen. Dat de beschermrand roze is, is natuurlijk geen toeval. Speciaal uitgekozen voor de meisjes. Het frame is tevens beschermd zodat roest geen kans maakt.

Zo gekocht, zo een gat gegraven en toen was het moment daar om Olivia-Fay te verrassen. Haar reactie was zo leuk! Wij zeiden: ‘Wij hebben een verassing voor je. Ga maar naar buiten.’ Wij liepen achter haar aan en toen ze de trampoline zag, riep ze: ‘Lien, lien!’  Ze niet kon geloven dat er een trampoline in onze eigen tuin stond.

 

Ook Isabella-Beau wil graag op de trampoline ‘springen’. Weliswaar op haar knietjes maar ze beweegt, vermaakt zich en ze maakt veel geluid omdat ze het zo leuk vindt. Uiteraard blijft Gerben of ik erbij maar vanaf nu wel vanuit onze eigen tuin met een lekker kopje koffie erbij. Laat de zomer maar komen!

Voor meer informatie Exit Toys.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

6

No Comments

Leave a Reply