The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Disneyland weekend ♥

By ThehouseofKelly.com
Noem één plek waar iedereen (weer) een kind is. Een magische plek voor jong en oud. Waar je wordt betoverd door de magie.
Wij denken zeker aan hetzelfde hè? Oui oui Disneyland Paris. Vorig weekend gingen wij met z’n viertjes naar Disneyland. En oh het valt bijna niet in woorden uit te drukken hoe ontzettend we hebben genoten! Maar ik ga het toch proberen.;)

We vertrokken vrijdagmorgen tegen 9:00 naar Parijs. De meisjes zaten business class op de achterbank. Schoentjes uit, dekentjes over zich heen, wat lekkers te snoepen en allebei een eigen iPad. Smart thinking noemen we dat.;) Af en toe vroegen ze een verzoeknummertje aan en zo zongen we met z’n vieren mee op de muziek van K3. Een keer een tank, plas en koffie pauze en na 6 uur rijden kwamen we aan in het magische Disneyland.

By ThehouseofKelly.com
Arrived in Paris!
We sliepen niet zomaar in een hotel, we sliepen in het super de luxe Disneyland hotel. Wat een feest!
Zodra we bij het Disneyland hotel kwamen aangereden begon het feest al. Een grote fontein voor het hotel, de meest vriendelijke heren van de parking, die geheel gekleed in de Victoriaanse stijl al op ons stonden te wachten. En zodra we binnenstapten in het hotel, we de prachtige aankleding zagen, de Disney muziek op de achtergrond hoorden, personeel dat ons allemaal vriendelijk gedag zei , kindjes die met Minnie Mouse ballonnen rondliepen, mensen die met een blije glimlach rondliepen, de grote trap in de hal… allemaal betoverend!

Onze bagage werd uit onze auto gehaald, gelabeld en naar onze kamer gebracht. We checkten in bij de receptie en terwijl we daar stonden keken we allemaal adembenemend rond. We werden naar onze kamer gebracht en daar stond onze naam al op de tv om ons welkom te heten. Zo leuk! Voor de meisjes stonden er kinderbedjes klaar en voor Gerben en mij voor ieder een tweepersoons bed. Oftewel genoeg slaapplekken voor ons allemaal. We pakten onze spulletjes uit, fristen ons allemaal op en daarna werden we welkom geheten voor een drankje en snack in het hotel.

By ThehouseofKelly.com
We gingen naar de Walt Disney Studios Park voor een speciale Frozen musical, ‘Frozen a musical invitation.’ Dit was zo leuk! We stonden met een kleine groep mensen oog in oog met Anna, Elsa en vriendjes die een speciale musical gaven. Heel veel dans en mooie muziek. Daarna liepen we door naar een andere kleine zaal en daar stond weer een prachtig decor en daar werd het tweede deel van de musical gegeven. Olivia en Isabella keken met open mond en af en toe riep Isabella, ‘Hi Elsa’ en was ze druk aan het zwaaien.

Daarna was het tijd voor het diner in het Beaver Creek Tavern restaurant. Nadat we onze buikjes heerlijk hadden gevuld, stapten we naar buiten voor het Magic over Lake Frozen avondshow. Een show met veel licht, geluid en vuurwerk. Prachtige show!

Na een hele eerste goede nachtrust werd ik wakker en dacht ik, waar zijn we? Oooh my we zijn in Disney! Ik sprong meteen uit bed, snel klaarmaken voor de dag dacht ik. In mijn eentje ging ik op zoek naar een kopje koffie en als een klein kind liep ik door het hotel. Vind ik altijd heerlijk, voordat iedereen wakker is, de dag in stilte beginnen. Ik kwam terug op de kamer en 3 blije snoetjes keken mij uitgeslapen aan. Iedereen trok z’n Disney kleding aan en we maakten ons klaar voor het ontbijt.

By ThehouseofKelly.com
Happy breakfast girls.

Goofy stond bij de ingang van het ontbijt klaar om ons welkom te heten. Er was een mogelijkheid voor een klein onderonsje en terwijl Olivia op veilige afstand zwaaide bedacht Isabella zich, dat ze Goofy wel van dichtbij wilde groeten. Een high five, say cheese, een knuffel met Goofy en Isabella liep vol trots de ontbijtzaal in.

Jongens wat was het ontbijt een FEEST! Echt een keuze… Niet normaal! We kwamen ogen tekort. De meisjes genoten van een echte Franse croissant en Gerben en ik genoten van gerookte zalm, verse sapjes, roerei, broodjes…We zeiden tegen elkaar, heb je dat gezien? Jaaa en zag je dat? Heerlijk! Het liefst hadden we nóg meer gegeten maar de buikjes waren meer dan voldoende gevuld.

By ThehouseofKelly.com
En toen was het moment daar om het park in te gaan. Whoohoo! We liepen het park op en de meisjes keken hun ogen uit! Zoveel mooie indrukken. Ik kreeg zelf ook kriebels, werd vrolijk van de Disney muziek die je door het hele park hoort en kreeg meteen weer het kind gevoel. Zo ontzettend leuk! En naarmate we steeds dichterbij het kasteel van Doornroosje aankwamen riepen de meisjes, Wow kijk, het kasteel van Anna & Elsa. Dit was natuurlijk zeker een fotomoment waard!

We genoten van alle attracties, elkaar, een heerlijke lunch en de fijne sfeer.

