The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Disneyland with little kids ♥

By ThehouseofKelly.com
Hoe was Disney met twee kleine kids? Zijn er genoeg attracties voor kleine kinderen? Ging het goed met de kinderwagens in het park? Zou je misschien jullie Disney tips willen delen? Deze vragen kreeg ik afgelopen week heel vaak na ons heerlijke weekendje Disneyland.
Ik deel je onze ervaring! Tips vind ik een beetje bijdehand klinken.;)

De autoreis naar Disney verliep perfect! Na 6 uur rijden kwamen we aan in Disney. We reizen regelmatig met de meisjes met de auto maar zo’n lange afstand waren ze nog niet gewend. Ik probeerde het voor de meisjes zo makkelijk mogelijk te maken. En uiteindelijk dus ook voor onszelf. De meisjes zaten business class zoals je ziet. Wij namen voor onderweg mee:

 • Makkelijke outfits, schoentjes uit, dekentje en knuffeltje erbij. Wat wil een kind nog meer?
 • iPads echt een musthave! Normaal gesproken hebben ze thuis één iPad die ze delen maar tijdens de autoreis hadden ze er uiteraard allebei één. Aangezien de iPad geen wifi onderweg heeft kun je een hotspot via je telefoon aanmaken. Maar dit gaat hard met je mb’s.;) Wij hebben via de Netflix app, serie’s voor ze gedownload zoals Casper en Emma, kinderliedjes enz. Via een app Documents hebben we filmpjes gedownload. De batterij van de iPad houdt het een heel stuk langer vol wanneer ze niet online kijken maar oplaadsnoeren hadden we bij de hand natuurlijk.
 • Ik had een tas met lekkers meegenomen zodat we alles bij de hand zouden hebben. Ik had lekkere broodjes gesmeerd en in stukjes voor de dames gesneden, genoeg te drinken mee en natuurlijk lekkers te snoepen. Kleine bakjes met zoutjes en schuddebuikjes deden het erg goed. De kruimels in de auto namen we voor lief.
 • We stopten twee keer onderweg. Tanken, knuffelen en koffie. Daarna konden we alle vier weer fris de auto in.
 • Gezellige muziek onderweg, er werd vrolijk met z’n allen meegezongen met K3 en zo waren we een gezellige rijdende karoake auto.
 • Na een tijdje hebben we de iPads in de tas gedaan, in de hoop dat ze even zouden slapen. En dat lukte gelukkig!

By ThehouseofKelly.com
In eerste instantie dacht ik, we nemen buggy’s mee. Dat is handiger, lekker compact. Maar later bedacht ik dat een comfort kinderwagen voor zowel de meisjes als voor ons veel beter zou zijn. Het nam meer ruimte in beslag in de auto maar dat woog niet op tegen de voordelen. De meisjes zaten natuurlijk veel in de kinderwagen, zowel overdag als ‘s avonds. Dus belangrijk dat zij er goed bij zaten. We liepen natuurlijk veel (lees 40.000 stappen in één weekend) en dan is een stabiele wagen echt een stuk fijner. Ook de ligstand was een fijne bijkomstigheid voor de meisjes. Ze sliepen er niet in maar konden wel even lekker liggen. Wij vonden het een heel fijne keus! Met twee kinderwagens door het park qua drukte werkte ook echt meer dan prima. Bij de ingang hebben ze speciale poorten waar je met de wagen doorheen kunt, het park is overal breed genoeg en iedereen laat zijn kinderwagen met een gerust hart buiten bij de attractie staan.

Kinderwagens: Cybex Mios Rebellious

By ThehouseofKelly.com
Voor de meisjes stonden er twee kinderbedjes klaar op de kamer. Daar sliepen ze perfect in. Ik probeer dan een vertrouwd thuis gevoel aan ze te geven en dus namen we voor Isabella haar eigen slaapzakje mee. Daar slaapt ze thuis ook nog steeds in. Eigen dekentjes voor in bed, knuffeltje erbij, favoriete pyjama en een voorleesboekje. Ondanks dat we beide avonden laat op de kamer kwamen, werd er nog wel even gezellig voorgelezen.
Aangezien we twee tweepersoonsbedden hadden dacht Olivia op de tweede avond, vanavond wil ik wel naast papa slapen. En dus schoof ik een bed door en sliep prinses Olivia naast papa. Oftewel genieten voor Olivia en papa. En ik had het bed voor mezelf oftewel ook genieten.

