My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Doctor Babor

By ThehouseofKelly.comZeg eens heel eerlijk, maak jij iedere avond je gezicht schoon voor het slapen gaan? En als je ‘s ochtends opstaat, reinig en verzorg je dan weer?
Heel eerlijk zeggen he?;) Benieuwd naar mijn antwoord?

By ThehouseofKelly.comIk maak ELKE avond mijn gezicht schoon. Moe of niet moe, zin of geen zin. En ‘s ochtends reinig en verzorg ik mijn gezicht weer. Het is inmiddels dezelfde gewoonte geworden als tanden poetsen. Ik heb dit niet van een vreemde want mijn moeder verzorgt haar gezicht altijd en met veel liefde. Al vanaf jongs af aan, hamerde ze er altijd op dat het zo belangrijk is om je gezicht goed te reinigen en te verzorgen. Niet met doekjes of iets dergelijks maar met goede producten.

Sinds kort gebruik ik de producten van Doctor Babor Repair cellular.
Deze lijn staat voor: Vernieuwt, regeneert en herstructureert. Hoe gebruik ik deze producten en hoe vaak?

Ik begin met de Ultimate Repair Cleanser om mijn make-up te verwijderen. Op de vochtige huid aanbrengen en met draaiende bewegingen de huid reinigen, vervolgens met water afspoelen. Daarna voelt mij gezicht schoon aan, bijna iets te schoon. Herken je dat? Dan breng ik een pipet lengte op mijn gezicht, hals en decolleté en verdeel ik de Vitamin C Booster Concentrate. Dan poets ik mijn tanden, ondertussen kan de Booster goed intrekken. Daarna breng ik de Ultimate Repair Gel-Cream aan op mijn gezicht, hals, en decolleté. Op mijn nachtkastje staat de Lip Repair Balm voor de beste verzorging van mijn lippen.
Slaap en rust, zijn beide hele belangrijke verzorging!

Eens tot tweemaal per week gebruik ik de Ultimate Repair Mask, een heel fijn masker. Zorgt voor nog extra verzorging.

En eens in de twee maanden ga ik naar Glow Institute waar ze ook werken met Babor voor een heerlijke gezichtsbehandeling.

By ThehouseofKelly.comIk ben gek op geurtjes aan creme maar niet alle geurtjes vind ik even lekker ruiken. De producten van Doctor Babor hebben geen geur. Het ruikt bijna een beetje medisch. Vind ik ergens jammer maar zoals een vriendin zei, zo hoort cosmetica te ruiken.
Ik heb daardoor wel meer het idee dat mijn huid echt schoon is.

By ThehouseofKelly.comBabor heeft zowel online als telefonisch adviseurs klaarstaan voor al je vragen en persoonlijk advies.
Voor meer informatie of wil je deze fijne zonneproducten bestellen: Babor

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

1

No Comments

Leave a Reply