The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Diary Düsseldorf

By ThehouseofKelly.com

Er stond een gezellig dagje Düsseldorf op de agenda. Oftewel kerstshoppen. Düsseldorf is echt één van mijn favoriete steden. Een datum werd geprikt, oppas voor de meisjes werd geregeld en we konden gaan. Het enige wat je nooit in de hand hebt is het weer. Een dag van te voren belden we met elkaar of we nog wel zouden gaan want het weer zou regen- tot stormachtig worden. Maar aangezien de mannen er zovéél zin in hadden 🙂 besloten we om toch gewoon te gaan. Dus de paraplu ging mee en daar gingen we gistermorgen.

By ThehouseofKelly.com

De gezelligheid begint altijd al in de auto. Uitgebreid kletsen over van alles en nog wat. Het wel en wee, leuke plannen bedenken, het kerstmenu bespreken, bij welke winkels willen we straks kijken. En een vraag die ik altijd stel, weten we al waar we straks willen gaan lunchen? Maar daar hadden ze ook deze keer om 9:00 ‘s ochtends nog geen antwoord op.

First things first, er moest natuurlijk eerst een gezellig plaatje worden gemaakt. Links poserend en rechts natuurlijke houding.
De spontane foto vind ik het leukst.
Ik kreeg vrijdag een pakket bezorgd en daar zat deze prachtige jas van Rinascimento in. En zo wist ik in één keer wat ik zou dragen. Scheelde weer een hoop tijd gistermorgen.;)

Ik vind Düsseldorf altijd al heel gezellig en sfeervol maar uiteraard tijdens de decembermaand nog mooier en gezelliger. De straten zijn versierd, alle etalages zijn volledig in kerstsfeer en er staan door de stad heen kerstkraampjes. Er is natuurlijk een mooie kerstmarkt en een grote ijsbaan met barretjes. Koude neuzen worden snel weer opgewarmd met een heerlijk glaasje glühwein.

De Chanel winkel in Düsseldorf is echt mega groot. De winkel is altijd mooi aangekleed en tijdens de decembermaand nog mooier.

Samen met paps shoppen bij Chanel. Nou kijken, kijken en gezellige foto’s maken.

Rechts: een grote stralende lach van mij, meneer Santa & mevrouw Claus en een ingepakt cadeau op tafel. Ik mocht een heel mooi kerstcadeau uitkiezen.
De vraag of ik lief ben geweest afgelopen jaar is hiermee beantwoord. Hihi! Het cadeau gaat onder de boom en tijdens kerst wordt het gegeven (als het goed is) en mag het open worden gemaakt. Het heet niet voor niets een kerstcadeau.

By ThehouseofKelly.comWinkelen maakt hongerig en dus werden onze buikjes gevuld met spare ribs en curry worst. Even een luchtig maaltje. Haha!

Wij hebben dit jaar 3 kerstbomen in huis (in de woonkamer, hal en slaapkamer) en 1 buiten, is toch niet overdreven? Maar als ik deze boom mee had kunnen nemen…. Dan had ik ‘m zeker meegenomen, prachtig! Natuurlijk inclusief alle cadeaus die onder de boom liggen.

De mannen vinden het shoppen ook echt ontzettend leuk!
Links: Ze staan gewoon te wachten totdat we hun favoriete winkel Chanel in gaan.
Rechts: Kijk goed op het plaatje en je ziet ze heel relaxt zitten bij Dior met een glaasje bubbels.

En kunnen we even een momentje nemen voor alle mooie spullen die wel hebben gepast, gevoeld, op de foto hebben gezet maar uiteindelijk na lang nadenken toch niet hebben gekocht?;) Toch te prijzig, niet echt nodig, niet de juiste kleur and so on…. Of was het toch wel de juiste kleur, model?

Het was een heerlijke en gezellige dag! Zo gezellig dat we met elkaar deze uitstapjes blijven, kunnen en willen maken. Het weer viel al met al reuze mee, als je maar op het slechtste voorbereid bent. Er werd niet veel gekocht, wel mijn kerstcadeau, onze buikjes waren goed gevuld en dus reden we met een fijn gevoel terug naar huis, terug naar de meisjes. Ook weer zo fijn.

Ben jij weleens in Düsseldorf geweest? En ga jij binnenkort ook kerstshoppen?

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

11

2 Comments

 • Reply
  Dee
  December 9, 2018 at 8:32 pm

  Missss youuuuu

  • Reply
   Thehouseofkelly
   December 11, 2018 at 9:47 am

   Missss you more!

  Leave a Reply