In de middag gingen we naar het hotel want de meisjes gingen even naar bed. Gerben bedacht zich geen moment en zei, ik blijf wel met de meisjes op de kamer, ga ik ook even liggen. Slimme vent hè? Ik wandelde door het hotel en ik had twee missies, koffie & Minnie Mouse oren halen. Mission accomplished!
Nadat de meisjes (en Gerben ;))de slaap uit hadden, gingen we weer terug het park op.

Tijd voor Disney Stars on Parade. Echt een prachtige parade kwam voorbij. Geweldige wagens, swingende muziek en een fijne sfeer. Olivia had een eigen VIP plek gevonden, op de nek bij papa en zo had ze het mooiste uitzicht. Isabella en ik hadden een mooi plekje vooraan en zo genoten ook wij samen van de parade. De Frozen wagen maakte de meeste indruk natuurlijk.

By ThehouseofKelly.com
De avond viel en toen was het tijd voor de mega geweldige avondshow Disney Illuminations.
Als je 20 minuten lang instant kippenvel wil, dan moet je deze show zien! Echt we keken onze ogen uit! Zo ontzettend mooi.
Zie mijn Instagram, (en dan naar rechts swipen) echt even kijken, krijg je een heel mooi beeld van de show.
De kinderen lagen languit in de kinderwagens, dekentjes over zich heen en genoten met volle teugen mee.
‘Wow allemaal glitters, kijk mama kijk’ riep Isabella.

Daarna was het tijd voor diner bij het Cowboy Cookout Barbecue restaurant. We stapten binnen en het restaurant zag er zo gezellig aangekleed uit. En terwijl we genoten van het eten stonden ineens Mickey & Minnie Mouse aan tafel. We vlogen allemaal op en pakten allemaal ons onderonsje en fotomomentje. Uiteindelijk blijft dat voor jong en oud zó leuk. Daarna stonden Olaf & Kristoff klaar voor een leuk fotomomentje.

We stapten het restaurant uit en zonder dat we het echt hadden beseft bleken we de laatste gasten op het park te zijn. Het park sloot namelijk na de Disney Illuminations show en daarna hadden wij diner… Wat mega bijzonder! We hadden nog een hele bijzondere uitnodiging gekregen. Bij het kasteel van Doornroosje werden wij namelijk opgewacht door Anna & Elsa. Geheel in stijl met paard en koets kwamen zij ons onder begeleiding van muziek en vuurwerk ons een goede nacht toewensen. Zo mooi om te zien.
We kwamen op onze hotelkamer en daar lag op ieder kussen een chocolaatje. Dus na de goede nachtgroet van Anna & Elsa en het chocolaatje waren we zeker verzekerd van een goede nachtrust.

Zie mijn Instagram hoe speciaal het eruit ziet als je de enige bent die op het park is.

By ThehouseofKelly.com

Bonjour from Disneyland Paris!♥
Na een heerlijke nachtrust waren we allemaal klaar voor een nieuwe dag!
Het eerste dat Olivia zei toen ze wakker werd: Jippie vandaag gaan we weer in de kopjes. Haha! Jazeker kind, je moeder staat ook al te popelen.;)

Na een heerlijk en mega uitgebreid zondagsontbijt waren we zeker klaar voor de dag! We pakten onze spullen in, gaven deze af bij de receptie en liepen naar buiten zo het park in. Allemaal lekker warm gekleed, het was gelukkig droog weer en het zonnetje scheen zelfs af en toe een beetje. Wat een geluk! De planning was door Olivia al gemaakt, eerst in It’s a small world, dan de kopjes en dan weer in de bootjes (It’s a small world) hè mama? Ik vind het een top planning lieve Olivia.

Na nog een heerlijke dag volop genoten te hebben was het tijd voor vertrek. Vlak voordat we vertrokken mochten allebei de meisjes een ballon uitkiezen. Het hele weekend zei Olivia dat ze graag een Mickey ballon wilde maar toen we eenmaal bij de ballonnen stonden koos ze toch voor de prinsessen. En zo namen we nog meer prinsesjes mee naar huis. We namen met een zwaai, grote glimlach, heel misschien een kleine gelukstraan en een hartje gevuld met Disney herinneringen, afscheid van Disneyland en het hotel.

By ThehouseofKelly.com
Disneyland je was in één woord geweldig! Echt een magisch weekend hebben we gehad.♥
Mocht je nóg meer Disney willen zien, er staat een ‘highlight’ op mijn Instagram met nóg meer foto’s en leuke video’s.

Frozen Celebration is t/m 3 mei in Disneyland Parijs te zien. Echt een aanrader voor kleine (maar ook zeker voor de grote) Anna & Elsa fans.
Alle info over dit magische avontuur, vind je hier.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

7

4 Comments

 • Reply
  Lichelle
  February 3, 2020 at 10:47 am

  Wat een heerlijke foto’s en leuk verslag om te lezen, wordt er zelf enthousiast van!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 3, 2020 at 1:03 pm

   Aaah! Hahah, heel leuk om te horen. Hebben zo genoten! Liefs

 • Reply
  daisy
  February 3, 2020 at 1:36 am

  THE BEST ❤️

  • Reply
   Thehouseofkelly
   February 3, 2020 at 12:59 pm

   Love & miss you!♥

  Leave a Reply