The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Dyson

By ThehouseofKelly.comEr is een nieuwe banentrekker in mijn leven. Er is een nieuwe wat?! Tranentrekker of bedoel je echt banentrekker?
Als je mij op Instagram volgt en je kijkt mijn Instastories dan zie je dat ik regelmatig met veel trots mijn schoon gezogen vloerbedekking aan jullie show met daarop een prachtig banenpatroon. Word ik blij van en ik deel graag mijn blijdschap.;) Eerder kostte mij dit mooie banenpatroon aardig wat moeite, tegenwoordig gelukkig niet meer. Hoe dat kan? I will show you!

Toen wij 3 jaar geleden de inrichting van ons huis gingen bepalen hadden mijn man en ik bedacht, op de bovenverdiepingen willen we vloerbedekking met een vleug. We gingen op zoek en vonden prachtige vloerbedekking inclusief een prachtige vleug. The little did i know dat je met die vleug kunt spelen terwijl je stofzuigt. Want voor het allermooiste schoongemaakte resultaat, duw je de stofzuiger naar voren, trek je ‘m terug, je verschuift de stofzuiger een baan en zo trek je de volgende baan. Na een beetje zwoegen heb je een prachtig banenpatroon. Nou laat het beetje maar weg want vloerbedekking stofzuigen is zwaar zwoegwerk. Zeker door het hoogpolige en omdat je wilt dat het vuil echt goed eruit gezogen wordt moet je een krachtige stofzuiger hebben.

By ThehouseofKelly.com

Herkennen jullie deze irritatiepunten als je gaat stofzuigen en vooral als je de trap wilt stofzuigen? Eerst op zoek naar het juiste stopcontact, je sjouwt de hele tijd de stofzuiger achter je aan op de trap, na een paar traptreden kom je erachter dat je weer moet overschakelen op een ander stopcontact want het snoer is te kort. Als klap op de vuurpijl zit de stofzuigerzak weer vol, sh*t nadat ik de laatste keer een nieuwe had gepakt ben ik vergeten nieuwe te kopen…. Herkenbaar toch? Er is een oplossing voor al deze irritatiepunten namelijk (tromgeroffel graag)…. de Dyson Cyclone V10 Absolute.

By ThehouseofKelly.com

Zeg maar dag tegen alle bovenstaande irritatiepunten. De Dyson Cyclone V10 Absolute haalt het al het vuil en stof weg, waar je ook bij moet en met het grootste gemak. De krachtige V10 motor zorgt voor een sterke zuigkracht. In 3,5 uur is de accu opgeladen en stofzuig je in de laagste stand 60 minuten achter elkaar door. Met de gemotoriseerde miniborstel maak je een krachtige kruimelzuiger. Het vuil belandt in het stofreservoir, die makkelijk te legen is. Klinkt goed toch?

By ThehouseofKelly.com
Super leuk al deze informatie maar hoe bevalt de stofzuiger? Ik vind hem ontzettend gaaf en mooi. Het zuigen is echt geweldig, hij is ontzettend krachtig en makkelijk wendbaar. De Dyson heeft 3 standen, op de laagste stand gaat de accu 60 minuten mee. Ik gebruik de laagste stand eigenlijk altijd en dat is echt krachtig genoeg voor de tegelvloer beneden. Kleden en matten doe ik wel met een standje hoger. De max stand gebruik ik bijna niet. Dus de laagste stand is echt al heel krachtig en al ontzettend goed. Het verbaast mij hoeveel vuil de Dyson heeft opgezogen. Wat mij nog het allermeest verbaast is hoe snel en makkelijk hij alles opzuigt. De vloerbedekking en vloeren zijn in één keer schoon. Als kruimeldief gebruik ik de Dyson ook erg graag, ik vind het ideaal om de trap snel mee schoon te maken of na het eten om de kruimels van de kinderen op te ruimen. Vooral omdat je ‘m zo makkelijk pakt.

De Dyson V10 Absolute bevat heel wat accessoires zoals: een parketborstel, combiborstel, gemotoriseerde miniborstel, zachte afstofborstel, kierenzuigmond, reliëfborstel, wandoplader en handleiding. Wij hebben de Dyson aan de wandoplader bevestigd. Hij is dan netjes opgeruimd en altijd opgeladen als je ‘m pakt.

Aan de onderkant van de Dyson zit een klein paneeltje waarop je kunt zien hoe vol de batterij nog zit en of je het filter moet verschonen. Schoonmaken van het reservoir is super simpel, je haalt de ronde hendel over en daarna gaat het bakje open en leeg ik hem in de container. Dus geen ge-emmer meer met stofzuigerzakken.

Ik vind de Dyson stofzuiger echt een verademing in m’n leven. Want op m’n Instastories kan ik jullie misschien het idee geven dat ik dol ben op schoonmaken alsof het een hobby is maar dat valt in real life redelijk tegen. Ik ben vooral het type dat het eindresultaat in gedachten houdt en dat once it’s done, ik daar vooral heel blij van word.
Ik raad echt oprecht de Dyson aan. Er hangt zeker een prijskaartje aan deze stofzuiger maar stofzuigen zonder dat het echt moeite kost vind ik heel wat waard.

Na het schoonmaken ga ik aan de koffie en de Dyson gaat weer aan op de oplader.

Er zit echter wel één nadeel aan, eerder kostte het stofzuigen mij een workout, nu is die workout duidelijk verkleind en dus rest mij toch een extra lesje in de sportschool. Ieder voordeel heeft zijn nadeel.;)

Voor meer informatie over de Dyson V10 

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

28

4 Comments

 • Reply
  Sonja
  January 20, 2019 at 9:57 am

  Heb m ook zeer blij mee ?????

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 22, 2019 at 3:58 pm

   Ah wat goed om te horen! Wij zijn er ook zo blij mee!

 • Reply
  Daisy
  January 16, 2019 at 12:04 am

  Kun je er ook op zitten en hier naartoe vliegen?

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 16, 2019 at 3:51 pm

   Hahaha! Well i can try!

  Leave a Reply