Ik kan zo genieten van een heerlijk ontbijt en zeker in het Disneyland hotel was de keuze meer dan reuze. Het liefst wil je in rust genieten van je ontbijt en nog een extra kopje koffie drinken maar met twee kids wordt dat iets lastiger. Ik vind een iPad op tafel niet bepaald heel gezellig maar de meisjes wel natuurlijk. Dus de eerste ochtend zaten ze op een eigen stoel, vrolijk op en neer te wippen, te spelen met de suiker die op tafel stond en genoten ze zichtbaar van hun vrijheid. De tweede ochtend zaten ze allebei in een kinderstoel, iPad aan en konden we allemaal in rust genieten van het ontbijt.

By ThehouseofKelly.com
Januari is natuurlijk een koude maand maar wat een geluk, we hadden droog weer! Koud was het wel maar daar kun je je op kleden zegt m’n moeder altijd. De meisjes hebben het over het algemeen niet snel koud maar nu zaten ze natuurlijk veel in de kinderwagen waardoor ze het eerder koud konden hebben. Wij namen mee:

 • Dikke truien.
 • Extra laagjes kleding zoals een maillot en een extra shirt voor onder hun trui.
 • Handschoentjes. Mijn tante was zo lief om er touwtjes aan te maken zodat wij/zij ze niet zouden verliezen. Heel handig! Van sjaals worden onze meisjes een beetje kriebelig maar wel meegenomen.
 • Extra paar schoentjes.
 • Regenhoezen voor de kinderwagens, kleine opvouwbare paraplu’s. Gelukkig niet nodig gehad.
 • Dekens voor in de kinderwagen, Dat was echt een uitkomst! De meisjes vonden het heerlijk om van kin tot aan hun tenen warm ingepakt te liggen.
 • In de luiertas, hadden we luiers, veel vochtige doekjes, drinken, gesmeerde broodjes, hun favoriete crackers en wat lekkers te snoepen.

Zijn er genoeg attracties voor kleine kinderen? Jazeker! Er is een groot aanbod aan attracties voor kleine kinderen. De meisjes vonden de Mad Hatter’s tea cups en It’s a small world het allermooist! Zijn we heel wat keren in geweest. Olivia werd op zondagmorgen wakker en het eerste dat ze vroeg: Gaan we vandaag in de kopjes? Het was natuurlijk aan Gerben en mij om in te schatten of ze attracties leuk zouden vinden. En daarna vroegen we aan ze: Zullen we daar in gaan? Buiten alle attracties om is er zoveel sfeer voor de kinderen. Ze keken echt hun ogen uit. Het kasteel van Doornroosje, de prachtige parade, alle Disney figuren met wie ze op de foto konden, de mega geweldige avondshow Disney Illuminations. Zie mijn Instagram, (en dan naar rechts swipen) echt even kijken krijg je een heel mooi beeld van de show.
Echt er viel zoveel voor ze te zien. En voor ons natuurlijk net zo!
Dus al zijn je kids nog klein, er valt genoeg te doen, te zien en te beleven in Disneyland.

By ThehouseofKelly.com

Mijn beste advies, bedenk waar je kinderen blij van worden en dan gaat veel vanzelf.
Hebben ze nog een middagslaapje nodig, ga even naar het hotel om allemaal even tot rust te komen. Vinden ze op een iPad kijken tijdens het eten leuk, dan eet uiteindelijk iedereen in rust. Eten ze minder goed dan thuis en wordt het een strijd, probeer een middenweg te zoeken. Thuis kun je het eten weer oppakken probeer ik mij dan ook te bedenken. Spulletjes van thuis geeft ze een vertrouwd gevoel.

Maar het allerbelangrijkste advies! Vergeet vooral niet te genieten, het is immers een weekend uit en plezier voor allemaal!

Er staat een ‘highlight’ op mijn Instagram met allemaal foto’s en video’s over ons Disneyland weekend.♥

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

18

2 Comments

 • Reply
  daisy
  February 3, 2020 at 1:38 am

  ik sla hem alvast op 😛❤️❤️❤️

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 3, 2020 at 1:00 pm

   Hahah, jaa! Dan zorg ik voor de kleine als jij in Space Mountain gaat.❤️

  Leave a Reply